پس با اين مكافات گزارشگر انگليسي همون فرانسوي كه بهتر با اون لهجه شيرينش ادمو ياد فيلم بلوك13 ميندازه![]()
پس با اين مكافات گزارشگر انگليسي همون فرانسوي كه بهتر با اون لهجه شيرينش ادمو ياد فيلم بلوك13 ميندازه![]()
ای بابا ... بازم از تاپیک عقب موندم
این خبری که قرار بود قبل از انتشار بازی بگه چی بود؟
برای نسخه ی کاملش ... صبر کنیم میاد؟(این نسخه دانلودی که گذاشته شده هزارجور دنگ و فنگ داره)
بابا کچلمون کردید
به احتمال زیاد شایعه بود..
CVG 8.7/10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو مدل هست
مغازه دار های با انصاف = 2 دی وی دی
مغازه دار های بی انصاف = 3 دی وی دی
و نامرد ها هم بیش از 3 تا دی وی دی( اینو شوخی کردم جدی نگیرید
)
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
شما خریدی یا دان کردی ؟
شما خریدی یا دان کردی ؟[/QUOTE]
منم بازی رو خریدم دی ال نکردم.. فقط زبون انگلیسی رو از نت دانلود کردم تا مشکل لال مونی گزارشگر درست شه که اونم تاثیری نداشت و لال موند!
منم بازی رو خریدم دی ال نکردم.. فقط زبون انگلیسی رو از نت دانلود کردم تا مشکل لال مونی گزارشگر درست شه که اونم تاثیری نداشت و لال موند![/QUOTE]
مطمئنی نسخه اصلی و بدون نقصش هست ؟
اگر مشکل فقط این گزارشگر کر و لال باشه آدم می تونه باهاش راه بیاد
از کجا گرفتی ؟
چی میخوای بدونی؟خب یکی بیاد یه ذره از مسترلیگ بگه دلمونو اب بندازه
راستی بالاخره بازی دو تا دی وی دیه یا 3 تا!
این مغازه دارا هم دزدنا چجوری کردنش سه تا دی وی دی؟
یه تغییری که کرده اینه که بازیکنان مشهور میان اعتراض مبکنن اگه باریشون ندید(آدم میخواد با مشت بزنه تو دهنشون چون رو اعصابن!)
اگه کسی رو که انتضارش رو نداره بازی زیاد بدی میاد ازت تشکر میکنه.اگه بازیه مهمی رو ببری همه ازت تشکر میکنن و خوشحال میمونن.
بعضی مواقع یه دستوراتی از چیر من باشگاه بهت ابلاغ میشه که اگه انجام بدی.برای اون محبوب تر میشی و اگه انحام ندی از محبوبیتت کاسته میشه!
توی مشهد نیومده ؟ از بچه های مشهد کسی خبر نداره یا بازی رو نگرفته ؟
راستی برای xbox 360 سایتی مشناسی بفروشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)