ازپایین نسخه فینال این برنامه بهمراه کیجن میتونید دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازپایین نسخه فینال این برنامه بهمراه کیجن میتونید دریافت کنید
سلام.یک نرم افزار می خواستم که بتونم باهاش ویدیو 720p mov رو که با وبکم مک گرفتم به flv یا حد اقل MP4 تبدیل کنم.چند نرم افزار امتحان کردم.صدا و تصویر رو نا هماهنگ تحویل میده.
سلام یه برنامه میخواستم که فقط فرمت های رایج نصویری رو با کیفیت مطلوب تبدیل کنه و کارشم خوب باشه؛رایگان باشه چه بهتر
ازبرنامه GiliSoft Video Converter میتونید استفاده کنید که همراه خودش کیجن داره یا که Format Factory یا Freemake Video Converter که این دو تای آخرفری هستن
سلام-- کدام یک از سه نرم افزار فیلم های dvd را با کیفیت بالا و زمان کم تبدیل به divx یا mkv تبدیل می کند
1-staxrip
2-handbrake
3-megui
متشکر---
سلام دوستان،
از نظر شما بهترین DVD Ripper چه نرم افزاری هست؟میخوام DVDهام رو تبدیل کنم به فرمت MKV یا AVI ولی کلی نرم افزار معروف تست کردم که هر کدوم یه مشکل داشت.یکیش فرمت MKV صدای 6 کاناله نداشت ، یکیش هر چقد بیتریت میدادم کیفیت رو بازم میاورد پایین و... . نمیدونم اینایی که تو اینترنت فیلمارو ریپ میکنن از چه نرم افزاری استفاده میکنن.Magic DVD Ripper هم آخرین نسخش رو امتحان کردم خوب بود و با بهترین کیفیت تبدیل کرد ولی وقتی فایل رو باز کردم دیدم فقط 15 دقیقش رو پلی میکنه !ممنون میشم یه نرم افزار خوب معرفی کنین.
سپاس
من فایل ویدئویی دارم که برای دوربین های مدار بسته بانک است.
پسوند اونها
.264001 هست.
با چه برنامه ای می تونم اجراش کنم؟
با سلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ACT به mp3 می خواستم
نرم افزار برای تبدیل فایل mkv به dvd میخواستم که افت کیفیت نداشته باشه من از برنامه convert x استفاده کردم ولی خیلی افت کیفیت داره اگه میشه یه برنامه خوب معرفی کنید
ازبرنامه های سایت پایین استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)