خب علی رغم یعنی بدون توجه به عقیده ای که برخلاف هم معنی میده.
خودتون هم میدونین که ترجمه چارچوب مشخص شده ای نداره. و فوق العاده انعطاف پذیره.
خب علی رغم یعنی بدون توجه به عقیده ای که برخلاف هم معنی میده.
خودتون هم میدونین که ترجمه چارچوب مشخص شده ای نداره. و فوق العاده انعطاف پذیره.
high road از یک داستان برگرفته شده (مسیری که درشکه پادشاه از اونجا رد میشده و علی رغم "دور کردن راه" مسیری تمیز و بدون گل و لای بوده ) و معنی idiomatic داره؛ حتی شکل ظاهری و تحت اللفظیش هم سخت بودنش رو میرسونه...
در مورد despite هم که فکر نمیکنم توضیحی علاوه بر توضیح sha7ab لازم باشه
بهرحال ممنون![]()
rogue element in the shape of ex-Ninja Theory and Enslaved lead designer Mark Richard Davies, all working together.
گیجم کرده....!!!
اصلا معلوم نیست منظورش چی بوده. من خبر کاملشو خوندم شاید خواسته بگه که Mark Richard Davies توی ساخت این بازی نقشی مثل نقش المان rogueتوی بازیهای نقش آفرینی رو داره.
not sure
جمله درسته؟ یا:The rest are history؟
آره درسته. عبارت بین دو تا ویرگول رو میشه حذف کرد که جمله ی اصلی این شکل بشه:
The results are history
و این جمله ی درستیه از لحاظ نگارشی و معنیش هم به قبلش میخوره.
نه منظورم از نظر دستوری نبود. منظورم خود کلمات بودند.
the rest is history یه اصطلاحه، یعنی این را دیگه همه میدونند.
ولی The result is historyباید به معنی: "نتیجه اش دیگه مهم نیست." باشه.
سلام
لطفا در صورت امکان متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.
من به صورت آزمایشی دهها فایل روی سرورهای شما آپلود کردم ولی متاسفانه نتیجه مطلوبی نگرفتم. میزان پرداخت شما در ازای دانلود فایل های زیر 50 مگابایت به اندازه یک سوم شرکت ... هست. آیا پیشنهاد خاصی برای حل این مشکل دارید؟
با سپاس.
مرسی عزیز، قسمت اول خیلی بهتر شد...
خیر عزیز، عین متن کتاب هستش... همونطور که شهاب هم گفت، با متن هم همخونی داره؛ ولی با توجه به متن کاملتر اتفاقا تمرکز نویسنده روی نتیجه ی این تصمیم بوده که پیش از این (در متن) کامل تعریف کرده ...
مرسی
دوست عزیزی که با پیام خصوصی پرسیده بودند. من مجبور شدم پیام سوم را اینجا کپی پیست کنم. چون سیستم پاسخ را نمیگیره.
"سلام. این سومین باره که جواب میفرستم. ولی انگار سیستم نمیگیره. اگه جواب گرفتی، یه پیام تأیید بده.
مطالعات پژوهشی نشان داده که شخص هرچه بیشتر و به مدت طولانی تر سیگار بکشد، شانس ابتلاء وی به بیماریهای وخیم بیشتر است."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)