دوست عزیز یک نگاه به لینک زیر و پست Samba بیندازی فکر کنم جواب خود را خواهی یافت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یک نگاه به لینک زیر و پست Samba بیندازی فکر کنم جواب خود را خواهی یافت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من در تاپیک ویژه معرفی جستجو کنید
مرسی بابت جواب.
فکر کنم کنکور 91 همینجاست . نیست !
دوست عزیز
اگر منظورت این هستش که چون اینجا مربوط به کنکور 91 هست می توانی در مورد کتاب های کنکور و ... صحبت کنی آره خوب میشه ولی در واقع یک تاپیک اختصاصی دقیقا به همین موضوع «کتاب» اختصاص داده شده است که لینکش برایت گذاشتم و چون در آن تاپیک اکثر بحت ها هم در مورد کتاب های کنکور هستش دیگه شده تاپیک کتاب های کنکوری و اکثر دوستان هم برای معرفی و سوال و پاسخ در مورد کتاب های مرتبط به کنکور به همان تاپیک مورد نظر رجوع می کنند.
ممنون من متوجه شدم.
اما درمورد برنامه ریزی شما دوستانچه برنامه ای دارید ؟
من خودم تا حالا درسای ادبیات 2 رو شروع کردم و از ژرف اندیشان تقریبا بیشتر از نصف رو با جزییات مطالعه کردم.
حسابان رو هم تستای فصل دوم رو چند وقتیه شروع کردم. درمورد فیزیک فعلا دارم رو خونی میکنم هنوز تست رو شروع نکردم.
شیمی رو هم شیمی 2 رو از رو خوندم هنوز تست نزدم و میخوام توی آزمون های آزمایشی سنجش شرکت کنم.
ولی درمورد برنامه ریزیه ساعت هنوز نمیدونم چه جوری برنامه بریزم. شما درمورد برنامه ریزی چی کار کردید ؟
بله کنکور 91 اینجاست.
پست اختصاصی معرفی کتاب را از لینک زیر وارد شوید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشخوان و انرژی اتمی فقط بقیه کتابا خوندنش وقت تلف کردنه
تو همین دو سه صفحه قبل هم گفتم که آزمون های آزمایشی سنجش زیاد خوب نیست نه برنامه ریزی خوبی داره نه سطح سوالاش خوبه و هزار تا غلط تو سوالاش پیدا میشه... فقط آزمون های جامعش خوبه اونم چون جامعه آماریش بالاست و سطح خودتون رو بین داوطلبای دیگه متوجه میشین. تو جامعاش هم سومیش بهتر از بقیه است چون هم زمانش دو سه هفته مونده به کنکوره و زمانش مناسبه و هم جامعه آماریش نزدیک به کنکوره.... کانون یا گزینه دو خیلی بهتره. تو این دو تا هم به نظر من کانون بهتره. دیگه هر جور خودتون دوست داشتین. اینا نظر من بود. موفق باشین.![]()
سنجش شرکت نکن هم سوالاش اشتباه داره هم برنامه ریزیش مناسب نیست هم سولای درستش سوالای تکراریه
بچه های کنکوری کسی در مورد آزمون های گاج اطلاعی داره ؟خوبه یا بد برای یه پشت کنکوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)