دفاع کردن یه مقدار عوض شده، ولی ۲۰۱۲ هم مشکلی نداشت به نظرم. این طوریه که اگه x رو نگه داری دفاعت میره سمت بازیکن حریف، در عین حال میتونی جهت هم بدی به بازیکنت، اگه جهت بدی سمت طرف، نزدیک میشه بهش، اگه R2 رو نگه داری یه فاصلهی حدودا یه متری حفظ میکنه از طرف. فرفی که امسال کرده اینه که اگه دوبار پشت هم x رو بزنی پاشو میآره جلو که توپ رو بگیره.
بهترین حالت دفاع از نظر من این که R2 رو نگه داری و بین دروازهی خودت و بازیکن حریف وایسی، با مربع بازیکن دوم رو هم بیاری رو پای بازیکن و به موقعش توپ رو ازش بگیری. این طوری کم پیش میآد دریبل بخوری. کاملا با تمرین به نظرم دفاعت بهتر میشه.
کلا PES بازیای نیست که بدون این که بدونی چی به چیه (تغییرات جدیدی که میکنه) با دو دست بازی کردن دستت بیاد.
مثل این که چیز خیلی جالبی نیست. تو ۲۰۱۲ هم میشد همین طوری بازی کرد (بازیکنا پیشرفت نداشته باشن و نقل و انتقال نباشه)، امسال تو ML هی بهت کفش جایزه میده که کفشها مثلا خستگی بازیکنت رو کم میکنه و شوتینگ و چیزای دیگهش رو میبره بالا، چیز مسخرهایه به نظرم.
Serial:
V7TV-W3JX-6CC3-3DUU-Y3W7
HOFY-3567-FRYT-JIPM-FDLK
FDSA-NJH0-G79U-SKDS-6HCS
JUYS-KSWH-F2VL-NKAD-VYSC
Y34C-SADR-CV6E-F68A-HG87
ÖKUT-23DS-4C98-CJEW-JNXU
XCCS-DFG4-34TD-4HLV-YTDS
WSEE-4563-5DUA-AF1N-ASVH
نقدها که تا الان خیلی خوب بوده ... اکثراً از بهبودگیم پلی، سریع شدن بازی و ارتقای هوش مصنوعی گفتن.
یه سه چهار تا نقد دیگه بیاد این دوستانی که هی میان pes رو میکوبونن دیگه اینورا آفتابی نمیشن.
نقد بازی PES 2013 آغاز شده است. این طور که نمرات نشان می دهد ، این بازی موفق بوده است و بعضی از منابع گفته اند که تاکنون بازی PES 2013 از بازی FIFA 13 پیشی گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۸٫۵/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۹٫۱/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۸/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۵/۶
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۸٫۵/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۹٫۱/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۹/۱۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ۹۰/۱۰0]
این هم تحلیل سایت ign
برای دوستانی که شیلتر شکن ندارن
محتوای مخفی: تحلیل
یه جوانمردی پیدا بشه یه خلاصه ای از این تحلیل بهمون بگه
نکات مثبتشو بگه
هوش مصنوعی و دروازبان چه طور شده
Last edited by mojtaba007; 18-09-2012 at 16:17.
متن رو کامل کپی نکردی، کلا از گیمپلی خیلی تعریف کرده، مخصوصا هوش همتیمیها و حرکتشون تو زمین و به قول خودش کنترل عمیق روی بازی.
از اضافه شدن manual passing با L2 تعریف کرده، گفته هر جا بخوای میتونی توپ رو بفرستی، دیگه از گرفتن پاس با دقت بالا اگه با زدن R2 تعریف کرده، فقط داور رو در موردش گفته که برای تکل زمینی خیلی جالب نیست. گفته دفاع بهتر شده نمیشه با دویدن کل تیم حریف رو دریبل کرد. جالبه در مورد دروازهبان چیزی نگفته. توی خلاصهی review ایرادایی که گرفته صدای ضعیف بازی و سخت بودن یادگیریشه فقط.
جالبه دروازبان خیلی برای من مهمه مخصوصا تو تک به تک ها خنگیشون بر طرف شده یا نهداور که تو دمو 2013 خیلی رو مخ بودهر تنه ای رو خطا میگرفتبعضی افساید هاشم که درست نبود
خیلی انتظار نداشته باش تغییر بزرگی ببینی، ولی اون طوری که شنیدم هم داوری هم دروازهبانا بهتر شدن و کلا هم بازی روونتر و متعادلتر شده، مثلا شوت از راه دور به راحتی demoی اول نیست
من دسته م R2 نداره. ولی یکی دو بار با R2 هم امتحان کرده بودم هیچ فایده ای نداشت. فکر کنم باید 2013 رو هم مثل 2012 بیخیال شم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)