تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 186 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نویل : آمدن اسنایدر برای منچستر و لیگ برتر خوب است

گری نویل بازیکن سابق یونایتد امیدوار است منچستر بتواند اسنایدر را جذب کند.او در ستون خودش در دیلی میرور نوشته :"در تابستان امسال یونایتد با جذب جونز،دخیا و اشلی یانگ قعالیت فراوانی داشته .وقتی شما به هسته اصلی تیم نگاه میکنید رافائل ، فابیو ، اسمالینگ ، هرناندز و رونی را می بینید.شما میتوانید ببینید تیم فوق العاده و جوانی در حال ساخت است.مطمئنا یکی از بزرگترین توانایی های فرگوسن ساختن تیم برای آینده است."

"اما اینجا مردم درباره یک ترانسفر صحبت می کنند،وسلی اسنایدر.من نمیدانم ما او را جذب می کنیم یا نه ولی همه هواداران یونایتد امیدوارند این اتفاق بیفتد زیرا او بازیکن با کیفیتی است.و آمدنش فقط برای یونایتد خوب نیست.جذب این نوع بازیکنان هیجان لیگ برتر را زیادتر خواهد کرد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از:
    کد:

دخیا من مشکلی با فوتبال انگلستان ندارم

دیوید دخیا دروازبان اسپانیایی منچستر یونایتد که روز گذشته مقابل منچستر سیتی به میدان رفت و دو گل بحث برانگیز را دریافت کرد. در این خصوص که از او پرسیدند که مشکلی با فوتبال انگستان ندارید وی گفت: خیر فوتبال,فوتبال است حالا چه می خواهد در انگلستان باشد چه در لالیگا من باید به سرعت پیشرفت کنم تا بتوانم جایگزین مناسبی برای فاندرسار باشم.

این دروازبان تابستان امسال با قرار دادی پنج ساله به منچستر یونایتد آمد.

وی در مورد بازی مقابل من سیتی گفت: ما در نیمه ی اول دو گل را دریافت کردیم اما نا امید نشدیم و در نیمه ی دوم بسیار خوب و هماهنگ بازی کردیم و توانستیم بازی را به نفع خودمان به پایان برسانیم و من برای این پیروزی که بدست آوردیم بسیار خوشحالم.

همه ی ما برای این پیروزی بسیار خوشحال بودیم خصوصا نفراتی که روی نیمکت ذخیره ها بودند بسیار از این پیروزی شیرین مسرور بودیم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

2. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این د اخه چه گله بدی خورد !....اگه فندرسار بود حتما میگرفتش
    بنده خدا هم خیلی جوونه هم خیلی فشار روشه . کم کم جا میفته .
    به جاش نیمه دوم یه توپ خیلی خوب گرفت

4. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

فرگوسن: ثابت كرديم بهترين بازيكنان را در اختيار داريم
    خبرگزاري فارس: سرمربي منچستريونايتد پيروزي مقابل منچسترسيتي را بهترين مثال براي آن دسته از مردم دانست كه يونايتد را صاحب بهترين كادر بازيكن نمي‌دانند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، سرآلكس فرگوسن عصر روز گذشته پس از كسب پيروزي 3 بر 2 مقابل منچسترسيتي در جام خيريه اظهار داشت: پيروزي مقابل منچسترسيتي بهترين مثال براي آن دسته از مردم بود كه تصور مي‌كنند يونايتد صاحب بهترين كادر بازيكن نيست. در اين بازي مشخص شد منچستر چقدر قوي است و به لطف نيروي جواني‌اش مي‌تواند بدرخشد تا بازي باخته را به برد برساند.
    او كه تيمش در اين بازي ابتدا با دو گل از حريف عقب افتاد، ولي بعد سه گل زد و درنهايت پيروز ميدان لقب گرفت افزود: هميشه خواسته‌ام به جواناني مانند جونز، كلورلي و ايوانس در ديدارهاي بزرگ ميدان دهم. حضور در بازي با من‌سيتي فرصت بزرگي براي اين بازيكنان بود كه خيلي خوب هم خودشان را نشان دادند. او ادامه داد: از داشتن اين كادر بازيكن بسيار خوشحالم. دخه ‌آ و جونز به ما آينده‌اي درخشان مي‌‌بخشند.
    در اين جدال كريس اسمالينگ، لوئيس ناني 2 بار براي شياطين سرخ گل زدند. در مقابل جولن اسكات و ادين ژكو زننده گل براي منچسترسيتي بودند.
    انتهاي پيام/

6. 2 کاربر از علی17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سنايدر: دوست دارم به منچستريونايتد بروم

هافبک هلندي اينتر سرانجام نتوانست علاقه‌اش در پيوستن به جمع شياطين سرخ را پنهان کند.

به نقل از کرانچ‌ اسپورت، وسلي اسنايدر پيش از اين نيز اعلام کرده بود اينتر او را براي فروش گذاشته و سران اين باشگاه وي را به تيمي واگذار خواهند کرد که بالاترين پيشنهاد را بدهد.
    ابتداي هفته شايعه‌هايي در مورد پيشنهاد منچسترسيتي به اسنايدر منتشر شده بود که به‌وسيله سران سيتي رد شد. بدين ترتيب منچستريونايتد تنها تيمي است که براي امضاي قرارداد با اسنايدر ابراز علاقه کرده است. در همين راستا اسنايدر سرانجام سکوت خود را شکست و در مورد جدايي از اينتر و پيوستن به قهرمان فصل گذشته ليگ برتر انگليس به اظهارنظر پرداخت.
    اسنايدر در اين خصوص گفت: دوست دارم به منچستريونايتد بروم ولي تاکنون هيچ صحبت رسمي صورت نگرفته است. ممکن است حرف‌هاي غيررسمي بين سران باشگاه انجام شده باشد اما من هنوز هم بازيکن اينترميلان به شمار مي‌روم. البته احتمال ترک اين تيم تا پيش از پايان فصل نقل و انتقالات وجود دارد.
    اسنايدر در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال هلند برابر انگليس که در لندن برگزار مي‌شود به ميدان خواهد رفت و اين فرصت را دارد تا پس از بازي بتواند در مورد آينده‌اش با سران يونايتد به گفت‌وگو بپردازد.
    بازيکن پيشين رئال مادريد ادامه داد: پس از بازي با انگليس مي‌توانم 5 روز استراحت کنم. قصد دارم در اين مدت تصميمم را بگيرم. همه‌چيز به اينتر بستگي دارد. اگر پيشنهاد خوبي از راه برسد، بدون شک مي‌توانم مه‌آتزا را ترک کنم. البته اينتري‌ها نيز نمي‌خواهند به سادگي مرا از دست بدهند ولي مطمئن هستم راهي براي خروج من از اين تيم وجود دارد. پس از بازي با انگليس اين کشور را ترک مي‌کنم ولي اگر اجازه بازگشت به اين کشور را گرفتم، مجبور هستم به لندن بازگردم.
    بزرگترين مشکلي که در راه انتقال اسنايدر به يونايتد وجود دارد، عدم توافق دو باشگاه بر سر مسائل شخصي اسنايدر است. شياطين سرخ معتقدند مي‌توانند وي را با دستمزد کمتري به اولدترافورد ببرند و حاضر نيستند در اين مورد کوتاه بيايند. حال مشخص نيست اسنايدر با اين حرف‌ها قصد داشته سران يونايتد را نسبت به کاهش دستمزدش اميدوار کند يا اين‌که درصدي از مبلغ قراردادش را به اينتر خواهد بخشيد تا سرانجام راهي اولدترافورد شود.

8. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اسنایدر جایی نمیره...اینا همش بازی های رسانه هاس....
    کریک فلچر اندرسون کلورلی....4تا هافبک اماده داریم....اومدن اسنایدر چیزی جز تنگ کردن جای جوون ها نداره...به نظرم که هیچوقت اسنایدر به یونایتد نمیاد....اصلا هم مناسب انگلیس نیست....یه هلندی شیشه ای

10. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

احتمال جدایی اسنایدر از اینتر فراوان شد

به احتمال فراوان وسلی اسنایدر فصل بعد پیراهن باشگاه منچستر یونایتد یا منچستر سیتی را برتن خواهد کرد.بازیساز 27 ساله باشگاه اینتر شب گذشته تایید کرد که در لیست فروش باشگاه اینتر قرار دارد.او همچنین گفت باشگاه اینتر به پول نیاز دارد و من را برای فروش قرار گذاشته اند و باشگاه هایی هستند که اگر مبلغ مورد قبول باشگاه اینتر رو فراهم کند با من قرارداد خواهد بست.من در مورد آینده ام چیزی نمی دانم.))
    اسنایدر در طول تابستان در حال پیوست به قهرمان کامیونیتی شیلد یعنی منجستر یونایتدبود،اما رقیب این باشگاه یعنی باشگاه منچستر سیتی می خواست با مبلغ 34 میلیون پوند این بازیکن را به خدمت بگیرد.
    این بازیکن در این هفته به همراه تیم ملی هلند برای بازی در برابر تیم ملی انگلیس در ورزشگاه ومبلی به لندن خواهد آمد.اسنایدر گفت:من زمان زیادی است که در اینتر هستم و دلیلی نمی بینم که از بین این رو باشگاه یکی را انتخاب کنم،اما بعد از بازی با تیم ملی انگلیس،من پنج روز وقت دارم در مورد آینده ام تصمیم گیری کنم.
    مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد دیوید گبل اعلام کرده که باشگاه منچستر یونایتد می تواند قبل از این که فصل نقل و انتقال بسته شود با یک بازیکن یا بیشتر قرا ببندد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

اسمالینگ: آینده ای روشن در انتظار باشگاه است

کریس اسمالینگ مدافع انگلیسی شیاطین سرخ می گوید که آینده ای روشن را برای این باشگاه پیش بینی می کند بعد از این که فرگوسن چنین بازیکنان با استعدادی را در تیم پرورش میدهد. مدافع جوان شیاطین سرخ مقابل منچستر سیتی به میدان رفته بود و توانست یکی از گل های پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند.

وی گفت: آینده ای بسیار خوب را برای این باشگاه پیش بینی می کنم بازیکنان جوان و با استعداد در تیم زیاد هستند تا بتوانند توانایی هایشان را به نمایش بگذارند. من فکر می کنم که ما می توانیم همچنان به قهرمانی و پیشرفت بیشتر فکر کنیم.

سر الکس فرگوسن بسیار مربی بزرگ است او به همه ی بازیکنان جوانش فرصت بازی کردن میدهد تا استعداد های خودشان را در تیم به نمایش بگذارند. تعداد از مردم احساس می کنند که شروع تازه را دنبال می کند بعد از اینکه بعضی از بازیکنان تیم بصورت قرضی در تیم های دیگر بازی می کردند.

این باشگاه بازیکنان بسیار با استعدادی را دارد که در این باشگاه بودند یا فصل پیش به طور قرضی در تیم های توپ میزدنند و من انتظار یک آینده ای روشن را برای یونایتد می کنم.

اسمالینگ در حال حاضر دومین فصلش را در الترافورد سپری می کند پس از این که او از تیم فولهام به یونایتد آمد.

وی ادامه داد: امسال من سعی می کنم که در بازی ها بیشتر حضور داشته باشم و در مرکز خط دفاع هم قرار گیرم البته رئیس احساس می کند که من در سمت راست هم می توانم بازی کنم. ولی برای من فقط کمک به تیم مهم است تا بتواند در بازی های پیشرو موفق باشد.

لینک منبع خبر:
    کد:

یانگ از کلورلی استقبال می کند
    اشلی یانگ از هم تیمی خود تام کلوری از این که او به تیم ملی انگلستان دعوت شده به او تبریک گفت

این هافبک 21 ساله انگلیسی که در بازی کامنتی شیلد نمایش بسیار خوبی داشت به جای کریک به زمین آمد و به پیروزی تیمش مقابل منچستر سیتی کمک کرد. مایکل کریک که به دلیل آسیب دیدگی نمی تواند تیم ملی انگلستان را همراهی کند و جک ویلشر هافبک ملی پوش آرسنال از لیست بازی مقابل هلند خط خورده با این وجود حضور تام کلورلی برای سه شیر ها به عنوان یک هافبک به میدان میرود.

او فوق العاده در پیش فصل و همچنین در بازی روز گذشته مقابل منچستر سیتی ظاهر شد. یانگ در کنفرانس مطبوعاتی در روز دوشنبه گفت: شما شاهد بازی او در روز یکشنبه بودید او بسیار عالی و درخشان کار کرد و من مطمئنم یک آینده بسیار بزرگ در انتظار اوست.

من مطمئن هستم او از این که به تیم ملی انگلستان دعوت شده بسیار خوشحال است. او یک بازیکن فوق العاده است و به زودی به یک بازیساز و هافبک بزرگ تبدیل خواهد شد.

از اعتماد بنفس و توانایی او در هنگام بازی به خوبی آگاه هستم و مطمئن هستم که او به یکی از بازیکنان خوب انگلستان تبدیل خواهد شد من بسیار خوشحالم که او به تیم ملی انگستان دعوت شده است.

لییک منبع خبر:
    کد:
    هر دو خبر اخیر به نقل از:
    کد:

پاتریس اورا : چلسی نزدیک ترین رقیب برای یونایتد است
    مدافع فرانسوی همچنان یونایتد را بهترین تیم میداند

پاتریس اورا مدافع ملی پوش فرانسوی منچستریونایتد میگوید که همچنان منچستریونایتد بهترین شرایط برای فتح لیگ برتر را دارد و تنها خطر برای آنها در کسب مجدد این مقام ، باشگاه چلسی است. " از دیدگاه من بهترین باشگاه در این کشور منچستریونایتد و پس از آن چلسی است.منچسترسیتی پول زیادی خرج کرده که با خودش فشار زیادی خواهد آورد و من نمیدانم چه طور با آن کنار خواهند آمد. بزرگترین رقیب برای یونایتد ، خودش است.اگر ما در طول فصل به خودمان آموزش دهیم و با توانایی هایمان بازی کنیم ، لیگ را قهرمان خواهیم شد. چلسی تیمی قوی و دارای بازیکنانی با تجربه و خوب است.آنها نزدیک رقیب برای ما هستند.ما تیم جوانی هستیم که هرگز نمی ترسد. و به همین دلیل است که از شکست 2-0 برابر سیتی ، پیروزی می سازیم.این ذهنیتی جاری در این باشگاه است که رقبای ما را می ترساند و باعث قوی تری شدن ما میشود."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

12. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بنده خدا هم خیلی جوونه هم خیلی فشار روشه . کم کم جا میفته .
    به جاش نیمه دوم یه توپ خیلی خوب گرفت
    خرید های فرگوسن تقریبا همیشه بدون حرف و حدیث ه ! فقط کافیه زمان بگذره تا کاملا متوجه بشیم .
    رویه اون گل توپ ارتفاعش کم وسرعتشم زیاد بود و اگه دقت می کردین توپ تغییر مسیر ناگهانی (هرچند اندک) داشت اما به هر حال دید کافی وجود داشت .

14. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خرید های فرگوسن تقریبا همیشه بدون حرف و حدیث ه ! فقط کافیه زمان بگذره تا کاملا متوجه بشیم .
    رویه اون گل توپ ارتفاعش کم وسرعتشم زیاد بود و اگه دقت می کردین توپ تغییر مسیر ناگهانی (هرچند اندک) داشت اما به هر حال دید کافی وجود داشت .
    البته محمد... من یه نمونه با این صحبت بالات مخالفم... سر الکس هم جادوگر نیست که هر کسی رو ترانسفر کنه خوب از آب در بیاد... اونم تو گزینه های جذبی خودش تو این 25 سال اشتباهاتی داشته... برای نمونه این لینک پایین، 10 ترانسفر ضعیف منچستریونایتد تو ده سال اخیر رو ذکر کرده:
    کد:
    درباره دو گل خورده به نظرم داوید مقصر بود... خصوصا گل دوم... داوید خیلی خیلی دیر پرید! قبل شوت هم به اندازه یه شیش قدم، بیرون از شیش قدم بود و تا دید ژکو پا به توپ شد و خواست شوت بزنه، به عقب برگشت که همی عقب برگشتن فکر دربازه بان رو دو قسمت می کنه... توپ هم جلوش خورد... اگه زودتر شیرجه میرفت، حتی دفع توپهم نمی کرد.. سیو کامل توپ نتیجش میشد.
    تو گل اول هم با اینکه ویدیچ و بیشتر از اون فردیناند مقصر بودند، اما خروج دخه آ افتضاح بود... جالبه با اینکه توپ ارسالی بود، حتی فکر نکرد که حریف ممکنه به سر به توپ ضربه بزنه و احتمال رو گذاشت که توپ مستقیما میاد تو آغوشش یا یه بازیکن حریف پاشو میندازه جلو و به صورت زمینی گل بزنه... رو این حساب زانو هاش خیلی خم شده بود و خروج نصفه نیمش مزید بر علت شد.
    اسنایدر جایی نمیره...اینا همش بازی های رسانه هاس....
    کریک فلچر اندرسون کلورلی....4تا هافبک اماده داریم....اومدن اسنایدر چیزی جز تنگ کردن جای جوون ها نداره...به نظرم که هیچوقت اسنایدر به یونایتد نمیاد....اصلا هم مناسب انگلیس نیست....یه هلندی شیشه ای
    درباره بازی رسانه باهات موافق نیستم سامان.. تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیز ها... به عنوان طرفدار اینتر تقریبا مطمئنم وس تو تیم نمیمونه (با احتمال بالای 90 درصد)... با اینکه ناراحت کنندست، ولی دیگه نمیشه با وجود این همه خبر، امیدوار بود به موندن اسنایدر...
    اما راجع به خط میانی... خودت دو دو تا چهار تا کن... با خط میانی ای فعلی به جایی میرسیم...؟ کلورلی قرار نیست همیشه کلورلی خوب کامیونیتی شیلد باشه... چون جوونه و بی تجربه... ویلشر آرسنال هم همیشه خوب نبوده... موافقم که ترافیک خط میانی بیشتر میشه... اما اگه قرار باشه جولو بارسلونا تو Cl بازی کنیم و سیستم 451 باشه، وجود این تعداد هافبک ضروری میشه... کلورلی هنوز میتونه ذخیره خوبی باشه و کریک و آندرسون میتونه با اومدن اسنایدر تکلیف خودشون رو مشخص کنن و به خودشون بیان... حالا این وسط مصدومیت ها به کنار... ضمن اینکه تیم ذخیره های یونایتد در لیگ ذخیره ها، به امثال کلورلی یا گیبسون احتیاج داره.
    به نظرم یه خورده تو بخش آبی کم لطفی می کنی... امثال دنیس برگ کمپ از همین ایتالیا و اینتر اومدن و لیگ برتر رو جذاب کردند. حالا خوبه ما تو تاریخمون سه تا هلندی داشتیم که یکی از یکی بهتر بودن.

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

درباره بازی رسانه باهات موافق نیستم سامان.. تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیز ها... به عنوان طرفدار اینتر تقریبا مطمئنم وس تو تیم نمیمونه (با احتمال بالای 90 درصد)... با اینکه ناراحت کنندست، ولی دیگه نمیشه با وجود این همه خبر، امیدوار بود به موندن اسنایدر...
    اما راجع به خط میانی... خودت دو دو تا چهار تا کن... با خط میانی ای فعلی به جایی میرسیم...؟ کلورلی قرار نیست همیشه کلورلی خوب کامیونیتی شیلد باشه... چون جوونه و بی تجربه... ویلشر آرسنال هم همیشه خوب نبوده... موافقم که ترافیک خط میانی بیشتر میشه... اما اگه قرار باشه جولو بارسلونا تو Cl بازی کنیم و سیستم 451 باشه، وجود این تعداد هافبک ضروری میشه... کلورلی هنوز میتونه ذخیره خوبی باشه و کریک و آندرسون میتونه با اومدن اسنایدر تکلیف خودشون رو مشخص کنن و به خودشون بیان... حالا این وسط مصدومیت ها به کنار... ضمن اینکه تیم ذخیره های یونایتد در لیگ ذخیره ها، به امثال کلورلی یا گیبسون احتیاج داره.
    به نظرم یه خورده تو بخش آبی کم لطفی می کنی... امثال دنیس برگ کمپ از همین ایتالیا و اینتر اومدن و لیگ برتر رو جذاب کردند. حالا خوبه ما تو تاریخمون سه تا هلندی داشتیم که یکی از یکی بهتر بودن.
    چی بیگیم والا حسین جان....از اونور فرگوسن میگه تیمم کامل هست از اینور هم میگن استایدر تو راهه...شاید برای شکست قیمت....
    حق با شماست....من یکم با عجله کامنت دادم....شاید حضور اسنایدر خیلی مفید باشه....جدا از درامدهای تبلیغاتی که برای باشگاه داره

18. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رافائل ون در وارت : اسنایدر برای منچستر یونایتد بسیار مناسب است
    ون در وارت میخواهد اسنایدر در لیگ برتر بازی کند

رافائل ون در وارت هافبک و ستاره تیم تاتنهام هاتسپر بر این باور است که وسلی اسنایدر بسیار مشتاق است که در لیگ برتر بازی کند و جای تعجبی باقی نمی گذارد که اگر مقصدش را منچستر یونایتد انتخاب کند.

وسلی اسنایدر پلی میکر اینتر میلان ، بار ها در مصاحبه هایش اعلام کرده است که می خواهد به شیاطین سرخ بیپوندد اما این موضوع توسط سران این دو باشگاه به طوری عجیب رد و یا تکذیب شده است و این دو باشگاه اصرار بر این دارند که بین انها هیچ مذاکره ای صورت نگرفته است.

اسنایدر نشان داده است که میخواهد در پایان هفته از اینتر جدا شود و به لیگ برتر انگلیس برود و تنها منتظر پیشنهادی خوب است که پیش بینی اش به حقیقت بپیوندد . رافائل ون در وارت که تابستان فصل گذشته از رئال مادرید اسپانیا نقل مکان کرد و به تیم تاتنهام هاتسپر پیوست در این تیم بسیار احساس رضایت می کند و لیگ برتر نیز راضی است . او که با اسنایدر در آژاکس هم بازی بوده است امیدوار و مشتاق است او را در لیگ برتر ببیند.

ون در وارت به Sky Sports News گفت : البته که وسلی دوست دارد به لیگ برتر بیاید چون لیگ برتر بهترین و بزرگترین لیگ دنیاست . او دوست بسیار خوب من است و هر روز با من تماس میگیرد و ما به خوبی با هم در ارتباط هستیم . او میداند چه چیزی در لیگ برتر از او انتظار میرود . او بسیار با اعتماد به نفس است و به همین علت به خوبی برای تیم منچستر یونایتد مناسب است اگر چه به شوخی نمیخواست به قهرمان لیگ برتر بپیوندد.

ون دروارت در مورد سوالی که از او مبنی بر اینکه شاید اسنایدر نخواهد در مقابل شما بازی کند گفت : من امیدوار نیستم چون منچستر روز به روز قوی تر میشود . وسلی بازیکن بسیار بزرگی است و برای یونایتد مناسب است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

20. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •