تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 66 از 402 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

من همين اواخر سيستمم ويروسي شده بود و يكي از دوستان بهم پيشنهاد كرد كه بعد از تعويض ويندوز انتي ويروس اوست رو نصب كنم و من اين كارو كردم و ازش راضيم من حتي اسم اين انتي ويروس رو هم نشنيده بودم الانم كه اومدم اينجا ديدم انگار كه انتي ويروس خوبي هست.
    فقط سوالم اينه كه چرا اين انتي ويروس به شهرت نود32 يا ... نيست و حتي بعضي ها مثه خود من ممكنه اسم اون رو هم نشنيده باشن؟
    Last edited by SuperSt@r; 13-12-2011 at 00:32.

2. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کسی از دوستان با آنتی ویروس مایکروسافت کار کرده؟
    یه توضیحاتی در موردش میدین؟

4. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    من نسخه 4 بتا رو امتحان کردم سرعت پاکسازی(بعد از اسکن) افتضاحی داشت. از نظر شناسایی بد نبود. البته این آنتی ویروس بطور پیش فرض و مخفی روی ویندوز XP هم نصب بود که کاری هم از پیش نبرد. الان کامل تر شده و بصورت محصول جدا در اومده.

6. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

من همين اواخر سيستمم ويروسي شده بود و يكي از دوستان بهم پيشنهاد كرد كه بهد از تعويض ويندوز انتي ويروس اوست رو نصب كنم و من اين كارو كردم و ازش راضيم من حتي اسم اين انتي ويروس رو هم نشنيده بودم الانم كه اومدم اينجا ديدم انگار كه انتي ويروس خوبي هست.
    فقط سوالم اينه كه چرا اين انتي ويروس به شهرت نود32 يا ... نيست و حتي بعضي ها مثه خود من ممكنه اسم اون رو هم نشنيده باشن؟
    بز32 دلیل محبوبیتش اینه:چون به سخت افزار قوی نیاز نداره-برای سرعت اینترنت ایران مناسبه زود اپدیت میشه-سریال های فعال کنندش همه جاه هست و بخاطرتبلیغات اشتباه معروف شده در صورتیکه اواست هم اپدیتش کم حجمه سریع هست امابه قول شما حتیبعضی ها اسمش هم نشدین زمانیکه توی برنامه های تلوزیونی ایران نود رو برتر میدونن کاربر کم اطلاع هم میره اونرو نصب میکنه میگه خوب طرف کارشناسه اون رو نصب کرده من چرا نصب نکنم و همین اشتباه رو 100ها نفر دیگرهم انجام میدن ملت هم خوب دهن بین هستن امروز بگن این خوبه همه میرن نصب میکنن درصورتی که اگریکم تحقیق کنن و وقت بزارن دیگه کسی از این جوک امنیتی استفاده نمیکنه و بدبختانه تا بخوان بفهمن که چیخوبه و چی بده سیستمشون الوده شده واون موقع هست که گندشدر میاد
    Last edited by AlexanderMahone; 12-12-2011 at 22:05.

8. 6 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بز32 دلیل محبوبیتش اینه:چون به سخت افزار قوی نیاز نداره-برای سرعت اینترنت ایران مناسبه زود اپدیت میشه-سریال های فعال کنندش همه جاه هست و بخاطرتبلیغات اشتباه معروف شده در صورتیکه اواست هم اپدیتش کم حجمه سریع هست امابه قول شما حتیبعضی ها اسمش هم نشدین زمانیکه توی برنامه های تلوزیونی ایران نود رو برتر میدونن کاربر کم اطلاع هم میره اونرو نصب میکنه میگه خوب طرف کارشناسه اون رو نصب کرده من چرا نصب نکنم و همین اشتباه رو 100ها نفر دیگرهم نجام میدن ملت هم خوب دهن بین هستن امروز بگن این خوبه همه میرن نصب میکنن درصورتی که اگریکم تحقیق کنن و وقت بزارن دیگه کسی از این جوک امنیتی استفاده نمیکنه و بدبختانه تا بخوان بفهمن که چیخوبه و چی بده سیستمشون الوده شده واون موقع هست که گندشدر میاد
    100% تایید میشه. جالبه بعضی شرکت ها خودشون رو نماینده رسمی ESET معرفی می کنند در حالی که ایران در لیست تحریم این شرکت قرار داره ! دیگه تا آخرشو بخونید...
    اگر بجای NOD32، اوست معروف بود اینقدر شاهد گلوله باران ویروس ها در دانشگاه ها و کامپیوترهای خانگی نبودیم.
    Last edited by pcsoft; 12-12-2011 at 21:50.

10. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست نظر سنحی مشکل هم داره
    الان a-squared بیش از 2 ساله با نام Emsisoft معرفی میشه!!!!
    اصلاح شود.

12. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

100% تایید میشه. جالبه بعضی شرکت ها خودشون رو نماینده رسمی ESET معرفی می کنند در حالی که ایران در لیست تحریم این شرکت قرار داره !
    اگر بجای NOD32، اوست معروف بود اینقدر شاهد گلوله باران ویروس ها در دانشگاه ها و کامپیوترهای خانگی نبودیم.
    والا تا این تبلیغات کم خردانه هست امنیت سیستم های کاربرا در خطره یادمه یک سال پیش رفته بودم کرج منزل فامیلمون سیستمش بد ریخته بودبه هم نود داشت گفت ببین سیستم قاطی کرده سند و ریسیو زیاد داره ترافیک ای دی اس الم زود تموم میشه و گاهی وقتا فریزمیکنه بادیسک نجات بیتدفندر که اسکن کردم کلا میتونم بگم نتیجش مثل این میموند که ویروسها پارتی گرفته بودن توی سیستم اون بیچاره رفتیم پاساز دنبال نورتون نداشتن به یه مغازه که رسیدیم گفتم نورتون یا جی دیتا دارین گفت نود32 نصب کن خیالت راحت میشه گفتم اونی که گفتم داری جواب داد اینا اپدیت نمیشن فکم افتاد.حالا هم تا اینجور تبلیغات و
    تعریف های واقعا صد من یه غاز هست امنیت بی امنیت حتی بعضی اوقات بعضی فروشنده ها رودیدم که میگن شید رو بخر از نودقوی تره که مجبورمیشم با لحن مسخره امیزبهش بگم یارو شید از موتور و دیتا بیس نود بهره میبره واقعا این کم عقلیها تا کی
    Last edited by AlexanderMahone; 12-12-2011 at 22:04.

14. 9 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم تا چندی پیش فکر میکردم، ناد تنها محصولی هست که برای اقوام و آشنایانی که فقط بلدند کامپیوتر رو روشن و خاموش کنند و فیلم ببینند مناسب هست.
    بعد از ملاحظه آواست ولی شگفت زده شدم از اینکه نه تنها قابل جایگزینی هست، بلکه مزیت هایی هم داره. که بزرگترینش اینترفیس زیبا و همینطور کاربری اون هست که کاربر مبتدی راحت تر میتونه باهاش کار کنه.
    و دیگری اینکه هر چند گویا پاکسازی فوق العاده ای در حد آنتی ویروس های مطرح نداره، اما نسبت به ناد32 در تست های سایت معتبر AV-Test خیلی سرتره. ( چون Av-comparatives تست های Removal منظم و به روزی نداره، برخلاف AV-test )
    حالا رایگان بودنش به کنار و همینطور مسایل دیگری مثل سرعت بالاتر اسکن و ...

در کل با وجود آواست، نمیدونم چه نیازی به ناد هست.
    Last edited by omid-p30; 12-12-2011 at 23:44.

16. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

من فکر می کنم دوستان عزیز من کمی در مورد Nod32 کم لطفی می کنند.البته من هم قبول دارم از نظر محافظتی این انتی ویروس بهترین نیست ولی با بهترینهای موجود هم اختلاف زیادی ندارد اگر شما تستهای انجام شده توسط گروه AV-C را قبول داشته باشید می بینید که تفاوت آنتی ویروسهای سطح اول از نظر شناسایی و جلوگیری از آلوده شدن سیستم در حدی نیست که از نظر اماری قابل توجه باشد و به همین خاطر است که این شرکت انتی ویروسها را نه به صورت رتبه ای بلکه به صورت گروهی (مثلا Advanced یا Advanced+ ) طبقه بندی می کند.
    مشکل از Nod32 نیست مشکل از کاربرانی است که از این آنتی ویروس استفاده می کنند. کسانی که آنقدر ساده یا مبتدی هستند که فریب تبلیغاتی را که شما گفتید می خورند متاسفانه در استفاده از کامپیوترشان هم همانقدر مبتدی عمل می کنند. این افراد نه از ویندوزهای جدید استفده می کنند نه ویندوز خود را آپدیت می کنند . از براوزر یا نرم افزارهای قدیمی و پر از حفرات امنیتی اسفاده می کنند .
    متاسفانه اکثر کسانی که Nod32 را انتخاب می کنند فقط به دنبال یک آنتی ویروس سبک و بدون دردسر می گردند که بعد از نصب دیگر کاری به آن نداشته باشند. Nod32 یک آنتی ویروس رایگان نیست و نیاز به خریداری لیسانس برای آپدیت دارد ولی تقریبا 99 درصد کسانی که از این آنتی ویروس در ایران استفاده می کنند از نسخه های غیر ارجینال با لیسانس تقلبی استفاده می کنند و البته همانطور که می دانید برای اینکه این آنتی ویروس به صورت مرتب آپدیت شود باید به صورت منظم از لیسانسهای تازه استفاده کرد ولی همانطور که گفتم اکثر کاربران این آنتی ویروس نه اطلاعات لازم برای این کار و نه حوصله انجام این کار را دارند.نتیجه مشخص است .شما نباید انتظار داشته باشید آنتی ویروسی که تنها از دیتابیس برای شناسایی بدافزارها استفاده می کند بتواند با آپدیت چند ماه قبل از سیستم محافظت کند و با توجه ضعف ذاتی Nod32 در پاکسازی سیستمهای آلوده , آپدیت آن پس از آشکار شدن علایم ویروسی شدن سیستم متاسفانه در اکثر مواقع بی فایده است.
    البته این نکات در مورد همه آنتی ویروسها صادق است ولی با توجه به محبوبیت و استفاده وسیع از Nod32 در بین کاربران ایرانی این مورد در مورد آن بیشتر به چشم می خورد.(در سایر مناطق دنیا نورتون و مک آفی مشابه همین وضعیت Nod32 را در ایران دارند).
    در نهایت منظور من این است که شما نباید تقصیر سهل انگاری کاربران را به گردن نرم افزارهای بیچاره بیاندازید.
    Nod32 به عنوان یک آنتی ویروس سبک با میزان شناسایی قابل قبول برای کسانی که آن را روی یک سیستم غیر آلوده نصب می کنند و هر روز آن را آدیت می کنند و از تنظیمات درست استفاده می کنند و اهل خطر و استفاده از کرک و نرم افزارهای ناشناس نیستند و حین استفاده از اینترنت کمی از عقل سلیم پیروی می کنند آنتی ویروس مناسبی است و می تواند در اکثر مواقع امنیت سیستم را در حد قابل قبولی حفظ کند.
    Last edited by vtn54; 13-12-2011 at 03:05.

18. 6 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من چند ماهی هست ازش استفاده میکنم. نمیشه به عنوان یه آنتی ویروس کامل بهش نگاه کرد اما توی شناسایی ویروس ها و پاک سازی فایل ها از ویروس عالی عمل میکنه.و باعث کندی سیستم هم نمیشه.
    دلیل اینکه باعث شد از این استفاده کنم این بود که قبلا کامپیوترم ویروس virut گرفته بود چند آنتی ویروس مثل nod32 kasper avast avg avira .. نصب کردم ویروس رو پاک میکردن اما فایل هایی که از ویروس پاک میکردن فایل دیگه کار نمیکرد (بعدا که تست کردم توی نسخه جدید کاسپر راحت repair میکرد) اما با این آنتی ویروس بعد پاکسازی همه فایلام درست بود.
    همون طور که گفتن ضعفش توی دیر پاک کردن ویروس هست که زمانش طول میکشه و همینطور توی پاکسازی ویروس توی حافظه ضعف داره

20. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •