تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 171 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان در مورد امکان WIDI این تی وی ها سئوالی برام پیش اومده تو تبلیغات این امکان جدید اکثرا دیده شده که مینویسن هر تصویر در حال پخش در لپ تاپ با این امکان رو میتونیم بصورت بی سیم روی این تی وی ها داشته باشیم

1 - کسی این امکان رو تست کرده ببینه آیا واقعا اینطوریه یا نه ؟ ( مثلا میتونیم یه فیلم رو با KMPlayer با زیرنویس فارسی پخش کنیم و همزمان دقیقا هون تصویر رو روی تی وی داشته باشیم ؟ یعنی اگه رنگ زیرنویس یا فونش رو تو برنامه درحال پخش تغییر دادیم اون تغییرات در تی وی هم به همون شکل دیده بشه ؟)
    جواب سئوال 1 رو گرفتم جواب مثبته فقط موندم آیا این امکان واقعا یه فیم فول اچ دی فریم بالا مثل یه فایل MKV و یا یک فیلم در حال پخش از یک دیسک blueray رو میتونه راحت از طرق بی سیم انتقال بده ؟

موقع پخش فیلم از طریق پورت USB و یا شبکه :
    2- خود تی وی زیرنویس فارسی رو چطوری پخش میکنه امکاناتش در چه حده ؟ یعنی تنظیماتش چیه ؟ از طریق خود تی وی میشه فونت و رنگ زیرنویس رو تغییر داد مثلا میشه با فونت تیتر یا زر و رنگ زرد زیرنویس فیلم در حال پخش رو تو تی وی دید ؟ ( منظورم اینه که خودمون بتونیم موقع پخش زیرنویس فارسی روی فیلم نوع فونت رو به فونت دلخواه با رنگ دلخواه تغییر بدیم ( دقیقا مثل امکانی که تو پی سی و نرم افزارهایی مثل KMPlayer و JetAudio داریم ) ) ؟
    3- آیا میشه برای زیرنویس در حال پخش حاشیه مشکی ایجاد کرد که راحت تر دیده بشه ؟
    4 - آیا میشه سایز فونت زیرنویس درحال پخش رو تغییر داد ؟
    5 - کیفیت زیرنویس چطوریه منظورم اینه که آیا لبه های زیرنویس مثل موقع پخش زیرنویس تو پی سی صاف و قشنگه یا مثل زیرنویسهای صدا و سیما دندونه دار و نا صاف دیده میشه ؟

البته میدونم که از طریق خروجی HDMI کارت گرافیک میشه اینکاری رو که من نیاز دارم رو انجام داد ولی من مشکلم اینه که فاصله پی سی تا تی وی بیشتر از 15 متره و نمیشه با کابل HDMI اونا رو به هم وصل کرد حالا خواهش میکنم یکی بیاد جواب بده آیا راهی هست بوسیله امکان WIDI و یا پورت USB خود تی وی ها موقع پخش فیلم تغییرات لازم رو در مورد زیرنویس فارسی انجام داد ؟

در مورد برنامه های قابل نصب تو این تی وی ها :

6 - کسی اطلاعی داره نوع برنامه ها چیه مثلا این برنامه ها مخصوص خود الجی هستش یا از نت هم میشه با دانلود از سایتهای دیگه و نصب اونها رو تی وی اونا رو داشته باشیم ؟ آخه من تو یه عکسی دیدم بازی " طناب را ببر " Cut the rop که برای سیستم عامل گوشی های آیفون و آندرویدی نوشته شده بود رو تی وی نصب شده و آیکون بازی تو صفحه تی وی دیده میشد منظورم اینه که آیا میشه اینجور بازیها رو روی تی وی نصب و اجرا کرد من عاشق بازیهای آندرویدی هستم

جواب سئوال 6 هم مشخص شد یکسری برنامه با فرمت خاص هستند و فعلا خبری از برنامه های آندرویدی نیست البته تو سایت آمریکایی الجی بازی angry bird موجود هست که برای این تلوزیونها ساخته شده ولی تو سایت فارسی یا خاور میانه من چنین چیزی ندیدم .

امیدوارم کسی پیدا بشه به سئوالات من در مورد زیرنویس جواب بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان ls46000 جزو مدلهايي 2012 هستش؟؟
    ضمنا دوستاني كه استفاده كردن كيفيت تصوير و سرعت وامكاناتش چطوره؟؟
    امروز پرسيدم 1550000 گفتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه داداش!دیروز برای بار دوم زنگ زدم با مسوول مستقیمش (داخلی 1108) صحبت کردم،گفت هم دانگل وای فای اینترنت براتون ارسال میشه و هم کنترل جادویی!

بدون شک این اتفاق در تاریخ خدمات پس از فروش شرکتهای ایرانی بی سابقه بوده،هست و شاید خواهد بود.
    دوست عزیز شما با کدوم شماره ال جی تماس گرفتین؟
    اگه لطف کنید بگید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من چندروزپیش یه 47 اینچ lm96000گرفتم که می گفتن آخرتلوزیون و1000هرتز هست ولی توتصاویرhd وتوحرکت سریع دوربین تصویربه صورت فرم فرم درمیاد کلی هم باهاش وررفتم ازدوسه تاگیرنده استفاده کردم بازم درست نشده درکل درتصاویر sdکه باگیرنده دیجیتال خودش می گیره تصویرخوبی ارائه می ده درسه بعدی هم تصاویرقابل قبوله تنهانقطه ضعفش درزمان حرکت دوربینه ه که شاید من تنظیمات روخوب انجام ندادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فکر نکنم اینطوری باشه دوست عزیز سورس تصویرتون چی بوده اگه از ماهپا ره استفاده کردی مشکل از اونه بهتره یه فایل فول اچ دی بریزی تو فلش و با خود تی وی ببینی ( ترجیحا بیشتر از 5 گیگ باشه حجمش )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر نکنم اینطوری باشه دوست عزیز سورس تصویرتون چی بوده اگه از ماهپا ره استفاده کردی مشکل از اونه بهتره یه فایل فول اچ دی بریزی تو فلش و با خود تی وی ببینی ( ترجیحا بیشتر از 5 گیگ باشه حجمش )
    بله درسته ازطریق فلش که این تصاویرومی بینم درسته ولی ازطریق گیرنده به صورت مستقیم این مشکل روداره میشه بفرمائید این مشکل روچطورمیشه حل کرد؟
    Last edited by azmt2006; 07-09-2012 at 16:11.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

بله درسته ازطریق فلش که این تصاویرومی بینم درسته ولی ازطریق گیرنده به صورت مستقیم این مشکل روداره میشه بفرمائید این مشکل روچطورمیشه حل کرد؟
    micro dimming رو خاموش میکنید بازم همینطوریه؟
    تنظیمات مربوط به بهبود دهنده جزئیات تصویرو روی حداقل بزارید ببینید بهتر نمیشه؟
    احتمالا مشکل مربوط به پردازنده گیرندتونه،
    وقتی فایل 1080p از رو USB رو خوب جواب میده یعنی پردازنده و پنل TV کاملا سالمه و گیرندتون ضعیفه.
    Last edited by parham511; 07-09-2012 at 16:37.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من مشکل از صدا و سیماست چون سورس تصاویر 576i هست و همین i بودنش هست که کارو خراب می کنه و تصاویر سریع دچار مشکل میشه. شما اگر می خوای از سلامت تلویزیون مطمئن بشی از طریق کابل HDMI بلو-ری یا لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کن و تست کن کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باتشکرازشمادوستان ولی من همه این تنظیمات روقبلاانجام دادم ولی نتیجه نگرفتم حتی کابل hdmi روعوض کردم گیرنده هم رودوتاگیرنده فول اچ دی امتحان کردم ولی جواب نداد البته من زیادواردنیستم ولی فکرکنم مربوط به سیستم پخش بعضی شبکه ها که 1080pیا 1080iباشه ربط داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشکرازشمادوستان ولی من همه این تنظیمات روقبلاانجام دادم ولی نتیجه نگرفتم حتی کابل hdmi روعوض کردم گیرنده هم رودوتاگیرنده فول اچ دی امتحان کردم ولی جواب نداد البته من زیادواردنیستم ولی فکرکنم مربوط به سیستم پخش بعضی شبکه ها که 1080pیا 1080iباشه ربط داشته باشه
    دوست عزیز من هم tv 47 lm76100 دارم من هم که به این موضوع حساس بودم رو مشاهده کردم و فکر میکنم دقیقا منظور شما رو میفهمم به نظر من همه چی مربوط به سورس هست الان برای من امکان تست با بلوری ارجینال و یا کپی نیست اما اگر تست کردم حتما در این جا ذکر خواهم کرد. در ضمن من هم از گیرنده دیجیتال HD استفاده میکنم. اما همانطور که شما میگین حتی در شبکه های HD نیز گاهی با حرکت دوربین بعضی قسمت ها لبه دار و یا پله پله دیده میشود .باز هم میگم من تی وی رو کالیبره نکردم به شما هم توصیه میکنم تی وی رو کالیبره کنید . در اینتزنت در google کلمه best calibration و اسم تی وی خودتون را وارد کنید و چند سایت مشاهده خواهید کرد اگر برای تی وی شما که 9600 هست نبود 7600 موجود هست اون را اعمال کنید. در ضمن من با فیلم با کیفیت بالا 25 گیگ یا 50 گیگی امتحان نکردم.قسمت باشه میخوام سینمای خانوادگی پایونیر بگیرم اگر در اون امتحان کنم بشما خواهم گفت.
    اما میخوام یک چیز بگم از امکانات دیگر تی وی لذت ببرید و زیاد به دنبال عیب نگردید که کمی باعث استرس میشه .
    در ضمن چند خریدید ؟؟
    ار بانه خریدید؟؟ یا نمایندگی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •