ولی دیگه آیه قرآن نمیدن بهمون ازش سوال بپرسن.اخه زبان فارسی ما هم کمی از عربی نداشت چند تا درسمون مربوط به کلمات عربی میشد؟![]()
ولی دیگه آیه قرآن نمیدن بهمون ازش سوال بپرسن.اخه زبان فارسی ما هم کمی از عربی نداشت چند تا درسمون مربوط به کلمات عربی میشد؟![]()
بچه ها یه سوال در مورد تجدید
اگه یه امتحان رو ندی با اینکه یه امتحان رو صفر بشی فرق داره؟ یعنی جفتش شهریوری میشه یا نه؟
کدوم شهر ؟؟
همه هم که سمپادن!!
خب من هم تیزهوشان شیراز (دستغیب) میرم![]()
تو شهر ما سمپاد یدونس
پس نمیشه بگم!
ببخشید
بچه ها میدونم تاریخ نهایی نیست ! اما یکی به من کمک میکنه این سوالو ؟
من نمیدونم فردا در جواب این دو تا سوال چی بنویسم از سولای متن هم هستن و همه رو بخوام بنویسم طولانی میشن :
1- پیامد های انتشار مقاله ی توهین آمیز روزنامه اطلاعات چه بود ؟
2- بنی صدر چگونه از ریاست جمهوری عزل شد ؟
یکی جواب درست اینا رو بهم بگه ممنونش میشم واقعا
جدی میگی ؟کدوم شهر ؟؟
همه هم که سمپادن!!
خب من هم تیزهوشان شیراز (دستغیب) میرم![]()
تو سال دوماتون جزایری رو میشناسی ؟
فرزانگان راهنمایی ندارید ؟ اصلا شهید بهشتی ندارید ؟!تو شهر ما سمپاد یدونس![]()
چرا در اصل چهار تاس
2 تا راهنمایی
2 تا دبیرستان
که یکی از هرکدوم پسرانس یکی دخترانه
ولی خب دبیرستان دخترانه یدونس دیگه
ببخشید بحث قبلی رو پیش می کشم.
جناس ناقص می تونه در یک حرکت ( رَفت ، رُفت ) یا یک حرف ( شیر، سیر ) یا یک حرف و یک حرکت ( در حال حاضر مثالی یادم نمی اد )
ضمنا قافیه هم می تونه جناس باشه و هم نباشه. اصلا این دو مقوله جداست.
همین نکته ها رو بدونید بسه.
حالا امتحان نهایی چی دادن یه چیز دیگست. سوالات امتحان نهایی معمولا غیر استاندارده و هر سال در هر درسی کم و بیش سوالات عجیب و غریب می دن تا جایی که خود دبیرا هم جواب واحدی ندارن براش دیگه چی برسه به ما و شما.
پارسال یه فایلی در اکسل درست کرده بودم که برای بچه ها آپلود کردم ! ( محاسبه معدل ! ) ... (رشته ریاضی ! )....
! شاید که براتون استفاده ای داشته باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: البته رشته تجربی هم میتونن با دستکاریش ازش استفاده کنن !
بینهایت چیز زیبایی بود دستت درد نکنه !پارسال یه فایلی در اکسل درست کرده بودم که برای بچه ها آپلود کردم ! ( محاسبه معدل ! ) ... (رشته ریاضی ! )....
فقط 4 نمره انضباط واقعا 15 صدم تاثیر داره ؟!
ورزش هم 10 صدم میشه 4 نمرش ... اینجوری من سرویسم که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)