تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 104 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1034

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 2

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آرین جان عالی بود...

کاملا از عکس ها مشخصه چه قدر در DX11 بازی از نظر تکنیکی قوی شده.

- آب در عکس اول واقعا تغییر داشته. گرچه در عکس زیاد معلوم نیست(باید تحرک داشته باشه)
    - تاثیر بسیار عالی تسلیشن هم که نیازی به توضیح نداره! فقط اون عکس که خیلی به آجر ها نزدیکی انگار کیفیتشون یه کم پایینه... ولی در جاهای دیگه واقعا زیبا کرده گیم رو. اگه دقت کنید خیلی جاها تسلیشن کار شده...
    مثلا اون خرابه ها در پست دوم...
    - عکس آخر هم فوق العادست... روی زمین بسیار قشنگ شده با تسلیشن...

فقط یک سوال... شما در این صحنه ها حدودا چند فریم میگیرید؟ آیا Highres Textures هم On هست؟

ممنون از وقتی که گذاشتی.

موفق باشی.
    خواهش می کنم عرفان جون
    همون طور که قبلا هم بهت گفتم، فریم تو مواقع معمولی قابل قبوله و مشکل اصلی بیشتر تو درگیری هاست، در واقع تو درگیری ها فریم به 30 یا 20 هم میرسه! ولی مواقع معمولی 40 تا 55 فریم هست.
    البته اینم بگم تو رزولوشن فول اچ دی بازی نکردم، تو 1080 دیگه خیلی ناجور میشد فریم ها D: !
    تو این عکسا Highres Textures آف بودش...
    این عکسارو هم ببین:

2. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من تازه این بازی رو گرفتم باید بگم نسبت به نسخه اولی خیلی بهتر شده و واقعا که یکی از بهترین بازی هایی هست که تا الان بازی کردم.فقط نمیدونم چرا موقع بازی کردن بعضی وقتها گیر میکنه به نظر شما مشکل از دی وی دی بازی هست ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

همون طور که قبلا هم بهت گفتم، فریم تو مواقع معمولی قابل قبوله و مشکل اصلی بیشتر تو درگیری هاست، در واقع تو درگیری ها فریم به 30 یا 20 هم میرسه! ولی مواقع معمولی 40 تا 55 فریم هست.
    البته اینم بگم تو رزولوشن فول اچ دی بازی نکردم، تو 1080 دیگه خیلی ناجور میشد فریم ها D: !
    تو این عکسا Highres Textures آف بودش...
    این عکسارو هم ببین:
    توی فول اچ دی چه قدر میگیرید...؟ می خواستم ببینم اون دوستمون که با 570 اون قدر فریم میگرفت قضیش چیه راستی High res توی این عکس ها On هست؟(جدیدا...) با این چه قدر فریم میگیرید؟
    شرمنده این قدر سوال میپرسم آخه خیلی موضوع مهمیه...!!!

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

توی فول اچ دی چه قدر میگیرید...؟ می خواستم ببینم اون دوستمون که با 570 اون قدر فریم میگرفت قضیش چیه راستی High res توی این عکس ها On هست؟(جدیدا...) با این چه قدر فریم میگیرید؟
    شرمنده این قدر سوال میپرسم آخه خیلی موضوع مهمیه...!!!
    تو فول اچ دی مواقع معمولی 20 35 و 45 فریم و تو در گیری ها هم فریم حتی به 15 هم میرسه، با High res هم کلا فکر کنم 2 یا 3 فریم تغییر ایجاد میشه
    حالا یکم صبر کن کرکش میاد خودت بازی می کنی دیگه

7. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

تو فول اچ دی مواقع معمولی 20 35 و 45 فریم و تو در گیری ها هم فریم حتی به 15 هم میرسه، با High res هم کلا فکر کنم 2 یا 3 فریم تغییر ایجاد میشه
    حالا یکم صبر کن کرکش میاد خودت بازی می کنی دیگه
    خوب خیالم راحت شد اون قدر ها هم سنگین نیست... الآن شما داری فریم Playable میگیری دیگه...

آخه این کرکش نمیاد!!! معلوم نیست چند روز دیگه بیاد...

9. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

خوب خیالم راحت شد اون قدر ها هم سنگین نیست... الآن شما داری فریم Playable میگیری دیگه...

آخه این کرکش نمیاد!!! معلوم نیست چند روز دیگه بیاد...
    آره، ولی همون طور که قبلا بهت گفتم، مسئله اینه که قبل این پچ بازی فوق العاده روون بود!! فریم از 55 پایین تر نمی رفت(Vsync ON)، ولی با این پچ وقتی فریم این طوری میشه یه جورایی رو گیم پلی تاثیر میزاره که خوش آیند نیست، از یه طرف هم بازی روونی خودشو از دست داده( حلا خودت وقتی گرفتی منظورمو متوجه میشی).
    کرکشم معلوم نیست چرا انقدر داره طول میکشه..!

11. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آره، ولی همون طور که قبلا بهت گفتم، مسئله اینه که قبل این پچ بازی فوق العاده روون بود!! فریم از 55 پایین تر نمی رفت(Vsync ON)، ولی با این پچ وقتی فریم این طوری میشه یه جورایی رو گیم پلی تاثیر میزاره که خوش آیند نیست، از یه طرف هم بازی روونی خودشو از دست داده( حلا خودت وقتی گرفتی منظورمو متوجه میشی).
    کرکشم معلوم نیست چرا انقدر داره طول میکشه..!
    سلام ببخشید منم یه سوال دارم میشه سیستمتون رو بگید چی هست..اور شده هست..نشده..اگر بشه چقدر فریم ها بالا پایین میشه..؟/
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام ببخشید منم یه سوال دارم میشه سیستمتون رو بگید چی هست..اور شده هست..نشده..اگر بشه چقدر فریم ها بالا پایین میشه..؟/
    VGA: GTX 460 OC to 830
    CPU: Athlon II X4 645
    Ram: 2x 2Gb CL8

14. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بررسی نکات کلی DX11 در Crysis 2.

"Edited"

با این که یه سری هاشون تکراری اند ولی خوب ارزشمندند... توضیحاتی کوتاه هم در مورد عملکرد کلی دادم...

از Tessellation شروع میکنیم... این قابلیت یکی از اساسی ترین قابلیت های DX11 هست که تاثیرش روی آبجکت ها و محیط هست. باعث میشه که محیط فوق العاده طبیعی تر بشه و پستی ها و بلندی ها قشنگ تر نمایش داده میشن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب به سراغ آب و دریا میریم... پردازش آب به کمک Tessellation و قابلیت های DX11 فوق العادست:

کد:

خوب یه تکنیک استفاده شده به اسم Parallex Occlusion Mappnig ... که حالت پستی و بلندی رو بدون استفاده از جئومتری به وجود میاره:

کد:

Shadows with Variable Penumbra. این یه جور تکنیک Soft Shadows هست که باعث میشه سایه های ایجاد شده بر اساس فاصلشون نسبت به منبع نور مات و یا پررنگ بشن, در کل هرچه سایه ی یک آبجکت از خود جسم دور تر باشه نرم تر(Soft) میشه.

کد:

تکنیک بعدی SSDO یا Screen Space Directional Occlusion نام داره که متد پیشرفته تر SSAO هست. اثر این قابلیت ایجاد سایه ها و تاریکی هایی فوق العاده طبیعی تر و واقعی تره:

کد:
    هم چنین از Motion Blur پیشرفته تر استفاده شده به اسم High-Quality HDR Motion Blur که باعث میشه اجزای کاراکتر مثل دست و اسلحه درگیر این افکت نشن:

کد:
    متد بعدی Sprite-Based Bokeh Depth of Field که کارش ایجاد Depth of Field طبیعی تر و بوکه های واقعی تره:

و یک تکنیک دیگه که Realtime Local Reflections هست که باعث میشه تصویر اجسام در سطوح براق بیافته.

کد:
    کد:
    پارتیکل ها و ذرات نیز میتونن از Motion Blur استفاده کنن و همجنین سایه داشته باشن:

این هم اثر High Res-Textures که در نوشته معلومه:

کد:
    اگه وقت شد بعدا در مورد هر کدوم از این ها میشه توضیح کامل داد...

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 12-07-2011 at 16:47.

16. 9 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب با عکسهایی که آرین جان گذاشتند جزئیات بیشتری از بازی معلوم شد....
    قبول دارم بازی در کل توی DX11 زیباتر شده(اگرچه هنوز میگم فوق العاده نشده!) ولی نکته ای که هست اینه که cryteck از تمام این تکنیکها در همه جا استفاده نکرده که مثلا همین تسلیشن توی بعضی از صحنه ها خوب کار شده ولی توی بعضی دیگه نه!!!
    البته این کار رو هم نیمشه یه ایراد بزرگ گرفت چون اگه قرار بود توی تموم صحنه های از تمام قابلیتها استفاده بشه واقعا بازی رو سنگین میکرد!!
    ولی قسمت جالب این قضیه برای من اینه که همه_ی pcگیمرها گیر به سازندگان کنسولها دادند که چرا نسل بعد رو بیرون نمیدن....ولی خودتون ببینید یه تغییر این چنینی چطور تموم ابر سیستمها رو به چالش کشیده حال اگه قرار باشه بازیها جهشی که از نسل قبل داشتند رو دوباره تکرار کنند واقعا چه سخت افزارهایی مورد نیازه!!!!

++++++
    فقط یه چیز آرین توی همین رزولوشن که عکسها رو گذاشتی چنین فریمی میگرفتی یا نه عمدا حجم عکسها رو کم کردی؟؟؟

18. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •