سلام
دوستان مکالمه وsmsنامحدود واسه خود شبکه رایتل است؟!!یعنی از رایتل به رایتل برقرای تماس و smsنامحدوده؟ یا تماس از رایتل با بقیه اپراتورها هم نامحدوده؟!
یکی لطف کنه اسپید تست از 1مگ طرح نامحدود رایتل بذاره,مرسی
سلام
دوستان مکالمه وsmsنامحدود واسه خود شبکه رایتل است؟!!یعنی از رایتل به رایتل برقرای تماس و smsنامحدوده؟ یا تماس از رایتل با بقیه اپراتورها هم نامحدوده؟!
ویرایش شد مرسی پاسخ رو گرفتم
فقط جواب پست قبلی رو بدید خیلی ممنون![]()
Last edited by hamed m2m; 02-06-2013 at 21:09.
سلام دوستان
برای کسی که استفاده محدود داره وبگردی و دانلود چندتا فایل موسیقی) رایتل میتونه گزینه مناسبی باشه؟
نمیخام برای این استفاده محدود با مشکل افت سرعت مواجه بشیم.
به نظر شما وایمکس بگیرم یا همین رایتل؟
ممنون./
رایتل بهتره
بشرطی که بیشتر کارات وبگردی باشه
شما هر سرعتی میخری همون سرعت برات همیشه بصورت ثابت هست!
لطفا یه تست Speedtest بزارید.
من 60 صفحه ای این تاپیک رو زیر و رو کردم ، یه تست ندیدم...![]()
عجیبه
بیشتر بگرد
این مال 128 من بود:
البته مال االان نیست از صفحات قبل اوردم![]()
کاش جواب منم بدید![]()
اره دیگهسلام
این طرح به شما این امکان را می دهد تا با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان و بدون نگرانی از مبلغ قبض خود، به طور نامحدود و با رعایت سیاست مصرف منصفانه از خدمات مشمول طرح بی نهایت رایتل استفاده نمایید.
شما می توانید علاوه بر استفاده نامحدود از خدمات شبکه رایتل، در هر دوره دو ماهه از 1000 دقیقه مکالمه و 1000 عدد پیامک برون شبکه نیز بهره مند شوید.
در حال حاضر توی این طرح فقط اینترنتش خوبه,چون هنوز رایتل به اون صورت فراگیر نشده که مثلا مکالمه با رایتلی های دیگه داشته باشی که نامحدود باشه,فعلا اکثرا ایرانسل و همراه اول دارن
بنظرم اینترنتش هم جدیدا جزء سیاست مصرف منصفانه شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)