تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 241 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لپتاپی با مشخصات زیر خریدم که مشکل خطای صفحه آبی داره
    2بار هم گارانتی رفته که گفتن تست کردن مشکلی نداره
    درایورها و بایوس هم آپدیت هست ولی باز هم خطا داره
    ASUS N53JQ
    i7 رم4
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم جواب بدین

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

با سلام من مجید هستم
    چند ماهیه که لپ تاپی با مشخصات زیر تهیه کردم
    i7 رم4گرافیک nvidiaویندوز64
    زمان کار با اینترنت خطای صفحه آبی میاد با نرم افزارها مشکلی نداره.
    من با فرانت پیج هم کار می کنم
    کلا هنگام کار با موزیلا و گردش تو اینترنت این خطا پیش میاد
    سیستم 2 بار رفته گارانتی که گفتن همه چیزو کنترل کردن و اشکالی نداشته
    ویندوز هم عوض کردم باز هم خطای صفحه آبی داره
    درایورها و بایوس هم آپدیت شده
    لینک فایلها رو گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

خب من خطاهای شما رو بررسی کردم و به دلیل اینکه احتمالا خطای شما از بعضی درایورهای اصلی سیستم (با امضای مایکروسافت) رخ داده فقط باید سیستمتون در حالت Debugging Mode بوت بشه و بعد دامپهاش رو به من بدین تا بتونم بررسی کنم.
    یعنی ابتدا دامپهای فعلی رو حذف کنید و با Debugging Mode (ابتدای روشن شدن F8 بزنید و بعد انتخاب کنید) بوت بشید و بعد که خطا داد فایلشو برام بزارید.

خطاهای شما زیاده ولی اکثرا علت رو شامل نشده و فقط شرح وقایع قبل از خطا رو داده که زیاد به دردم نمیخوره.

در مورد اینکه گارانتی سیستم شما گفته مشکلی نیست شما حق دارید از اونها بخواین که اگر مشکلی نیست پس این خطای صفحه آبی چیه که میاد و وظیفه دارند که مشکل رو حل کنند. اما به دلیل اینکه یه عده آدم در این مراکز کار میکنند که کارهای روتین رو بلدن انجام بدن و چیزی خارج از فعالیتهای معمولیشون رو که نمیتونند بررسی و نجزیه تحلیل کنند الکی میگن مشکلی نیست با اینکه خودشون بهتر میدونند مشکلی هست ولی بلد نیستند بگن که مشکل هست ما نمیدونیم چیه...

خب اگر اون کاری که گفتم بکنید و حداقل 2 تا فایل خطا به من بدین خیلی عالیه ولی تا الان چیزی که من فهمیدم اینه که خطای شما در درایورهای Sign شده رخ میده که عجیبه و عجیب تر اینکه DirectX در سیستم شما داره خطا میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول میخوام که درایور کارت گرافیکتون رو از سایت nVidia نه جای دیگه دانلود کنید. (سایتش به علت تحریم برای ما ایرانی ها مسدوده و باید از روشهای دیگه! برای ورود به سایتش استفاده کنید)
    این کار خیلی مهمه که آخرین ورژن رو نصب کنید.

بعدش شما DirectX 9 جدید رو باید نصب کنید. میتونید دانلود کنید یا از بازیهای جدید بردارید. مثلا داخل DVD بازیهای مثل PES 2012 یا COD همیشه موجوده و میتونید نصب کنید.

و اگر مشکل ادامه داشت دو فایل خطا به من بدین در حالت Debugging Mode که خیلی مهمه.

اما چرا موقع کار با اینترنت خطا میده نمیدونم چون باید حین بازی هم خطا بده. (البته نه بازیهای دو بعدی)
    اما میتونه از این باشه که مرورگرهای جدید همگی از پردازشهای کارت گرافیک به جای CPU برای تصاویرشون استفاده میکنند و ممکنه خب از این باشه.

در هر صورت کارهای گفته شده رو انجام بدین؛ امیدوارم مشکل حل بشه.
    Last edited by ebicross; 03-02-2012 at 08:35.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.

دوست خوبم ebicross و دیگر دوستان که وارد به موضوع هستتد خواهشا توضیح بدهید که چطوري مي شه با نرم افزار BlueScreenView NirSoft (که همون BSOD View هستش) کار کرد و چطوري مي شه تحليل کرد و فهميد که مشکل سيستم از کجا هستش؟

من اين نرم افزار رو بر روي يه سيستم قديمي که هر 60 ثانيه يا 20 ثانيه يا چند دقيقه (زمان مشخص نداره) و يا اينکه وقتي مثلا ويندوز مديا پلير رو باز مي کنيم BSOD مي شه. بعضي موقع ها هم زماني که ويندوز مي خواد بالا بياد حدود چندبار مثلا 7 بار BSOD مي شه. و بيشتر هم PFN_LIST_CORRUPT رو نشون مي ده، امتحان کردم. چون اولين باره با نرم افزار کار مي کنم چيز زيادي نفهميدم که چطوري مي شه مشکل اصلي سيستم
    رو تا 80 درصد حداقل تخمين زد که از کجاست.

در مورد BlueScreenView NirSoft بيشترين Bug Check String که داشت نشون مي داد موارد زير بودند:

PFN_LIST_CORRUPT ( در حدود 310 مرتبه )

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( در حدود 103 مرتبه )

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ( در حدود 14 مرتبه )

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( در حدود 2 مرتبه )

اين Bug Check String هايي که گفتم بيشتر مربوط به کدوم مشکل سيستم هستند؟

به نظرتون رم مشکل داره؟ يا کارت گرافيک؟ يا خود مادربرد؟

ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من نوت بوک dell inspiron 1545 دارم
    مشکل blue screen دارم ویندوز هم عوض کردم اما مشکل پابرجا بود هر چند لحظه این blue screen ظاهر میشد و سیستم ریستارت میشد
    کلا در محیط dos همه درایوها را format کردم و حتی دوباره fdisk کردم اما حالا دیگه وقتی سیستم فایلهای ویندوز را ار روی cd windows کاملا load میکنه و میخواد شروع به نصب کردن بکنه خطا blue screen نمایش داده میشه که دقیقا همون خطائی هست که وقتی ویندوز کار میکرد از لحاظ کدها ظاهر میشد!
    الان دیگه نه ویندوز xp نصب میشه نه 7
    قبلا 7 داشتم
    هارد و رم هم به صورت جداگانه و با هم عوض کردم همین مشکل بوده!
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشخصات سیستم و blue screen در لینکهای زیر:

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام.

دوست خوبم ebicross و دیگر دوستان که وارد به موضوع هستتد خواهشا توضیح بدهید که چطوري مي شه با نرم افزار BlueScreenView NirSoft (که همون BSOD View هستش) کار کرد و چطوري مي شه تحليل کرد و فهميد که مشکل سيستم از کجا هستش؟

من اين نرم افزار رو بر روي يه سيستم قديمي که هر 60 ثانيه يا 20 ثانيه يا چند دقيقه (زمان مشخص نداره) و يا اينکه وقتي مثلا ويندوز مديا پلير رو باز مي کنيم BSOD مي شه. بعضي موقع ها هم زماني که ويندوز مي خواد بالا بياد حدود چندبار مثلا 7 بار BSOD مي شه. و بيشتر هم PFN_LIST_CORRUPT رو نشون مي ده، امتحان کردم. چون اولين باره با نرم افزار کار مي کنم چيز زيادي نفهميدم که چطوري مي شه مشکل اصلي سيستم
    رو تا 80 درصد حداقل تخمين زد که از کجاست.

در مورد BlueScreenView NirSoft بيشترين Bug Check String که داشت نشون مي داد موارد زير بودند:

PFN_LIST_CORRUPT ( در حدود 310 مرتبه )

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( در حدود 103 مرتبه )

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ( در حدود 14 مرتبه )

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( در حدود 2 مرتبه )

اين Bug Check String هايي که گفتم بيشتر مربوط به کدوم مشکل سيستم هستند؟

به نظرتون رم مشکل داره؟ يا کارت گرافيک؟ يا خود مادربرد؟

ممنونم.
    نرم افزاری که شما میگین هیچ قدرت تحلیلی نه خودش داره و نه به شما امکان تحلیل میده چون امکاناتی نداره.
    برای بررسی خطاهای سیستم مثل BSOD باید ابزار WDK مایکروسافت رو دانلود و نصب کنید.
    خطاهای شما که گفتید از روی Bug Check String قابل درک نیستند. باید فایلهای دامپ رو بدین تا تک ک فایلهایی که در خطای شما دخیل بودند رو Debugger دانلود کنه و در کنار فایلهای ویندوز که از قبل دانلود کرده قرار بده و شرایط خطا رو دوباره مهیا کنه تا دلیلش رو بفهمه.

با سلام
    من نوت بوک dell inspiron 1545 دارم
    مشکل blue screen دارم ویندوز هم عوض کردم اما مشکل پابرجا بود هر چند لحظه این blue screen ظاهر میشد و سیستم ریستارت میشد
    کلا در محیط dos همه درایوها را format کردم و حتی دوباره fdisk کردم اما حالا دیگه وقتی سیستم فایلهای ویندوز را ار روی cd windows کاملا load میکنه و میخواد شروع به نصب کردن بکنه خطا blue screen نمایش داده میشه که دقیقا همون خطائی هست که وقتی ویندوز کار میکرد از لحاظ کدها ظاهر میشد!
    الان دیگه نه ویندوز xp نصب میشه نه 7
    قبلا 7 داشتم
    هارد و رم هم به صورت جداگانه و با هم عوض کردم همین مشکل بوده!
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    دوست من عکسهایی که دادین که به دردی نمیخوره. صفحه ی اول تاپیک رو بخونید حتما.

7. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست من عکسهایی که دادین که به دردی نمیخوره. صفحه ی اول تاپیک رو بخونید حتما.[/QUOTE]
    سلام دوست عزیز
    الان سیستم ویندوز نداره که بتونم فایلهای C:\Windows\Minidum برای شما بزارم که شما ببینید چرا اگر قبلا که سیستم بالا بود خطا میداد میشد بزارم ولی الان نمیتونم اصلا ویندوز نصب کنم که بشه سیستم بالا بیادپست بنده رو بهش دقت نکردید مرسی اگر امکان داره از جای دیگه این فایلها رو پیدا کرد با توجه به نداشتن ویندوز راهنمایی کنید تا بزارم با سپاس
    Last edited by MOJEBI; 04-02-2012 at 04:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    الان سیستم ویندوز نداره که بتونم فایلهای C:\Windows\Minidum برای شما بزارم که شما ببینید چرا اگر قبلا که سیستم بالا بود خطا میداد میشد بزارم ولی الان نمیتونم اصلا ویندوز نصب کنم که بشه سیستم بالا بیادپست بنده رو بهش دقت نکردید مرسی اگر امکان داره از جای دیگه این فایلها رو پیدا کرد با توجه به نداشتن ویندوز راهنمایی کنید تا بزارم با سپاس
    با نرم افزارهای بوتیبل مثل Acronis یا Paragon یا Norton GHost سیستم رو بوت کنید و فایلهای مورد نظر رو توی فلش بریزید.
    در ضمن روی لپتاب شما کلا ویندوز XP نصب نمیشه. شما باید 7 نصب کنی.
    اگر لپتابتون گارانتی داره ازش استفاده کنید.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم، چند ماهی هست که به طور رندوم فقط موقع روشن شدن یا خاموش شدن صفحه آبی میده، با فاصله ی زمانی چند روز.
    این حالت هیچوقت وسط کار پیش نیومده؛ هیچ قطعه ای به سیستم اضافه نشده.
    4 عدد از آخرین minidump ها موجود بود که ضمیمه کردم.
    مشخصات:
    Cpu: Corei7 950
    RAM: 6GB
    VGA: Gainward 250 GTS

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    با سی دی ویندوز بوتیبل سیستم را آوردم بالا و با نرم افزار GeneralReporter فایل زیر را از سیستم دریافت کردم آیا همین فایل و اون 2تا فایلی که در پست اول زدم برای فهمیدن مشکل کافیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم، چند ماهی هست که به طور رندوم فقط موقع روشن شدن یا خاموش شدن صفحه آبی میده، با فاصله ی زمانی چند روز.
    این حالت هیچوقت وسط کار پیش نیومده؛ هیچ قطعه ای به سیستم اضافه نشده.
    4 عدد از آخرین minidump ها موجود بود که ضمیمه کردم.
    مشخصات:
    Cpu: Corei7 950
    RAM: 6GB
    VGA: Gainward 250 GTS

علت خطای شما اینه که یک سرویس در زمان Start یا End شدن خطا میده.
    حالا اینطور که پیداست خطا از svchost هستش.
    سیستم تعداد زیادی svchost داره که وظیفه ی اونها اجرای بخشهای مختلف سیستم عامله.
    یعنی یک svchost به تنهایی هیچ چیز خاصی نیست و کاری نمیکنه؛ حالا اگر یک svchost خطا میده یعنی یک سرویس در زیر مجموعش مشکل داره.
    برای دیدن سرویسهای زیر مجموعه ی svchostها روی اونها در Task Manager راست کلیک و Goto Services بزنید.

من نمیتونم کمک بیشتری بکنم متاسفانه چون svchostها بخشهای سیستم عامل هستند یعنی این یک عامل داخلیه که مختل شده مثل یک بخش ویندوز که خراب شده.
    علتش میتونه از سرویسهایی باشه که سیستمتون اجرا میکنه و برنامه های Startup سیستمتون که خیلی زیاده.
    پیشنهاد میکنم سرویسهاتون رو خلوت تر کنید و به غیر از NOD32 که دارید یک Malware Byte نصب کنید و آپدیتیش کنید و سیستم رو اسکن کنید و بعد پاکش کنید.
    از برنامه هایی مثل TuneUp برای مرتب سازی سیستم و خالی کردن لیست استارت آپ و سرویس استفاده کنید.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •