تو کنترل پنل توی قسمت پاور
تو کنترل پنل توی قسمت پاور
نوت بوک های ریفش یا ریفر یا restore که میگن یعنی دست دوم ولی چون قطعات سالم بوده دوباره بازسازی و تمیز شده در یک محل تحت نمایندگی خود شرکت ...سلام دوستان ممکنه در مورد refurbished توضیح بدید چون نوت بوک من هم اینطوریه.یعنی بهم انداختن؟
اگر شخص به عنوان نو بهت داده بله بهت انداختن !
کدوم اسکرول ؟ دکمه اسکرول کیبورد یا تاچ پد ؟scorol من قطع شده هر کاری کردم درست نشد.
اگر با نصب درایور و رفرش درست نشد حتما باید ببری تعمیرگاه تا تست بشه
نصب درایورهای system به طور کامل یا ریکاوری ... در ضمن باید بایستید تا دیسک شما unmounted بشه و کمی طول ممکنه بکشه ...سلام
من dell m1530 دارم
دکمه eject دی وی دی رامش (دکمه لمسی) کار نمیکنه
لطفا کمک کنید
این مشکل احتمال بسیاز زیاد سخت افزاری نیست چون این دکمه فانکشن نرم افزاری هست مثل عملیات کلیدهای FN
شما باید ویستا را از طریق بوت کردن DVD تعمیر کنید ... اینجا توی این آموزش توضیح دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام
بچه ها من می خوام دل مدیا دایرکت نصب کنم می گن با این کار هاردت فول فرمت میشه
حالا می خوام بک آپ بگیرم
با چی بک آپ بگیرم و یه چیزی حدود 10گیگ اطلاعات ضروری دارم
با نورتون گوست از همه درایوام بک آپ بیگره بعدش که من بعد از فرمت نورتون گوست را اجرا کنم و مثلا هاردم فقط درایو
C بسازه و درایو های d , e که قبل از فرمت بوده رو هاردم دوباره باز می گردند؟یا اطلاعاتشون در C باز میگرده یا اصلا باید با اطلاعاتم خدا حافظی کنم؟بعدش باری بک آپ از هاردم که 100 گیگ هست یک فلش 2گیگ کافیه؟ یا مثلا همون 10 گیگ را ببرم تو درایو D بعد از هون d بک آپ بگیرم؟
یا روش بهتر اینه که اطلاعاتم را بریزم تو DVD ؟
یک سوال دیگه هم دارم
من هاردم را فول فرمت کردم 2سال پیش
اگر یکی که 6400 داره به من سی دی ریکاوریش را بده سیستم من برمیگرده به همون چیز اولی که دل بهم داد یا نه؟
تو قسمت پاور همچین چیزی نیست که
کجاشه؟
اگه xp باشه فقط با کلید های میانبر میتونی
ولی ویستا از تنظیمات پاور میشه
اگه تمام مشخصات سخت افزاری تون یکی باش و پارتیشن ریکاوری رو صاف نکرده باشی آره
Last edited by hossein_dig; 06-06-2008 at 10:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)