کلیپش عزیز و یا آرش عزیز واقعا دمتون گرم که به فکر دیگران هستیدمنتظر حضور سازنده شما بودم. واقعا خیلی لطف کردید که اومدید تاپیک خیلی بی روح و غیر علمی شده بود.
کلیپش عزیز و یا آرش عزیز واقعا دمتون گرم که به فکر دیگران هستیدمنتظر حضور سازنده شما بودم. واقعا خیلی لطف کردید که اومدید تاپیک خیلی بی روح و غیر علمی شده بود.
سلام
قصد خرید یک دستگاه mini hi-fi از برندهای معتبر رو دارم و تا 2 تومن میخوام هزینه کنم
سئوالم از اساتید اینه که آیا با بودجه مورد نظر امکان تهیه همچین دستگاهی هست؟ اگه ممکنه برند و مدل و همچنین فروشندگان این سیستمها در تهران رو معرفی کنید
با تشکر
با اجازه اساتید .... بهترین انتخاب Denon m39 هستش از نظر من .... برای فروشگاه هم که پاساژ شرکا داره .... آکوستیک هم داره .... نکیسا هم داره ..... فکر کنم تو نکیسا بتونید صدای M38 رو بشنوید ... خیلی تفاوت فاحشی ندارند
سپاسگزارم از تمام دوستان عزیز![]()
سلام
جناب klipsch ضمن خوش آمد اگه ممکنه جنابعالی هم نظرتون رو در مورد خرید سیستم مینی hi-fi تا مبلغ 2 تومن بیان کنید
با تشکر
خبر خیلی مهمی که طی دو ماه اخیر علنی شد، بسته شدن کمپانی Raysonic هست. قضیه از این قرار بود که یکی از مصرف کنندگان که از محصول Raysonic CD-128 این تولید کننده استفاده میکرده، دستگاهش معیوب میشه. مصرف کننده به کمپانی ایمیل میزنه بابت گارانتی چون دستگاه هنوز شامل مدت گارانتی بوده. پس از مدت طولانی هیچ ایمیل براش ارسال نمیشه تا اینکه یک ایمیل از سوی یکی از کارکنان این کمپانی براش ارسال میشه (نه بخش پشتیبانی فنی و ...). واقعا باعث تاسفه:
این متن در اینترنت در سایت های مختلف هست کافیه توی گوگل جستجو کنید: We are the workers of Raysonic Company
نقل قول مطلب از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dear customers,
We are the workers of Raysonic Company of Taishan Danxing Audio Technology Co. LTD. in China. Our boss named Steven Leung or Leung Kam Leong RAN AWAY/Absconded on 19th Sept. 2012. Now the company is bankrupt. We haven’t been paid for the salary for more than 6 months and the total amount is more than USD30000. He also defrauded about USD 60000 from first payment/deposit of foreign businessmen. He also owes nearly USD 170000 to those material suppliers, house decoration company, shipping costs and the house renting fee and so on. His Raysonic brand is a brand that used to cheat people. The appearance for his products is garish, but the components inside the products are with bad quality. Customers had to send their amps back to him to repair for many times. Please do not be cheated again by him.
If you know where this Steven Leung or Leung Kam Leong is, then please kindly to tell us. He should pay us the salary. We worked so hard for him and we need to live with that salary!
If you don’t believe, you can call his telephone NO. of his Raysonic company here: 0086-7505626822. You will see that you got no answer.
The attachment is Raysonic’s business license. The boss, Leung Kam Long or Steven Leung is a Chinese, but immigrated to Canada for some years. He just registered the Raysonic for a few years and have already cheated a lot of people!
All the members that are cheated by Raysonic.
20th Sept.2012
ترجمه:
مصرف کننده گرامی؛
ما جمعی از کارکنان کمپانی Raysonic Company of Taishan Danxing Audio Technology با مسئولیت محدود در چین هستم. رئیس شرکت ما بنام Steven Leung یا Leung Kam Leong از مورجه 19 سپتامبر 2012 متواری/فراری شده است. در حال حاضر کمپانی ورشکسته است. ما کارکنان نیز در 6 ماه گذشته حقوق و مطالبات خود را که بالغ بر 30،000 دلار می باشد را دریافت نکرده ایم. این شخص همچنین حدود 60،000 دلار از تجار خارجی نیز کلاهبرداری کرده است. همچنین این شخص حدود 170،000 دلار به تامین کنندگان قطعات و مواد اولیه، کمپانی طراحی داخلی، آژانس اجاره املاک، موسسه حمل و نقل بدهکار است. Raysonic برندی است که مردم را فریب میداد. ظاهر محصولاتش آراسته (اغواکننده) است ولی کیفیت قطعات داخلی آن نامرغوب و بد است. مشتریان بسیاری آمپلیفایرهای معیوبی خود را برای تعمیر عودت میدادند، دقت کنید که دیگر توسط این شخص مورد سوء استفاده قرار نگیرید.
اگر شما از محل اختفای این شخص اطلاع دارید، لطفا بما اطلاع دهید زیرا وی باید حقوق معوقه مارا پرداخت نماید زیرا ما برای امرار معاش به این پول نیاز داریم.
اگر مدعیات مارا باور ندارید می توانید به شماره 0086-7505626822 تماس بگیرید و در خواهید یافت که کسی پاسخ نخواهد داد.
پروانه بهره برداری تجاری کمپانی Raysonic ضمیمه ایمیل شده است. Steven Leung یا Leung Kam Leong یک شخص چینی است که چندین سال است به کانادا مهاجرت کرده است. این شخص نام تجاری Raysonic را ثبت و به واسطه آن سر بسیاری از خریداران را کلاه گذاشته است.
کارکنان مالباخته کمپانی Raysonic
20 سپتامبر 2012
دوستان از قیمت ووفر پیرلس خبر دارید که چند شده؟
800،000 ریال وجه بی ارزش مملکتی!
اوه اوه٬ این حجازی هم کولاک کرده!
به غیر از حجازی جای دیگه ای رو نمیشناسید که این ووفرها رو داشته باشه؟
عجب اشتباهی کردم همون موقع نخریدم!
حالا که طالب شدم یه فلور استندینگ بسازم قیمتا نجومی شدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)