دوستان تا چه زماني براي ثبت نام اينترنتي وقت داريم ؟ دفترچه كه اومده . ثبت نامش هم شروع شده ؟ توي همون سايت سنجش ؟
دوستان تا چه زماني براي ثبت نام اينترنتي وقت داريم ؟ دفترچه كه اومده . ثبت نامش هم شروع شده ؟ توي همون سايت سنجش ؟
بجنب که تا چهارشنبه 7 اسفند بیش تر وقت نداره! توی سایت www.azmoon.org باید بری واسه ثبت نام....دوستان تا چه زماني براي ثبت نام اينترنتي وقت داريم ؟ دفترچه كه اومده . ثبت نامش هم شروع شده ؟ توي همون سايت سنجش ؟
اون قسمت قرمز درست نیست . امسال میتونی حوزه امتحانی رو هر جا که بخوای بزنی ( صفحه 15 دفترچه بند 32 مربوط به آزمون غیر پزشکی و پاره وقت و بند 31 مربوط به آزمون علوم پزشکی رو بخونید)والا ما از هر کی پرسیدیم میگه
اگر ستاره دار باشه باید اول بزنی
هر جا هم اول بزنی همون جا امتحان میدی و اینها
مثلا من انتخاب اولم نجف آباده ولی حوزه امتحانی رو میزنم خمینی شهر چون نزدیکتره
کاملا درسته.
اگه قرار بود، مثل سال 87 باشه، پس واسه چی باید این بند اضافه میشد؟!
پس خیالم راحت شد خداروشکر بابا من اولی رو میخوام بزنم بافق که امید به قبولی زیاد شه پیش دوستان و رفقای 15 سالمون بریم وقتی شنیدم اینطوریه کلی حالم گرفته شد
خوب شد پس میزنم تهران که آزمون رو اینجا بدم ولی انتخاب اول رو اونر میزنم
البته اونقدر هم نمیخواد عجله کنی مطمئن باش تا مثل همه ی سالها تا 15 تمدید میشه
حتی 1 درصد هم احتمال نداره که تمدید نکنند
سلام
بله تطبيق ميدن ولي در عوض به اندازه هر واحدي كه تطبيق ميخوره كلي پول مي گيرن .
دوستان صفحه 35 دفترچه واحد دانشگاهی مبارکه زده که مهندسی نرم افزار کامپیوتر کد 975 جلوش ستاره زده این یعنی چی؟
بههه این ها که همش مشکل پول دارن نمیدونن من اصفهانی اصیلی هستم![]()
علامت ستاره برای هر رشته یعنی که اون رشته رو فقط میتونی برای انتخاب اول برداری.انتخاب اولتم هر جا باشه حوزه ی امتحانیت هم همون شهر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)