بچه ها مشكل گزارشگرم حل شد رفتم تو منوي گزارشگري ديدم رو فرانسه بود رفتم زدم رو گزارشگر انگليسي درست شد خوب حالا مشكل من تاريه بازي اوني كه گذاشتين تو انجمن سرور دانلودش مشكل داشت يه خوبش رو بذارين تا راحت دانلود كنيم
بچه ها مشكل گزارشگرم حل شد رفتم تو منوي گزارشگري ديدم رو فرانسه بود رفتم زدم رو گزارشگر انگليسي درست شد خوب حالا مشكل من تاريه بازي اوني كه گذاشتين تو انجمن سرور دانلودش مشكل داشت يه خوبش رو بذارين تا راحت دانلود كنيم
بله خوب بازی کیت سرور نداره و کیت سرور رو یا باید خودت بریزی یا با نصب پچ خودش میاد
چه طور توی بازی نمیره ؟ اگه اروری چیزی میده بگو یا یه اسکرین شات بذار یا یه کم بیشتر توضیح بده تا بشه راحت تر راهنمایی کرد![]()
دوست عزیز صفحه اول رو نگاه میکردید
اگه هم به هر دلیل نتونستید از اون لینک بگیرید اینم یه لینک دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقایون من یه مشکلی دارم اینکه میخوام رو درجهٔ سوپر ستار بازی کنم ولی اخریش تاپ پلیر هم اینکه تصویرم مات اگه کسی میدون راهنمایی کنه ممنون
ای کاش همین پست قبلی و میخوندید دوست عزیز
برای بر طرف شدن تاریه بازی این فایل رو دانلود کنید
برای بازی کردن روی درجه سوپر استار هم میتونید با داشتن 100gp اونو از قسمت Extra Content باز کنید و یا Optipn File زیر رو دانلود کنید و جاگزین Optipn File خودتون کنید تا تموم گزینه های موجود در Extra Content از جمله درجه سختی سوپر استار باز بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=..Parsa..;6537800]شما این option file رو دانلود کن ببین اصلا وارد بازی میشه یا نه
فایل رو دانلود کردم ریختم تو پوشه بازی اما بازم وقتی وارد بازی میشه در مرحله اتخاب آواتار هنگ میکنه! میپره بیرون!
فایل رو ریختم تو پوشه konami حالا بازی اجرا میشه اما مثلا تیم رو که انتخاب میکنی شروع بازی رو که میزنی هنگ میکنه میپره بیرون!
Last edited by kkain-blood; 11-10-2011 at 08:34.
dlc اومده.....
من الان اتفاقی رفتم تو بازی پیغام داده ابدیت اومده.. دارم ابدیت میکنم
ممنون از توجهتون ...
والا ارورش به محض اینکه کلیک میکنم رو بازی ... بعد چند ثانیه پیام میده:
Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working
بعدشم نمیره تو بازی ...
فکر کنم همه با این ارور آشنا هستین ... حالا علتشو نمیدونم چیه ...
این فایل dlc رو کسی میتونه آپلود کنه ما هم استفاده بکنیم؟
آقا منم dlc آپیدیت میکنم...تا 99 میره .... بعد یه چیزه دیگه سریع پر میشه و مینویسه inestalition faild ( خطا در نصب ) چرا اینجوری میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)