شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
کل خنده فیلم به سکانسهای شقایق دهقان هست!
این دیگه از اون حرفا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
واقعا انتقادا جالبه !!! نمیدونم چرا دوستانی که تو شهرستان زندگی می کنن اینقدر حساسن به نقش هایی که در فیلما همشهری اونها هستن !!!
اقا منم اگه به غیرتی بازیه نسبت به شخصیت این ناصر گله دارم !!
مگه همه تهرانیا دزدن که یکی از دزدای فیلم تهرانیه !!!!!
اره دیگه قرار باشه این بازیا در بیاد باید بگیم چرا هیچ کس نمیگه بیشتر دزدای سریالا همشون تهرانین ، چرا بیشتر ادم بدای داستانا تهرانین و...
اقا دست بر دارید ! یعنی باید شخصیت از فضا بیاد که از شوخی با محل سکونتش کسی ناراحت نشه !!
پس اگه افرادی پیدا بشن که اینجوری به یه نفر تیکه میندازن نشون میده طرف مقابل کمبود اعتماد به نفس داره ولی اینو نشون نمیده که اون آدما بیمارن
من فکر کنم بیماری نازنین این نباشه که شما می گین چون با این حساب نیما هم کمبود اعتماد به نفس داره چون به اونم تیکه می پرونن و ضایع می کنن
ولی بدجوری حالم گرفته شد و نزدیک بود اشکم در بیاد وقتی نازنین بعد اون حرفا گفت تپش قلب دارم و احساس می کنم قلبم درد می گیرهتو اون لحظه فکر کردم این سریال طنز نیست که می بینم.
آخه چرا اینقدر بی رحم![]()
،
نظرتون محترم ولی ...
حس ما شهرستانی ها به شما تهرانی ها ، با حس شما به خودتون فرق داره !
ما تهرانی هارو تهرانی نمیدونیم ! ... ما شما رو نماد ایران میدونیم ... تهران یعنی کل ایران !
چرا میگن اصفهانی ها لهجه دارند ؟ چرا لرها لهجه دارند ؟ چرا شمالی ها لهجه دارند ؟
خود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !
وقتی به تهرانی توهین بشه ، حس میکنیم به همه قومیت ها توهین شده ! ... چون ما هم ایرانی هستیم !
ولی وقتی تویه یک سریال قومیت خاصی زیر سئوال بره ( به جز تهران ) ، بقیه قومیت ها از اون توهین مصونیت دارند !
این یعنی ناعدالتی !
هیچ وقت انتظار نداشته باش که یه شمالی بگه که چرا به اصفهانی ها توهین کردین !
یا هیچ وقت نمیشه که مهندس های کشور اعتراض کنن که چرا روانشناسا رو تویه سریال زیر سئوال بردین !
هر کس گلیم خودشو از آب میکشه بیرون !
ولی اگر به کل توهین بشه ، شاید حساسیت زیادی به خرج نره ! ... چون طرف به خودش میگه که مثلا به فلانی هم توهین شده ، طوری نیست که به منم توهین شده باشه !
در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟
دزدی ناصر در سریال یه خصوصیت واسه تهرانی ها نیست ! دزدی همه جا هست !
ولی وقتی میگن مثلا مردمای خسیس ایران کیا هستن شما میگی نمیدونم ؟
بازی با نقاط حساس باعث میشه که این جور مسائل پیش بیاد !
فقط عزیز برداشت منفی نکنی ... من نظرم رو دوستانه گفنم
من خوشحال میشم که بحث رو منطقی پیش ببریم !
البته بگم زبان تهرانی با زبان فارسی رسمی فرق داره، تهرانی کلمه هارو میشکونه مثل همین کاری که ما موقع تایپ کردن می کنیمخود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !
اما فارسی رسمی اینطوری نیست...
خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!
خوب شما فیلم های شبکه ی تهران رو با فیلم های شبه شهرستان هارو مقایسه کنین. اصلا می تونین مقایسه کنین؟!
دزدی همه جا هست، روانشناس نادان همه جا هست، خساست هم همه جا هست!
خوب قبول دارم بیش از حد (فقط توی 1-2 قسمت) روی این ویژگی مانور دادن ولی اگه همیشه بخوایم اینطوری نگاه کنیم اصلا نباید فیلم ببینیم و بسازیم!
------------
سریال پایتخت رو یادتونه؟ چقدر میگفتن اهالی مازندران و همون روستائه علی آباد اعتراض کردن... اما چند روز بعد دیدیم رفتن مصاحبه و همه خوشحال و شنگولن!!
حتی همین الان واسه خودم سواله که اصفهانی ها واقعا مقتصد هستن یا بیش از حد موارد مالی رو مد نظر قرار میدن که بهشون میگن خسیس !؟
مطمئنا اگه همه ی کاربرای محترم (!) مثل دوستمون مجید رک و مودبانه و بات منطق صحبت کنن به نتیجه میرسیم!
خودمونیم ولی روانشناس که دکتر نمیشه!
تا زمانی که دکتراش رو بگیره!
بله وجود داره...........پ.ن : دوستان این بیماری هایی که گاها تو سریال بهش اشاره میشه مثل قرینگی و ... واقعا وجود داره ؟؟
آخه دفعه اوله من اسم این بیماری ها رو میشنوم !!!
من خودم به این بیماری مبتلام، در حدِ همین نازنین یا شایدم بدتر/
+
البته پیشِ روانشناس نرفتم..........
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/
+
جدی گفتما شوخی نگیرید خیلی بیماریِ بدیه،
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!![]()
مسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش
کاملا قبول دارم ...خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!![]()
علی اساسی به دکتر نیاز داری ...میدونستم وضعت خرابه ولی نه تا این حد !!!البته پیشِ روانشناس نرفتم..........
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/
+
جدی گفتما شوخی نگیرید خیلی بیماریِ بدیه،
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!![]()
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)