رونالدو : " گل زدن مرا خیلی خوشحال میکند اما قهرمانی در لالیگا و جام باشگاههای اروپا بسیار شیرین تر است . "

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
رونالدو در بازی روز گذشته پنجمین گلش را دز این 4 بازی پیش فصل به ثمر رساند . پس از برد رئال مادرید در بازی دیشب ، رونالدو و په په در رابطه با برد تیم به مصاحبه پرداختند .
کریستیانو رونالدو
" به ثمر رساندن گل همیشه برای من لذت بخش بوده است . اما قهرمانی در لالیگا و جام باشگاههای اروپا برای من شیرین تر است . من دیشب موفق شدم یک گل دیگر برای تیمم به ثمر برسانم ، اما ماموریت اصلی من کمک به تیمم برای قهرمانی در تورنومنت های مختلف است ."
" ما امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم . ما از برد خود بسیار خوشحال هستیم . تمامی مراحل آماده سازی ما برای فصل آینده دارد خوب پیش میرود و ما باید این روند را حفظ کنیم . ما میخواهیم خود را به نحو احسن برای این فصل آماده کنیم تا بهترین شروع ممکن را در این فصل داشته باشیم . تمامی این بازی ها دوستانه به ما کمک میکنند تا به اوج آمادگی خود برای این فصل برسیم . "
په په
" بنزما در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد . او شروع خوبی با تیم داشته است و بنظر میرسد که این فصل به تیم بیشترین کمک ممکن را بکند . 3 گلی که وی در این بازیها به ثمر رسانده است برای ما خیلی ارزشمند و مهم است . کایخون و کونترائو هم در حال سپری کردن پیش فصل خود به بهترین حالت ممکن هستند . عملکرد بسیار عالی خرید های جدید تیم باعث پیشرفت تیم و تزریق انگیزه به تیم شده است و این عملکرد خوب آنها باعث میشود تا ما هم بیشتر برای پیشرفت خود تلاش کنیم . "
" ما در بازی گذشته شروع بسیار خوبی داشتیم . بازی بسیار گرم و زنده شروع شد و اینکه آنها زمان بیشتری برای آماده شدن برای ابزی نسبت به ما داشتند ، هیجان بازی را بیش از پیش نشان میکرد. ما نیاز داریم تا حداکثر تلاش ممکن را انجام داده تا شروع خوبی را در فصل آینده رقم بزنیم . "
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گالاتاسارای: برای دیارا 8 میلیون یورو پیشنهاد ارائه کرد

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
"مطبوعات اسپانیای امروزادعا کردن , تیم گالاتاساری خواهان به خدمت گرفتن لاس بازیکن رئال مادرید هستن"
تیم ترکیه ای با پیشنهاد 8 میلیون یوروی خواهان به خدمت گرفتن بازیکن رئال مادرید شدن
براساس خبری که در روزنامه AS نوشته شده بود , برای به خدمت گرفتن لاس تیم های چون: یوونتوس, میلان,تاتنهام در صف انتظار بودن با اضافه شدن تیم گالاتاساری به جمع این تیم ها کار را برای حریفانش سختر کرد گفته میشود این تیم برای بخدمت گرفتن لاس پیشنهادی معادل 8 میلیون ارئاه کرده است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید