بله . خدا رو شکر سر و کله ریزر مکس هم پیدا شد . 1میلیون و 190 هزار . برای شروع
ریزر معمولی هم 950 هست .
بله . خدا رو شکر سر و کله ریزر مکس هم پیدا شد . 1میلیون و 190 هزار . برای شروع
ریزر معمولی هم 950 هست .
وای چــــــــقد عالی !!!!!!
من فک می کردم ریزر مکس خیلی گرون تر از این حرف ها باشه !
حالا خوب شد ! اونایی که قبلا می خواستن ریزر بخرن می تونن با همون بودجه حالا یه کم بالا پایین ریزر مکس بخرن ! اونایی هم که اونقدر پول ندارن می تونن ریزر معمولی
بخرن! فکر کنم ریزر بازم ازون تر بشه با این وضعیت ...
من هنوزم اتریکس 2 رو ترجیح میدم
اتریکس مکس نداریم؟![]()
مهدي چه عصباني شدي . حالا برا شروعه اين قيمت داداش . البته فقط باطري نيست كه خيلي خفن شده . چندتا ريويوو مختلف كه من خوندم خيلي از دوربينش هم تعريف كردن و گفتن كه خيلي بهتر از ريزر معمولي شده دوربينش . من كه نمونه عكسهاش رو ديدم خدايييش حال كردم .
ايشالا آتريكس 3اتریکس مکس نداریم؟![]()
من همیشه عصبانیم چند بار نزدیک بود رضا رو بزنم درب و داغون کنممخصوصا وقتی اینجوری پست می ده
دوربین جایی ندیدم بگن فرقی کرده باشه ولی من قبل اینکه بیاد خیلی دوست داشتم بخرم ولی الان از وان ایکس راضیم خدارو شکر
حالا هم پست هات عصبيه هم آواتارت . آدم ميترسه چيزي بهت بگه !
اما من چند جا خوندم تو ريويوو هاش كه دوربينش بهتر از ريزر معمولي شده . هم تو بلاگ جي اس ام آرنا و هم تو droi-life.com و يه جا ديگه كه يادم نيست . نمونه عكس هم هر دو دارن ميتوني ببيني .
عكساش عاليه !
قيمتش تو ايتاليا 705 دلار آمريكاست
موتورولا RAZR MAXX در ایتالیا به فروش می رسد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی موتورولا گوشی آندروید RAZR MAXX خود را در ایتالیا معرفی كرد. ایتالیا یكی از نخستین كشورهایی است كه به این گوشی هوشمند دسترسی پیدا می كند اگرچه كمپانی امریكایی موتورولا اعلام كرد كه این گوشی در هفته های آینده در اكثر كشورهای اروپایی موجود می شود. كاربران ایتالیایی اكنون می توانند این گوشی را از طریق نمایندگی های مجاز با قیمت 549 یورو معادل 705 دلار امریكا خریداری نمایند. از نظر ویژگی ها تفاوت زیادی بین RAZR و RAZR MAXX وجود ندارد و گوشی RAZR MAXX باتری قوی تری دارد كه در مكالمه مداوم تا 17.6 ساعت و در حالت آماده بكار حداكثر 25 روز شارژ را حفظ می كند.
از سایر ویژگی های این گوشی می توان به آندروید 2.3.6 (Gingerbread) ، ساختار فیبر KEVLAR در قاب پشت ، پوشش Gorilla در صفحه نمایش ، پردازنده دو هسته ای در 16GB ، 1GB RAM ، 1.2GHZ حافظه داخلی ، محل كارت حافظه MicroSD تا 32GB ، دوربین 8 مگاپیكسل با كانون اتوماتیك ، فلاش LED ، قابلیت فیلمبرداری (Full HD (1080P و دوربین ثانویه 1.3 مگاپیكسل برای مكالمه تصویری اشاره كرد
دوربین ریزر مکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]A really nice camera
The camera of the Motorola DROID RAZR MAXX is an 8MP autofocus unit with LED flash – right in line with the top offerings from the competitors. The interface is simple and intuitive. You can start the camera straight from the lock screen with a swiping gesture. I was also pleasantly surprised by the speed with which it captured photos.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The camera interface holds no surprises
The pictures which the DROID RAZR MAXX took came out great. They have great contrast, nice metering and dynamic range for a phone camera shots, along with top-of-the-line resolved detail and pleasant colors. Check out a few of samples below.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Camera: I covered camera in the RAZR review, but wanted to touch on it again. Not only is this camera incredibly fast, it also takes pretty damn good pictures. As someone that has been on the Galaxy Nexus since it was released in December, this was a welcomed change. It may not match the camera of the HTC Rezound, however, it’ll do the job.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش دوربینش توپه . کیفیت عکسا عالیه
Last edited by fire159; 24-05-2012 at 20:34.
هادی ولی ریزر معمولی هم همین قدر عکس هاش خوبه ها!
مشکلش فقط تو نور کم هست
تمام این عکس ها تو نور نسبتا خوب گرفته شده که ریزر معمولی هم همین طور خوب میگیره
صبر کن چند تا عکس بذارم ببینی![]()
علی جون دادا . شما که از همون اول که ریزر خریدی قراره عکس بزاری ما هم منتظریم هنوز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)