اين دوستمون جناب شهريار ظاهرا خودش هم تو بعضي سوالا ميمونه بعضي جاها ميگه برو اي ام دي ببند بعد مياد ميگه عوض كردن اينتل با اي ام دي يه نوع كرمه .دوباره مياد اينتلو پيشنهاد ميده .ما كه آخرش نفهميديم چيكار كنيم.
اين دوستمون جناب شهريار ظاهرا خودش هم تو بعضي سوالا ميمونه بعضي جاها ميگه برو اي ام دي ببند بعد مياد ميگه عوض كردن اينتل با اي ام دي يه نوع كرمه .دوباره مياد اينتلو پيشنهاد ميده .ما كه آخرش نفهميديم چيكار كنيم.
شهریار جان از شما و بقیه ی بچه ها یه خواهش داشتم اگه میشه تمام سخت افزار هایی رو که معرفی میکنید در ایران آمده باشه و یا بگویید اومده یا نه و اگر قیمتشو دارید ذکر کنید
با تشکر فراوان از شما عزیزان
من كه حالم خوب نيستنوشته شده توسط satdw
![]()
روانيم
حالا دليلش را فهميدي ( شوخي كردم ).
دوست عزيز من كلا طرف دار اي ام دي هستم و اي ام دي بيشتر قبول دارم ولي ديگه تعصب كه ندارام وقتي طرف همچين كيسي داره كه مينش 230 هزار تومن و يكي از بهترين مين هاست و سي پي يوي بالا داره و با اون گرافيك و رم بيام فقط چون اي ام دي را بيش تر قبول دارم اشتباه راهنماييش كنم من هميشه سعي مي كنم بهترين راهنمايي را بكنم.در مورد اون دوستمون هم سيستمش خيلي خوب بود براي همين من گفتم نگرش دار چون بخواي بفروشي خيلي كم مي كنند و ور مي دارند ولي براي شما چقدر مي خواي پول بدي من خودم الان 3000 آتلون 64 939 دارم دماش 35 درجه هست خيلي هم راضيم قيمتش هم خوبه حدود 100تومنه . توي اين رنج بايد بدي يك 2.6 پنتيوم دي بخري كه اون هم خيلي خوبه ولي بايد حتما اوركلاك بشه و گذرگاه پايين و كلاك پاييني داره ولي اين سي پي يو دماش وقتي تا حدود 3.0 اوركلاك كني مياد حدود 50 درجه يا 45 درجه . من كه ترجيح مي دم هميشه بدون اوركلاك سي پي يو را استفاده كنم پس براي همين اين را توصيه مي كنم ولي اون دو هسته اي هست و جديد تره . حالا شما بگو مي خواي چقدر پول نكنه شما هموني كه مي خواستي asus p5wd2-e prenium را عوض كني اگه شما هموني بايد بگم فقط سي پي يو و گرافيك و رم را بيار بالا مينت خيلي توپه.
![]()
باتشكر شهريار
چشم از اين به بعد سعي مي كنيم ولي آخه يكسريشون رابايد قبل از اينكه بياند معرفي كنيم كه وقتي مي رسه اطلاع كافي داشته باشيم.نوشته شده توسط samgun
![]()
ممنون شهريار
شهریار جان تنها چیزی که از حرفات متوجه نمیشوم اورکلاک cpu هست میشه یه توضیح بدی
دم این تاپیک گرم
مرسی دم خودت گرم كه اين قدر آقايي .
راستي باشه در مورد اوركلاك هم مي گيم البته به صورت خلاصه توضيح كامل براي بعد اوركلاك كردن يا overclock كردن يعني بالابردن كلاك سي پي يو مثلا شما مي ياند سي پي يوي 805 كه كلاكش 2.6 هست را به 3.8 اوركلاك مي كنيد در موقع اوركلاك كردن كه معمولا به وسليه ي نرم افزار هاي خود مادربورد انجام ميشه باعث بيشتري كارايي و بالا رفتن دما و در نتيجه اگه زياد شد باعث خرابي سي پي يو شود .
قربانت شهريار
مرسی دم خودت گرم كه اين قدر آقايي .
راستي باشه در مورد اوركلاك هم مي گيم البته به صورت خلاصه توضيح كامل براي بعد اوركلاك كردن يا overclock كردن يعني بالابردن كلاك سي پي يو مثلا شما مي ياند سي پي يوي 805 كه كلاكش 2.6 هست را به 3.8 اوركلاك مي كنيد در موقع اوركلاك كردن كه معمولا به وسليه ي نرم افزار هاي خود مادربورد انجام ميشه باعث بيشتري كارايي و بالا رفتن دما و در نتيجه اگه زياد شد باعث خرابي سي پي يو شود .
قربانت شهريار
اقا شهریار خیلی ممنون از راهنمایی
فقط اگر بخوام به جای ای ام دی از اینتل استفاده کنم چه پیشنهادی داری
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)