تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 146 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من هنوز یه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم که ممنون میشم جواب بدید :
    1 - داستان این کد هشت رقمی چیه ؟ چون یه جا که رفتم قیمت کنم وقتی از این کده پرسیدم انگار داری به فروشنده فحش میدی یا مثلا اومدی بهش میگی آب میوه نداری بدی . اینقدر تعجب کرد که من خودم گفتم نکنه حرف بی ربطی بهش زدم .
    2 - یه ویدئو مقایسه ایی از سایت فون داگ بین این گوشی و اکسپریا اس دیدم و کیفیت صفحه نمایش این گوشی خیلی بهتر بود ولی وقتی اون نوار پایینی رو بزاریم کنار عملا صفحه نمایش مفید اندازه اکسپریا اس یعنی 4.3 شده بود . این نوار پایینی صفحه خیلی رو اعصابه ، واقعا زور داره صفحه نمایش گوشی آدم 4.65 باشه بعد در عمل 4.3 بهمون بده .
    3 -در مورد دوربین نظر شما چیه ؟ یعنی مثلا در مقایسه با 5 گالکسی اس بهتره یا در همون حده ؟

با تشکر
    1 - بعضیا لاک هستن و با کد باز میشن ولی بیشتر تو ایران آنلاک هست گوشی های اونم حتما همه آنلاک بودن وقتی گفتی بهش برخورده
    2 - کجا 4.3 میشه !!!؟ اون نوار پایینی باریک تر از این حرفاس - من که ازش خوشم هم میاد !
    3 - من خودم قبلش گالکسی s داشتم به نظرم دوربینش تا حدودی از s بهتره البته تو حالت ماکرو s هم عکسای خوبی میگرفت

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

صدای هنسفریش در چه حده؟
    کسی تست کرده؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صدای هنسفریش در چه حده؟
    کسی تست کرده؟
    واسه من که مضخرفه! یه هندزفری توپ گرفتم واسش خیلی عالی شد.

اما مال خودش خیلی بده.

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    نکسوس قابلیت نصب usb رو هم داره؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    نکسوس قابلیت نصب usb رو هم داره؟
    ustb host?usbotg بله

7. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز علائدین قیمت گرفتم حدوده 720 قیمت میدادند و تو بازار موبایل هم از 740 تا 770 بود . سفید هم فقط یه جا داشت که اونم 800 میگفت .
    گوشی رو تو یه مغازه گرفتم دستم و خیلی خوش دست هست ، واقعا باهاش حال کردم ولی نمیدونم چرا باز تو خریدش دو دل هستم .
    تو سایت فون آرنا یه سری ریویو دیدم که تست های Nena Mark 2 , AnTutu و Quadrent رو بین گوشی های Galaxy SII , Galaxy SIII , Galaxy Note , One x , Xperia S , Galaxy Nexus انجام داده بود که متسفانه تو هر سه تست کمترین امتیازات از ان نکسوس شده بود .
    من که کاملا مایوس شدم نسبت به سخت افزار این گوشی . احساس میکنم اگه بخرم شش ماه نشده ممکنه حرفی برای گفتن نداشته باشه دیگه .

9. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز علائدین قیمت گرفتم حدوده 720 قیمت میدادند و تو بازار موبایل هم از 740 تا 770 بود . سفید هم فقط یه جا داشت که اونم 800 میگفت .
    گوشی رو تو یه مغازه گرفتم دستم و خیلی خوش دست هست ، واقعا باهاش حال کردم ولی نمیدونم چرا باز تو خریدش دو دل هستم .
    تو سایت فون آرنا یه سری ریویو دیدم که تست های Nena Mark 2 , AnTutu و Quadrent رو بین گوشی های Galaxy SII , Galaxy SIII , Galaxy Note , One x , Xperia S , Galaxy Nexus انجام داده بود که متسفانه تو هر سه تست کمترین امتیازات از ان نکسوس شده بود .
    من که کاملا مایوس شدم نسبت به سخت افزار این گوشی . احساس میکنم اگه بخرم شش ماه نشده ممکنه حرفی برای گفتن نداشته باشه دیگه .
    سلام
    حرف دلمو زدی
    کار منم شده هر روز پاشم برم تو این موبایلی ها هی قیمت بگیرم ....بعدشم باز دو دل میشم باز بر میگردم....فکر کنم 2 3 بار دیگه برم دم موبایلی ها یه لگد حوالم میکنن
    والا منم تو خریدش موندم
    از یه طرف هم خوشکله و هم صفحه خیلی خوبی داره...از یه طرف این حافظش میزنه تو ذوقم....هر کارم میکنم بتونم با این حافظش راه بیام نمیشه....
    از یه طرف کل اس 2 ها شدن سری g که سخت افزارش شدن مثل همین نکسوس{حتی چیپست سری اس 2 g یه کوچولو قدیمی تره} وگرنه اس 2 میخریدم....از طرفی بازی های جدیدم داره بیشتر میشه واسه صفحه های hd
    کلا موندم چی کار کنم...از خواب خوراک افتادم...این نوت نامرد هم قیمتش باز رفت بالا که یه نوت بخریم خلاص بشیم
    دوستان یه لطف میکنید یه بنچمارک از نکسوس و اس 2 و اس 2 g و نوت بزارید ببینیم اختلافشون چقدره
    ممنون
    Last edited by amin n & i series; 14-06-2012 at 23:31.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا مدتی بعد از وارد شدن نکسس بعدی حتی فکر این که این گوشی توی زمینه ای کم بیاره رو هم نکنید ، این گوشی گوشی گوگله و پدر فعلی اندروید ، تحت هیچ شرایطی به این زودیا کم نمیاره .

+

I9100 مسلما تا حد نسبتا زیادی از GNex توی پردازش گرافیکی قوی تره ، ولی I9100G با GNex برابره و مقدار ناچیزی هم ضعیف تر .

12. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا امروز توی علائدین طبقه اولش (چون 2 به بالا بسته بود)690 می دادن فقط یه جا سفید داشت اون عوضی هم می گفت 750 از قیافش معلوم بود چه کرمیه

فقط یه سوال این حافظه ی nexus کم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 فکر کنم خیلی کم باشه درست نیست؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا امروز توی علائدین طبقه اولش (چون 2 به بالا بسته بود)690 می دادن فقط یه جا سفید داشت اون عوضی هم می گفت 750 از قیافش معلوم بود چه کرمیه

فقط یه سوال این حافظه ی nexus کم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 فکر کنم خیلی کم باشه درست نیست؟
    تازه حافظه در دسترس کمتر هم هست
    ولی فوقش 2-3تا بازی HD حدود 2گیگ
    بقیه موزیک و ویدئوتون و در اخر یک فلش و یکMHL برای بقیه خرت و پرتا

15. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •