موقع پخش فیلم از طریق پورت USB و یا شبکه :
2- خود تی وی زیرنویس فارسی رو چطوری پخش میکنه امکاناتش در چه حده ؟ یعنی تنظیماتش چیه ؟ از طریق خود تی وی میشه فونت و رنگ زیرنویس رو تغییر داد مثلا میشه با فونت تیتر یا زر و رنگ زرد زیرنویس فیلم در حال پخش رو تو تی وی دید ؟ ( منظورم اینه که خودمون بتونیم موقع پخش زیرنویس فارسی روی فیلم نوع فونت رو به فونت دلخواه با رنگ دلخواه تغییر بدیم ( دقیقا مثل امکانی که تو پی سی و نرم افزارهایی مثل KMPlayer و JetAudio داریم ) ) ؟
3- آیا میشه برای زیرنویس در حال پخش حاشیه مشکی ایجاد کرد که راحت تر دیده بشه ؟
4 - آیا میشه سایز فونت زیرنویس درحال پخش رو تغییر داد ؟
5 - کیفیت زیرنویس چطوریه منظورم اینه که آیا لبه های زیرنویس مثل موقع پخش زیرنویس تو پی سی صاف و قشنگه یا مثل زیرنویسهای صدا و سیما دندونه دار و نا صاف دیده میشه ؟
البته میدونم که از طریق خروجی HDMI کارت گرافیک میشه اینکاری رو که من نیاز دارم رو انجام داد ولی من مشکلم اینه که فاصله پی سی تا تی وی بیشتر از 15 متره و نمیشه با کابل HDMI اونا رو به هم وصل کرد حالا خواهش میکنم یکی بیاد جواب بده آیا راهی هست بوسیله امکان WIDI و یا پورت USB خود تی وی ها موقع پخش فیلم تغییرات لازم رو در مورد زیرنویس فارسی انجام داد ؟
در مورد برنامه های قابل نصب تو این تی وی ها :
6 - کسی اطلاعی داره نوع برنامه ها چیه مثلا این برنامه ها مخصوص خود الجی هستش یا از نت هم میشه با دانلود از سایتهای دیگه و نصب اونها رو تی وی اونا رو داشته باشیم ؟ آخه من تو یه عکسی دیدم بازی " طناب را ببر " Cut the rop که برای سیستم عامل گوشی های آیفون و آندرویدی نوشته شده بود رو تی وی نصب شده و آیکون بازی تو صفحه تی وی دیده میشد منظورم اینه که آیا میشه اینجور بازیها رو روی تی وی نصب و اجرا کرد من عاشق بازیهای آندرویدی هستم