خب من خطاهای شما رو بررسی کردم و به دلیل اینکه احتمالا خطای شما از بعضی درایورهای اصلی سیستم (با امضای مایکروسافت) رخ داده فقط باید سیستمتون در حالت Debugging Mode بوت بشه و بعد دامپهاش رو به من بدین تا بتونم بررسی کنم.
یعنی ابتدا دامپهای فعلی رو حذف کنید و با Debugging Mode (ابتدای روشن شدن F8 بزنید و بعد انتخاب کنید) بوت بشید و بعد که خطا داد فایلشو برام بزارید.
خطاهای شما زیاده ولی اکثرا علت رو شامل نشده و فقط شرح وقایع قبل از خطا رو داده که زیاد به دردم نمیخوره.
در مورد اینکه گارانتی سیستم شما گفته مشکلی نیست شما حق دارید از اونها بخواین که اگر مشکلی نیست پس این خطای صفحه آبی چیه که میاد و وظیفه دارند که مشکل رو حل کنند. اما به دلیل اینکه یه عده آدم در این مراکز کار میکنند که کارهای روتین رو بلدن انجام بدن و چیزی خارج از فعالیتهای معمولیشون رو که نمیتونند بررسی و نجزیه تحلیل کنند الکی میگن مشکلی نیست با اینکه خودشون بهتر میدونند مشکلی هست ولی بلد نیستند بگن که مشکل هست ما نمیدونیم چیه...
خب اگر اون کاری که گفتم بکنید و حداقل 2 تا فایل خطا به من بدین خیلی عالیه ولی تا الان چیزی که من فهمیدم اینه که خطای شما در درایورهای Sign شده رخ میده که عجیبه و عجیب تر اینکه DirectX در سیستم شما داره خطا میده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول میخوام که درایور کارت گرافیکتون رو از سایت nVidia نه جای دیگه دانلود کنید. (سایتش به علت تحریم برای ما ایرانی ها مسدوده و باید از روشهای دیگه! برای ورود به سایتش استفاده کنید)
این کار خیلی مهمه که آخرین ورژن رو نصب کنید.
بعدش شما DirectX 9 جدید رو باید نصب کنید. میتونید دانلود کنید یا از بازیهای جدید بردارید. مثلا داخل DVD بازیهای مثل PES 2012 یا COD همیشه موجوده و میتونید نصب کنید.
و اگر مشکل ادامه داشت دو فایل خطا به من بدین در حالت Debugging Mode که خیلی مهمه.
اما چرا موقع کار با اینترنت خطا میده نمیدونم چون باید حین بازی هم خطا بده. (البته نه بازیهای دو بعدی)
اما میتونه از این باشه که مرورگرهای جدید همگی از پردازشهای کارت گرافیک به جای CPU برای تصاویرشون استفاده میکنند و ممکنه خب از این باشه.
در هر صورت کارهای گفته شده رو انجام بدین؛ امیدوارم مشکل حل بشه.