پس چرا برا من درست نشده
فردا زنگ میزنم پشتیبانی از خجالتشون در میام![]()
پس چرا برا من درست نشده
فردا زنگ میزنم پشتیبانی از خجالتشون در میام![]()
یه سه چهار روزی بود مودم رو ریست نکرده بودم
الان ریستش کردم درست شد
یعنی الان سرعت شبانه شما 220 هست؟اگه اینجوریه عالیه که.برای همه درست شده؟راستی هر گیگ مخابرات قیمتش چنده؟
Last edited by gamekhor2007; 16-08-2012 at 06:18.
آقا یکی لطف کنه و یه لیست از شرکت هایی که تو اهواز ADSL می دن رو تو یه پست معرفی کنه
لطفا اگه نماینده یه شرکت دیگه (مثل شاتل ، پارس اونلاین و ...) هستند رو هم ذکر کنه
یه دنیا ممنون
دیشب که عالی بود خدا کنه دوباره خراب نشه .....
البته نوسان زیاد داشت ولی در کل خوب بود
دوستان همونطور که دیروز عصر گفتم احتمال داشت که سرعت درست بشه و شد .
سرعت بنده نوسان نداره .
شما از کجا فهمیدی دیشب درست میشه؟![]()
3500 تومنه 1گیگ.
سلام دوستان
میخوام سرویس ADSL از آبادان بگیرم کسی سراغ داره شرکتی ؟ شماره تلفنی ؟
وایرلس مبین نت هست . که بهتره بجای مبین نت یه لباس بخری . چون هر دوی انها تو رو به اینرنت متصل نمیکنن
پارس انلاین که قبلا بودم و قیمتاش بالاس ولی اگر بیشتر از 128 میخوای بدون مدرک میده البته بار اول باید 128 بخری چون تو سیستم ثبت میشه . از ساعت 1 تا 6 رایگانه ولی مخابرات 2 تا6 . مخابرات ارزان تر است . شنیدم این چند وقته سرعت در پارس انلاین پایین امده . البته زمانی که من بودم مشکلی نبود ( سال پیش رو عرض میکنم) یکی از قوانین پارس انلاین ابادان اینه که اگر سرویست تموم شد مثلا 1 ماه خریدی یک ماه تمام . اگر ظرف مدت 5 روز اقدام به تمدید نکنی تو رو تخلیه میکنن ( البته تا 20 روز هم اجازه میدن) . پارس انلاین روبه روی ام ار ای طبقه دو . مخارات هم بد نیست سرعتش عالیه تنها ایرادش اینه که پشتیبانی خوب ساپورتت نمیکنه . البته تا 1 هفته پیش سرعت ها خراب شد . که امروز درست شد. اگر میخوای مخابرات بخری 128 نا محدود 1 ماه 9 هزار تومن بخر ضرر نمیکنی . چون 128 در روز سرعت 256 بهت میده و چون نامحدوده راحتی ولی اگر محدود بخری 128 تو شب که رایگانه سرعتت همون 128 میشه
پارسا رسانه هم هست که به مناسبت ماه رمضان ترافیک رایگان شده . البته پارسا رسانه چندان چتگی به دل نمیزنه و در رتبه سوم جای داره
یکی دیگه هم هست که اسمشو نمیدونم . فکر میکنم تو بازار روز باشه
دیروز یه دفعه سرعتا تغییر کرد منم گفتم حتما خبراییه ( چون تو روز سرعتا 2 برابر شد و شبا سرعتا نصف) و من گفتم چون دیروز سرعتا تو روز یه دفعه کاهش پیدا کرد حتما در حال انجام کار هایی هستن
Last edited by Hamed-M1; 16-08-2012 at 15:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)