تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 421 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

فرض کنید که دوستی بابت عدم حضور عزیزتون به شما بگه جاشون خالی نباشه ، جای بابا خالی و...
    بهترین جوابی که میشه گفت چیه؟

2. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

با بچه تخس غریبه توی دیدار اول چطور باید رفتار کرد که خجالت بکشه و کلا مودب بشینه یه گوشه ؟
    (در غیاب پدر مادرش)
    Last edited by 5ajad; 02-04-2013 at 18:59.

4. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با بچه تخس غریبه توی دیدار اول چطور باید رفتار کرد که خجالت بکشه و کلا مودب بشینه یه گوشه ؟
    (در غیاب پدر مادرش)
    به نظر من هیچوقت این کار رو با خود بچه نکنید بهتره مودبانه به مادر بچه بگید که بچه اش رو جمع و جور کنه چون اگر به بچه چشم غره برید یا چیزی بهش بگید فوری میره میذاره کف دست مادرش و اونوقت رابطه تون با اون خانواده شکراب میشه.اینو گفتم چون خودم یکبار تجربه اش رو داشتم.

6. 4 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فرض کنید که دوستی بابت عدم حضور عزیزتون به شما بگه جاشون خالی نباشه ، جای بابا خالی و...
    بهترین جوابی که میشه گفت چیه؟
    خوب 2 تا برداشت میشه داشت
    1- فضولی
    2- تعارف

به هر حال یک جنبش اینه که می خواد ببینه مثلا شما اومدی عید دیدنی چرا بابا حضور نداره؟
    از طرف دیگه حتی اگر براش مهم هم نباشه باز باید به تعارفی بزنه دیگه....

اگر می تونید دلیل عدم حضور رو بگید که...... بگید: دوست داشت بیاد ولی به فلان دلیل نتونست بیاد
    اگر هم نمی تونید دلیل رو بگید........ بگید: خیلی دوست داشت بیاد ولی نشد. ایشالا دفعه بعد......(سریع بحثو عوض کنید) .... خودت چطوری؟

(در غیاب پدر مادرش)
    اغلب بچه ها تا بهشون رو ندی و نخندی، انقدر پر رو نیستن که همون اول دردسر درست کنن
    پس باید سعی کرد یکم اول محکم بود تا طرف دهنمون رو سرویس نکنه

اما خوب برخی هم نیومده شروع میکنن
    اگر دسترسی به نزدیکانش ندارید، سعی کنید سرشو به یه چیزی گرم کنید....... خوردن...بازی ....
    دیگه وقتی دیدید هیچ راهی نداره، جدی باهاش صحبت کنید و سعی کنید بفهمه داره از حدش فراتر میره (دعوا نکنید)

8. 6 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

(در غیاب پدر مادرش)
    ببخشید ها تخس یعنی چی دقیقا ؟

اگه منظورت اینه که زیاد آویزون بازی در میاره که بهتره از همون اول بهش رو ندی خود به خود میره اگر هم زیاد شوخی کرد بز هم تو زیاد بهش توجه نکن بزار بفهمه که کارش زشت بوده یا تو خوشت نیومده ...

10. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ببخشید ها تخس یعنی چی دقیقا ؟

اگه منظورت اینه که زیاد آویزون بازی در میاره که بهتره از همون اول بهش رو ندی خود به خود میره اگر هم زیاد شوخی کرد بز هم تو زیاد بهش توجه نکن بزار بفهمه که کارش زشت بوده یا تو خوشت نیومده ...
    نه مثلا حرف بد بزنه ، دروغ بگه ، شکلک در بیاره ، چیزی پرت کنه و...

با نظر دوستان فکر کنم قیافه جدی بیشتر روی این بچه ها تاثیر داشته باشه

12. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به بچه پر رو نباید رو داد با اینکه بچه ها رو دوست دارم ولی اگر بچه تخس و پر رو ببینم اصلا محلش نمیذارم

اگه اذیت کنه هم باید بهش چشم غره برین یا دعواش کنید .. اصلا هم نگران این نباشین که به پدر و مادرش

می گه ..وقتی والدینش تو ادب کردنش کوتاهـی کردن باید منتظر این برخورد ها هم باشن. دفعه بـعد ایـن

جور بچه یاد مگیره لااقل جلو شما بی ادبی نکنه و پر رو بازی در نیاره.

14. 10 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم

بعضی از فامیل ها حدود رو نمیدونند و بر عکس بعضیا آداب رو به هیچ وجه رعایت نمیکنند

و برای امثال من که رو این چیزا بسیار حساس هستم خیلی وحشتناکه. یعنی از وقتی میان تا زمانی که تشریف ببرند نابود میشم.

برای مثال باهاشون صمیمی نیستی و خودتم میبینی برای اینکه متوجه بشن که دوس نداری یه چیزایی رو بگی تو کاراشون کند و کاو نمی کنی ولی

باز هم دخالت می کنند .

نمی دونم جدا چه طور مودبانه اونها را متوجه کنم که رفتارشون من رو عذاب میده ( البته فامیل و بعضی دوستان )

به نظرتون باید چه طور رفتار کرد؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگر از این فامیل هایی هستند که سالی 1 دفعه میان و میرن به نظر من باید تحملشون کرد.به مهمانی که سالی 1 دفعه میاد که اخم و دعوا نمیکنند

ولی اگر رفت و امد بیشتر هست همیشه باید جواب سر بالا بهشون داد.یعنی به قول خودمون بپیچونیمشون
    مثلا میپرسه ترم چندی؟بگی اخراشم .رشته ات چیه؟ اش رشته سربازی کی میخوای بری؟ معلوم نیست
    4 دفعه جواب سر بالا بشنوند دیگه نمیپرسند

17. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

والا من تا جایی که بتونم سعی مینکم با اقوام درست رفتار کنم...همون طور که تو دینمون گفته شده ...

اما منم مثل بقیه انسانهای عادی بعضی اوقات نمیتونم رفتار زننده (شاید از نظر من) و غیر معمول برخی از آشناهارو نتونم قبول کنم...بنابراین سعی میکنم راه حلی پیدا کنم که کمتر اصطحکاک وجود بیاد

مثلا من اصلا دوست ندارم کسی بدون اجازه من کامپیوترم رو روشن کنه...یا اینکه سئوال پیچ بشم کفری میشم و...

اینجور مواقع بهتره کمتر حرف بزنید...وقتی کمتر حرف بزنید کمتر ازتون سئوال میشه...

یه نکته دیگه هم هست که تجربه شخصی .اما شاید به درد شما هم بخوره...اگر احساس میکنید بعضی از اقوام حتی اگه مهمون هم هستند ولی پاشونو از گیلیمشون درازتر میکنند با خانواده هماهنگ کنید که همگی با یک برخورد یکسان و غیر مستقیم به طرف بفهمونن که از رفتارش خوشتون نمیاد...شده من خودم به کسی به خاطر بد رفتاریش کم محلی کردم اما اعضای خانوادم خیلی دور و برش بودن و هواشو داشتن که این موضوع هم خیلی عصبانیم میکنه

19. 10 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •