تو قسمت سخت افزار یه قسمت مشاوره هست.
تو قسمت بازیها هم یه قسمت برو خودت سوال کن. قسمت متفرقه تو بازیها هم فک کنم بود.
الان که دیدم فکر کنم قسمت کنسول ها بری بهتره دی
تو قسمت سخت افزار یه قسمت مشاوره هست.
تو قسمت بازیها هم یه قسمت برو خودت سوال کن. قسمت متفرقه تو بازیها هم فک کنم بود.
الان که دیدم فکر کنم قسمت کنسول ها بری بهتره دی
salam mikhastam bedunam abadan mantaghe 2 hast ya 3
man boome shiraz hastam reshteye mohandesi shimi daneshgahe shiraz rotbe zire chand mikhad
سلام
لطفا فقط فارسی
فکر کنم انجمن مربوط رو پیدا کردین با این حال یه سر به این تاپیکها هم بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من درباره اتوران گذاری روی یه پروژه به مشکل خوردم و با اینکه همیشه این کار رو انجام میدم ولی الان اصلا پابلیش نمیگیره.ممنون میشم اگر راهنماییم کنید که چطور میتونم جوابم رو به دست بیارم.
سلام این سوال و کجا باید بپرسم ؟
مودم من وایرلس alfex هست و گوشی من سونی اریکسون مدل k750. با کامپیوتر و لپ تاپ میتونم وصل بشم . با گوشی هم کانکت میشه مودم رو هم میشناسه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. گوشیم به مودم های دیگه وصل میشه و سایت رو باز میکنه اما با مودم خودم نمیشه. با یه گوشی دیگه هم روی مودم خودم امتحان کردم که مشکلی نداشت . من چیکار باید کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam bayad koja beporsam bayad chejori az rapidshare download konam?![]()
سلام
اینجا بگرد:
در ضمن لطفا فارسی بنویسید.
سلام
من چند روز است که دانلود سریال به وسیله IDM انجام میدم بعضی سایتهای مشکلی نیست اما از یک سایت سایت موی فا دانلود میکنم پیغام زیر را میده البته قبلا از همین سایت هیچ مشکلی برای دانلود نداشتم در ضمن از همین سایت VIP هم خریده ام پیغام :
the requested server name is valid, but it does not have the correct associated data being resolved
for (the host itself exists, but is not directly reachable).
که این پیغام سه مشکل را در ادامه نشان میدهد یکی اینکه به اینترنت کانکت نیستم که هستم دوم از فایر وال ایراد میگرد که قبل از این مشکل فایر وال را فعال کرده بودم اما الان غیرفعالش کردم ولی باز هم همین پیغام را میده و سوم ایراد از DNS و نتورک کانکشن میدهد ودر نهایت با YES و NO به سایت IDM وارد میشود وتنضیمات IDM در آنتی ویروس را میگه انجام بدهم تنضیمات نتورک آنتی ویروس آنتی ویروسم اسیت اسمارت سیکوریتی 6 است . این مشکل ساعت 1 شب تا 1 ضهر بر طرف میشود
با تشکر لطفا راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)