تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 96 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اومدم بگم که بعله اینجوریاست و سنسیشن معمولی هم... دیدم پرژا زحمتشو کشیده، بوی آپدیت رسمی 1.5 گیگاهرتزی برای سنسیشن میاد!!!!!
    امروز رفتم بازار دنبال رم کلاس یا 10 32 یا 16 گیگ، نبود اصلا، بدبختانه ایرانیم دیگه... یه ترنسند 16 کلاس 4 گرفتم 26 تومن، پشیمونم، سرعتش پایینه. خوب شد 32 نگرفتم.

من مزاج(همون مزاح) کردم ابی جان

در ضمن تو بخش ثبت احوال می تونی درخواست بدی نام کاربریت عوض شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قوبونت مهدی خان! ولی دیگه عادت کردم، بعدم زیاد پی سی ورلد نمیام، دیگه حال و هوای اونوقتارو نداره. فروم های تخصصی رو عشقه با توییتر و گوگل پلاس!

2. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرامیان، من امروز راممو عوض کردم، با تعرفه عادی استفاده از حجم، یعنی 500 مگ از حجم اینترنتم پرید... اما میارزید

خوب الان رام من xe بیسد شده،
    جدا ازینکه خیلی روونتر از رامهای قبلیه (البته خب باید یک تا دو هفته صبر کنم بعد راجع به روونیش بگم، معمولا سیستم عاملا بعد یک مدت سنگین میشن) چند تا تغییر اساسی که پیدا کردم:
    1- وقتی گوشی رو روشن میکنی، بعد اون صفحه ی سفید اچتیسی، یه صفحه ی مشکی میاد با انیمیشن بیتس آئودیو ... خیلی شیک و زیباست!
    2- اکولایزر ها کلن حذف شدن از تو میوزیک، برای حالت اسپیکر فقط یک اکولایزر دیفالت فعاله، بلندیش بیشتر شده، ولی کیفیتش و باسش یچیزی بین اچتیسی ساراند و دیفالت رام قبلیه.
    3- با وصل کردن هدفون، بیتس آئودیو فعال میشه، اصلا نمیتونم کیفیت خروجی رو توصیف کنم، فقط خودتون باید لمسش کنی... بینظیره...
    و چند تا چیز دیگه که مهم نیست! (مثل والپیپر بیتس و ...)

بنچ مارک کوادرانت : بیشتر از 2900
    بنچ انتوتو 400 واحد از بنچ رام معمولی بهتر شده. (4500)
    مصرف باطری خیلی بهتر شده، فک نکنم برای رام باشه برا کرنلیه که نصب کردم.
    گوشی کمتر داغ میشه، با وجود اینکه سیپیو رو 1.5 کلاک شده

و اگر سوالی بود در خدمتم.

--------------------------------------

آقا من واقعا نمیفهمم این اچتیسی با خودش چی فکر کرده؟ چرا سیپیو رو روی 1.2 کلاک کرده بعد انداخته به ملت بدبخت.. :-/

من امروز بیکار بودم توی مهمونی، یه تست گرفتم، جالب شد، از کوادرانت استفاده کردم، امتیازهارو فقط برای مقایسه کلاک ها میذارم مگرنه کوادرانت مفت نمیارزه :

کلاک سپیورو گذاشتم روی 1188000 که همونه که خود کارخونه برای سنسیشن معمولی گذاشته، امتیاز کوادرانت شد 1700
    کلاک یپیو رو یخورده بالاتر از 1.2 گیگا گذاشتم، گوشی ریست میشد و امتیاز هم اومد پایینتر از کلاک کارخونه
    کلاک روی 1511000 که کلاک اصلی سیپیو هست، امتیاز اومد روی 3011
    کلاک روی 1566000 امتیاز اومد روی 2400 و نمیدونم چرا فقط یکبار گوشی ریست شد، ولی بعدش استیبل بود

البته توی انتوتو اولین سنسیشن از نظر پوینت بنچ، مال یه بنده خدایی بود با کلاک 1.7 حدودا، که من تو لیست کلاک هام نداشتمش احتمالا برا اینکه کرنلم ساپورت نمیکنه.
    خلاصه اینکه اگر اچتیسی ازون اول کلاک واقعی رو نگه میداشت، انقدر نمیخورد رو سر این گوشی بدبخت، الان امتیازاتش از اس 2 رام استوک بیشتر این گوشی. (میانگین امتیازات کلی، ریز امتیاات بعضیاش کمتره )
    Last edited by e.khafan!; 30-09-2011 at 15:51.

4. 4 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

من چند تا سوال ریز و یه جورایی تجربی از دوستان در مورد سنسیشن دارم و ممنون میشم بدون تعصب و با اطلاع جواب بدین . مرسی

1. رزولوشن 540X960 اس ال سی دی ، بدون شک درخشانی و کیفیت سوپر امولد ها رو شاید نداشته باشه ولی ایا بسیار نزدیک هست یا نه اختلاف کاملا محسوس ... هست ؟

2. کیفیت تاچ گوشی چطوره و اینکه چه اشکالات یا کاستی هایی در گوشی میبینین و چه نکات برتری ؟

3. اون عزیزانی که سنسیشن و گلکسی اس 2 رو در کنار هم استفاده کردن کدوم رو ترجیح میدن و چرا ؟

4. و آخرین سوال رابط کاربری سنس در اندروید والپیپر لایو داره و اینکه کاربری گوشی چطوره ؟

5. کیفیت دوربین و فیلم برداری چطوره و ایا از اس 2 بهتره یا خیر ؟

واقعا ممنونم . مرسی

مرسی
    Last edited by ravani_13; 01-10-2011 at 22:51.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

1. رزولوشن وقتی بکار میاد که شما مثلا بخوای یه صقحه وب با نوشته های ریز رو بخونی اونجاست که رزولوشن بالاتر خودشو نشون میده و کلا جزئیات تو رزولوشن بالاتر بهتر دیده میشن در مورد سوپرامولد هم بگم کلا رنگا توش زیادی پرنگن من صفحه گوشیمو با اس 1 و اس 2 مقایسه کردم به نظرم صفحه گوشیم خیلی طبیعیتر بود تو فضای بیرون و زیر نور افتاب هم کلا صفحه خواناست
    2. من که تا حالا با تاچش مشکل نداشتم
    3. مشخصا من بعد از چند ماه سنسیشن رو انتخاب کردم و از روزی هم که گرفتمش مدام دستمه : دی از لمس کردنش احساسی خوبی بهت دست میده کلا و اینکه دارم مثل ... ازش کار میکشم و در روز حد اقل 12 ساعت وای فای روشنه : دی
    4. رابطه کاربری که دیگه همه قبول دارن سنس تکه مخصوصا سنس3 که روی سنسیشن نصبه فوق العاده روونه و سرعت گوشی خیره کنندست
    5. دوربینشو با اس2 مقایسه نکردم شخصا اما کیفیت عکساش و دوربینش که بی نظیره سایت cnet هم که دوربین سنسیشن رو بهتر از اس2 اعلام کرد تو مقایسه هاش هست حتی بهتر از یه دوربین کنن (مدلش خاطرم نیست )

7. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

من چند تا سوال ریز و یه جورایی تجربی از دوستان در مورد سنسیشن دارم و ممنون میشم بدون تعصب و با اطلاع جواب بدین . مرسی

1. رزولوشن 540X960 اس ال سی دی ، بدون شک درخشانی و کیفیت سوپر امولد ها رو شاید نداشته باشه ولی ایا بسیار نزدیک هست یا نه اختلاف کاملا محسوس ... هست ؟

2. کیفیت تاچ گوشی چطوره و اینکه چه اشکالات یا کاستی هایی در گوشی میبینین و چه نکات برتری ؟

3. اون عزیزانی که سنسیشن و گلکسی اس 2 رو در کنار هم استفاده کردن کدوم رو ترجیح میدن و چرا ؟

4. و آخرین سوال رابط کاربری سنس در اندروید والپیپر لایو داره و اینکه کاربری گوشی چطوره ؟

واقعا ممنونم . مرسی

مرسی
    ميگم رزولوشن چه ربطي به درخشاني داره؟ رزولوشن سنسيشن بيشتر از اس 2 سامسونگه!
    حتي بنظرم درخشندگي صفحه سنسيشن هم بيشتر از صفحات ال اي ديه، ولي بکار نمياد چون کنتراست اس ال سي دي پايينه!
    در کل من اس ال سي دي رو ميپسندم.
    بقيه ي سوالاتت رو هم سعيد جواب داد ديگه، فقط راجع به مشکل تاچ بگم، من اين مشکلو داشتم، با عوض کردن رام تقريبا مشکل قابل تحمل شد، يعني حتي موقع ضعيف شدن تاچ بازم گوشي قابل استفاده بود! ولي با قرار دادن يه تيکه فويل آلمينيومي روي پين گراند تاچ اسکرين، سه هفتست که اصلا هيچ مشکلي نداشتم. (اينو تو xda خوندم، براي بقيه کاربرا هم که تست کرده بودن اوکي بود)

9. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ابی از رام xe بگو چطوره بعد از چند روز ؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

میشه در مورد مشکل تاچ یکم توضیح بدبد ، اخه اینکه دیگه قضیه ی صفحه نمایش و زردی و از این حرف ها نیست ، یعنی چشه ؟ روان نیست ؟ دیر عمل میکنه ؟

آخه الان گوشی های 300 تومنی بازار هم تاچ بسیار عالی روان و بدون عیبی دارن بعد یه گوشی 709 تومنی ؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کدوم یه طورن ، عکس های گلکسی اس 2 پررنگ تره... نمیشه گفت کدوم بهتره...

4. رابطه کاربری که دیگه همه قبول دارن سنس تکه مخصوصا سنس3 که روی سنسیشن نصبه فوق العاده روونه و سرعت گوشی خیره کنندست
    قبول ندارم ، چون صدقه سری همین سنس 3.0 ــه که اتریکس من 600 تا رم خالی داره و سنسیشن 300 تا...

من سنسیشن هم بگیرم ، نرم افزار های اضافی اچ تی سی رو پاک میکنم و یه لانچر سبک هم مثل لانچر پرو میریزم...

البته از لحاظ جذابیت محیط سنس 3.0 خیلی عالیه...

و این نکته هم بگم که سنس 3.5 به احتمال 100% واسه سنسیشن میاد ، که اچ تی سی زرق و برق اضافیشو کم کرده و فکر میکنم تا حد خیلی زیادی سرعتی تر شده باشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

@سعید: ابی از رام xe بگو چطوره بعد از چند روز ؟
    والا همش 3 4 روز شده، باید صبر کنم، تا الان که مشکل حادی ازش ندیدم، دیدی بعضی موقع ها هوم اسکرین لگ میگیره؟ تو این رام اصلا هیچ لگی وجود نداره توی اینترفیس. فقط یه مورد هست که تازگی کشف کردم، نمیدونم تو رام معمولی هم همینه یا نه؟ وقتی یکی زنگ میزنه، بعد از بوق اول حتی بعضی موقع ها بوق دوم، صفحه ی گوشی روشن میشه و زنگ میخوره، تاخیر نسبتا زیادیه. برا شما هم همینه ؟؟ (البته وقتی گوشی لاک نباشه و صفحش روشن باشه، همون لحظه زنگ میخوره، بدون تاخیر)

تا آخر هفته صبر کن اگر مشکلی پیدا کرد میگم سعید جان.

-
    @پارسا: هر کدوم یه طورن ، عکس های گلکسی اس 2 پررنگ تره... نمیشه گفت کدوم بهتره...

نقل قول:
    قبول ندارم ، چون صدقه سری همین سنس 3.0 ــه که اتریکس من 600 تا رم خالی داره و سنسیشن 300 تا...

من سنسیشن هم بگیرم ، نرم افزار های اضافی اچ تی سی رو پاک میکنم و یه لانچر سبک هم مثل لانچر پرو میریزم...

البته از لحاظ جذابیت محیط سنس 3.0 خیلی عالیه...

و این نکته هم بگم که سنس 3.5 به احتمال 100% واسه سنسیشن میاد ، که اچ تی سی زرق و برق اضافیشو کم کرده و فکر میکنم تا حد خیلی زیادی سرعتی تر شده باشه...
    بنظرم اس 2 کیفیت عکس خامش (بدون دستکاری) خیلی بهتر از سنسیشنه، ولی فیلمبرداریش واقعا تعریفی نداره (در مقایسه با سنسیشن)

بله سنس 3 خیلی سنگینه، سنس 3.5 برای سنسیشن اومده (یه رام 3.5) خیلیم ازش تعریف میکنن ازش تو xda اگر اشتباه نکنم 350 مگ رم خالی داشت، من فقط بخاطر افزونه ی بیتس این رامو گرفتم مگرنه میخواستم رام 3.5 رو بریزم که میگن فوق العادست (یکمی هوم اسکرینش ساده تره)

حالا این رم کم هم زیاد فرقی نداره با زیادا، مثلا شما اپرا رو باز کن بعد یه اپ دیگه، بعد یه بازی سبک، همون جور که بازی بازه، برو اپرا رو باز کن میبینی اپرا ریست شده و سیستم عامل خودش بستتش با اینکه شما 600 مگ خالی داری! من که با رام قبلیم با 190 مگ میانگین رم خالی مشکلی نداشتم، با xe رم خالیم 145 اهمین حدوداست، فقط خیلی معدود پیش میاد که رابط سنس ریست میشه (سیستم عامل میبنددتش) و منتظر آپدیت رام هستم که این مشکل سنس رو بر طرف کنه ( باسد لانچر رو بذارن تو فهرست برنامه های اصلی سیستم عامل که نبندتش)

14. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میشه در مورد مشکل تاچ یکم توضیح بدبد ، اخه اینکه دیگه قضیه ی صفحه نمایش و زردی و از این حرف ها نیست ، یعنی چشه ؟ روان نیست ؟ دیر عمل میکنه ؟

آخه الان گوشی های 300 تومنی بازار هم تاچ بسیار عالی روان و بدون عیبی دارن بعد یه گوشی 709 تومنی ؟؟؟؟؟؟
    سلام، چرا هم روونه هم سرجاش عمل میکنه! فقط گیرمیکنمه گه گاهی
    فک کنم تو این تاپیک به اندازه کافی راجع به این مساله پست دادم، بعدهم ربطی به قیمت نداره ، اون سری اول آیفون 4 که مشکل آنتن داشت من خودم دستم گرفتم، با لمس کردن دو قسمت کادر دورش کامل آنتن وایفایش قطع میشد! تازه اون قبل ازین که گرون باشه اپل بود ... مساله پول نیست!!!!

اگر میخوای این تاپیک اکس دی ایه، شما هر سوال راجع به تاچ اسکرین سنسیشن داشته باشی این تو بگردی جوابت هست :

کد:
    چون میخوای همه چیز روهم بدونی، اینم مشکل دکمه ی پاور که زیاد بد نیست، ولی تاپیکش 160 تا پست داره !

کد:
    Last edited by e.khafan!; 02-10-2011 at 17:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •