زیگورات بگی خیالت از گارانتی و نوع جنس راحت بشه
زیگورات بگی خیالت از گارانتی و نوع جنس راحت بشه
خب چی شد بالاخره ریفر هست یا نه؟
سلام دوستان
یک 5110 با هارد 750 و cpu core i7 خریدیم ولی USB سمت راست و پشت لپ تاپ کار نمی کنه از منیج USB را نمی شناسه نیاز به درایور داره بعدش بلوتوث را هم نمی شناسه درایور Lan & Wlan را هم نیاز دارم
بی زحمت داریور های فوق را برای ویندور 7 64 بیتی واسه دانلود بزارید
یکس من 5010 دارم.. اون اوایل که اومده بود همه میگفتن بدنش آلومینیومه....
اما بهتره بدونید این بدنه ها آلومینیوم نیست و فقط طرحش جوریه که فکر میکنید آلومینیومه... چون من خودم لپ تاپو باز کردم اینو متوجه شدم
به هر حال آلومینیوم یا پلاستیک یا حتی چوب فرقی نداره.. من حاضر رو سری inspiron DELL قسم بخورم...
کیبورد dell رو تو هیچکدوم از لپ تاپهای دوستام نتونستم ببنیم..واقعا نرم موقع تایپ.... در ضمن من رو همین 5010 با کانفیگ
ATI Mobility Radeon HD 5650
CPU core i5
RAM 4G
هر بازی رو بگید بالا آوردم و اکثرا با قرار دادن حداکثر رزولوشن و تنظیمات گرافیکی و جالبه بدونید آنچان هم داغ نمیکنه (من از پایه خنک کننده استفاده نمیکنم).. فقط تنها قسمتی که داغ میکنه گاهی اوقات موقع بازیهای سنگین،، زیر بدنشه که اگه روی پات بذاری منوجه میشی
به هر حال امیدوارم این مدل جدید هم به خوبیه 5010 باشه...
سلام
شما میتونید درایور مورد نظرتونو از این قسمت با مشخص کردن مدل لپ تاپتون دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بعد از كلي تحقيق توي اين فروم اون فروم بالاخره براي اولين لب تاپم مدل core i 7 گرفتم كه با چك سرويس تگ_JM71WP1_ منطقه Europe middle east or africa درج شده بود(بر خلاف بقيه دوستان) البته متوجه ريفر نبودن و نو بودن دستگاه شدم (كه در مورد اون هم با قاطعيت نميشه قضاوت كرد) و با اين وجود به چند مشكل توي همين چند ساعت اول كار برخوردم1. پلمپ كارتون از قبل باز شده بود به بهانه نصب ويندوز و درايورها توسط فروشنده !!!
2. يك قسمت شارژر كم بود اون دو شاخه پريز رو نداشت به اون 3 شاخه ختمه الان كه ميخوام شارژ كنم متوجه اين نقص بزرگ شدم !!!
3. دكمه تعويض قاب نيست (البته توي بيشتر عكس هاي سايتهاي فارسي مثل دي جي كالا از اين مدل اين كمبود رو ميشه ديد) بر خلاف عكس هاي موجود توي دفترچه راهنماي لب تاپ !!!
4. بلوتوث هم مثل مدل بقيه دوستان تعطيل هست !!!
5. سي دي يا دي وي دي درايور نداره كه در اينده مشكل ايجاد ميشه با سرعت اينترنتي كه موجوده براي دانلود درايورها !!!
ايا واقعا بقيه لب تاپ ها هم اين قدر مشكل دارند!!!
1. در مورد سوال اول پاسخ قطعی نمیشه داد.
2.در مورد سوال دوم که باید اون 2 شاخه رو از بیرون تهیه کنید.
3.دکمه ی قاب واسه منم نداره!
4.بلوتوث هم با نصب داریور که نسخه ی جدیدش تو سایت dell قرار داده شده قابل حله!
5.DVD درایور هم تو سایت Dell موجود هست!!
سلام.دوستان یک مشکل البته نه چندان تازه.چون از قبل هم داشتم ولی الان واقعا داره اذیت میکنه پیدا کردم.یعنی قبلا کمتر پیش میوده گه گاهی الان دیگه رو اعصاب میره.
مشکلم این هست که وقتی سیستم رو استندبای میکنم اصلا کار نمیکنه این طور هست که بعد اینکه دکمش رو میزنم (تو ویندوز) صفحه ی نمایش خاموش میشود .ولی میبینم لپ تاپ هنوز روشن هست.صدای فن چراغ پاور وایرلس چراغ مصرف هارد همه روشن.کلا میشه گفت روشن میمونه.ولی متاسفانه دیگه نمیتونم از اون حالت در بیارم (استندبای) و مجبور به نگه داشتن دکمه ی پاور و در نتیجه خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ میشم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
ویندوزم هم سون هست
Last edited by rasmebazi22; 14-09-2011 at 21:59.
با سلام مجدد
دوست گرامی این مشکل نرم افزاری می باشد من این مشکل را در ویندوز Xp به ندرت دارم
بهترین ویندوز 7 سرویس پک یک و نسخه ultimate می باشد
یک مشکل جدید
وقتی یک بازی به عنوان مثال Pes 2010 را بر روی گرافیک Gforce اضافه میکنی و بعدا فایل Setting بازی را باز میکنی در گزینه اخر که وضعیت سیستم را می نویسه در قسمت گرافیک گزینه Gforce نمایش داده می شود ولی در قسمت رم گرافیک مقدار 164MB را نشان می دهدکه خیلی کم هست هر کاری کردم نتونستم درست کنم حتی زمانی که بازی اجرا میشه سیستم نشان میده که با گرافیک Gforce داره اجرا میشه حالا چطور باید بازی را اجرا کرد اصلا بازی بالا نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)