سه گیگ 14500 تومن بود که به مناسبت عید غدیر دوبرابر شارژ میشد
دو بسته سه گیگی خریدم که بشه 6 گیگ و به قیمت 29000تومن که بجای 6گیگ 12گیگ شارژ شد
سه گیگ 14500 تومن بود که به مناسبت عید غدیر دوبرابر شارژ میشد
دو بسته سه گیگی خریدم که بشه 6 گیگ و به قیمت 29000تومن که بجای 6گیگ 12گیگ شارژ شد
برادر من چرا اطلاعات ناکافی میدی؟
من خودم کلی کلیپ سه بعدی از اینترنت دانلود کردم که توشون بعضا کلیپهای باکیفیت و کاملا سه بعدی بوده
چرا بنده خدا رو میترسونی؟
اولا که دانگل مجیک موشن تو خود جعبه تلویزیون باید باشه. البته من 57000 دارم و بود
دانلود 2.5 گیگ هست ولی سرعت دانلود عالیه و یه وقتایی تا 120کیلو بیت برثانیه دانلود میکنه
تبدیل به پول نمیشه
مودمش یه مودم وایرلس چهارپورته که هم میتونی با کابل چهارتا سیستم و وصل کنی هم از طریق وایرلس ولی تعداد وایرلس رو نمیدونم
دوست عزیز این گزینه فقط مربوط به زمانی است که شما تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنید
در مورد فیلمهایی که سه بعدی هستند این گزینه کارایی نداره و به همین خاطر غیر فعاله
سلام می خواستم سوالی از شما بکنم 3 بعدی اکتیو یا بسیو بیشرفته تر هستند منظورم سیستم خود تلوزیون نه عینک هاش یک سوال دیگر 3 بعدی اکتیو بدون عینک هایش باز هم گران تر هست
سلام 3 بعدی thx وهمین طور 3 بعدی xd engine
شما جمله منو درست نخوندی یا درست متوجه نشدی . دانگل مجیک موشن چیه ؟ من گفتم همون حسگر کنترل جادویی که شمام گفتی مال شما تو جعبه بوده ! اگر در داخل قاب تی وی و جزء قطعات داخلی بود خیلی بهتر بود تا اینکه بصورت جدا بچسبونی به پشت تی وی و یه یو اس بی اشغال بشه . در تی وی های آینده قراره دانگل وای فای و حسگر کنترل جادویی جزء قطعات داخلی تی وی باشن .
منظور من هم خوده تی وی بود نه جعبه اش !![]()
دوستا این اپدیت جدید چه امکاناتی رو اضافه کرده به دستگاه؟ مال من 57000 هستش
با سلام دوست عزیز معمولا چقدر طیکشه که جایزه های جشواره ارسال بشه برای من نزدیک دو ماه شده ولی هنوز نرسیده دستم حتی با تمس های پی درپی
من سخت افزار جدیدنخریدم وتی وی رو با کابل به مودم متصل کردم چون دانگل وایرلس نداشتم.
منتها من از قبل مودم وایرلس داشتم واین ضروری است چون مودم وایرلس بعنوان انتقال دهنده فایل های مدیا بین دستگاهای مختلف و تی وی عمل میکنه.شما نرو مدیا دجیتال رو از روی CDکه تو وسایل تی وی هست نصب میکنی وپس از اجرا باید تو شبکه تی وی رو شناسایی کنه وIPاونو نشون بده(ممکنه بسته به نوع مودم وایرلس نیاز باشه IP که تی وی گرفته رو توش تعریف کنی. IPتی وی تو تنظیمات تلویزیون قسمت شبکه رو میشه دید)
سپس هر فولدری که می خواهی تو تی وی داشته باشی رو توقسمت Share نرو اضافه می کنی ودکمه سبز استارت سرور رو از پایین کادر می زنی بعد تو صفحه اصلی تی وی به سمت چپ می ری و درقسمت سربرگ Share اسم کامپیوتر یا لب تاپ رو می بینی می ری روش کلیک می کنی وهر فایل صوتی یا تصویری رو باز وتو تلویزیون نگاه می کنی.
حتما کامپیوتر یا لب تاپ باید کارت وایرلس داشته باشه یا دانگل وایرلس ویتونی بی سیم بامودم ارتباط برقرارکنی.
کارت های جدیدهمه سرعت انتقال بالا دارن ولی اگه قدیمی باشه موقع دیدن فیلمهای سه بعدی حجم بالا ممکنه وقفه درپخش بوجودبیاد.
توقسمت کادر نرم افزار نرو درقسمت دستگاها خود ال جی 5700 رو هم تو پی سی میبینی واگر استارت سرور دکمه سبز رو زده باشه وقتی رو دستگه کلیک کنی واز قسمت Browse فایلی که می خواهی پیدا کنی واونواجراکنی(ممکنه نیازباشه فایل تایپ رو از رو Audio به All filesتغییربدی) اونوقت فایل مستقیما رو تلویزیون اجرا میشه.
منتهی فقط فایلهایی روباز میکنه که تلویزیون ساپورت میکنه که البته اکثر آنهاروساپورت میکنه.
من هنوز تنوستم کاری کنم که فایلی که خود پی سی باز میکنه رو تی وی پخش کنه یعنی یه فایل خاص رو ممکنه کامپیوتر شما قادر به باز کردنش باشه ولی تی وی اونو چون فرمتش رو ساپورت نمی کنه باز و پخش نکنه الیته تعدادش کمه.
ضمنا اگر آپدیت کنی قسمت Helpتی وی آنلاین میشه وراهنمایی خوبی میکنه البته به زبان انگلیسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)