به روز رسانی...
به روز رسانی...
من چنین قابلیتی پیدا نکردم.محیط مجازی نداره.
آپدیت اولیه حدود 200 مگ
سلام دوستان
من Endpoint Client این انتی ویروس را دارم!
لیست سفیدشو نتونستم پیدا کنم که بهش فایل معرفی کنم که گیر نده بهش!کسی اطلاع داره؟
سرعت وب گردی و اینترنت هم ظاهرا کند میکنه!
لایسنش چحوریاست!
اسیاتک سه ماه رایگان داده!ولی فقط یه لینک داده دانلود کردم و نصب کردم و یه یوزر و پسورد کنسول داده!
Last edited by ahriman323; 31-07-2013 at 20:45.
سلام
من زیاد متوجه نشدم!
ولی توی 2013 باید بری setting بعد anti virus بعد سربرگ exclusions بعدشم توی قسمت excluded file and folder فایل های معلمولی رو جزو اثتثنا ها قرار بدی توی excluded process فایل های اجرایی رو
ممنون
اره میدونم ولی نداره سیتینگ!
ایکاش این تاپیک و این آنتی برند و البته برند پاندا 4 تا استاد داشت و تاپیک اکتیوی مثل Comodo و Kasper و Norton و ... داشتیم؛
در حالی که Bitdefendender از محدود برند هایی هست که در همه ی تست ها عالی عملکرد از خودش نشون داده و در یه تست قوی نبوده و و در تست دیگری ضعیف!
واسه سوت و کور بودن تاپیک Panda و Bitdefender هست که هیچکی سمت این 2 برند نمیره و همه میرن سراغ برند هایی نظیر Avast و Eset و Avira و ...................!!!!![]()
یکی از علتهای کاربران از یک محصول همه گیر شدن اون محصول هست و دیگریش سریال البته متاسفانه
من خودم علاقه خاصی به محصولات بیت دیفندر دارم.قدرت بالا،تنظیمات آسان(البته کاش تنظیماتش یکم بازتر بود)
اما به عللی که گفتم استقبال از این محصول در ایران کمه مخصوصا مشکل سریال که بیت دیفندر سریال کمی براش گیر میاد(رایگان)
شما اگه سوالی دارید اینجا بپرسید مطمئنا دوستان عزیزی هستند که از چندین محصول استفاده میکنند و با همه اونها آشنایی دارند.
سلام دوستان
من internet security رو نصب کردم منتها هنوز سریال تهیه نکردم براش، میخواستم بدونم تو حالت تریال ممکنه که برنامه درست عمل نکنه؟!!
یکی از تنظیماتی که من تو هر فایروالی انجام میدم تغییر حالت اتوماتیک به دستی هست که برای هر برنامه ای بخواد به نت متصل بشه alert بده، برای اینکار اول auto pilot رو به user mode تغییر دادم و تو تنظیمات فایروال paranoid رو on کردم ، یه مشکلی باهاش دارم
اینکه برای هر برنامه ای alert نمیده و وقتیم که alert میده اگر اون برنامه رو بلاک کنم باز هم به کار خودش ادامه میده و بلاک نمیشه ! کسی به این مشکل بر نخورده؟؟!!
سلام دوستان
میخواستم بدونم bitdefender ایران رو تحریم کرده یا خیر؟؟ امکان دریافت آپدیت ها به صورت مستقیم امکانپذیره؟!!
تحریم نکرده . و بله به صورت مستقیم اپدیت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)