برای من که داره. عضو بشید و دوباره امتحان بکنید.
برای من که داره. عضو بشید و دوباره امتحان بکنید.
گوشيرو بردم نمايندگي 7 تومنم ازم گرفت
اما بالاخره درست شد
فارسيشو منظورم بود ...
با رپید باز تبدیلش کنید، که البته باید عضو بشید:سلام دوستان . میشه لینک دانلود 2.3.4 که قابلیت ادامه دادن داشته باشه بزارید . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rapidbaz.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمینونه کمک کنه جایی آپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رپیدباز اکانت نمیخواد بخری ؟؟؟؟؟؟ با عضویت میشه تبدیل کرد؟؟؟؟؟
یکی دوستام galaxy ace خرید فارسی هم داره . چرا واسه این گوشی فارسی نمیاد . تاریخ دقیق نسخه خاور میانه کیه ممنون
برادران گوشیم رو به ورژن 2.3.4 ارتقا دادم، با تشکر از برادر gamekhor2007...
خداییش آپدیت این گوشی خیلی راحته! فقط کافیه فایل آپدیت رو بدید به برنامه و بزنید استارت، به همین راحتیه! تازه من گوشیم 7-8 روز بود شارژ نکرده بودم، حدود 41 درصد شارژ مونده بود آپدیت کردم، راحت آپدیت شد...
گوشی خیلی رووووون شده، رسپونس تاچ هم بی نظیره....
این لینک رو تست کن:کسی نمینونه کمک کنه جایی آپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رپیدباز اکانت نمیخواد بخری ؟؟؟؟؟؟ با عضویت میشه تبدیل کرد؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم از فایلهایی که تو اموزش بود توش نیست دوستانی که اپدیت کردن توضیح بدن چه مدلیه؟
Last edited by saeed bigdeli; 27-07-2011 at 00:38.
اینو هم نمیشه دانلود کرد . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون. سایت دیگه ای نیست برای دانلود
سلام دوستان عزیز
گوشی Gio رو خریدم و به نظرم گوشی خیلی خوبیه فقط چند تا سوال دارم
شارژر یکی دو ساعت اول شارژ , داغ شد (این طبیعیه یا ببرم عوض کنم؟) بعد ملایم
شد تقریبا بعد 8 ساعت نیمه خنک بود. این حرف اینا که میگن ما گوشی رو از جعبه درمیاریم تا تست کنیم و از این حرفا درسته؟
و برای یادگیری کامل استفاده از این گوشی راهنمای جامعی هست؟ و آیا اکثر بازیهای آندروید رو میشه روش اجرا کرد؟
و سوال دیگم این بود که به نظر شما همین ورژن 2.2.1 رو بذارم بمونه یا به 2.3.4 ارتقا بدم؟ ورژن بالاتر فارسی داره و فرقش چیه؟
و اگه بازی و نرم افزاری باشه بعد از ارتقا پاک میشن؟ و تنظیمات sms گوشی کجاست نتونستم
پیدا کنم و آخرین سوال اینکه برای بهتر کردن عکس دوربیت چکار میشه کرد؟ لطفا به همه سوالات جواب بدید ممنون
سلام دوستان ، من نابحال گوشي آندروييد نداشتم و تاپيك رو كه مي حونم گيج شدم يكم ! خيلي دلم مي خاد آندو بگيرم اما مي خواستم ببينم كار باهاش و نصب بازي و برنامه و ... سخته؟ دردسر داره نضب و استفاده؟
كلا خنگ نيستم ها!:دي
آندروید عالیه فقط میتونم اینو بگم
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
کسی جواب ما رو نمیده من اموزش نصب این رام رو می خوام ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)