در چه زمینه هایی میخوای؟دوستان لطف میکنین اندازه ۳۰ $ برنامه خوب معرفی کنین؟! من واقعا نمی دونم از بین اون همه چیارو انتخاب کنم!!
مثلا اگه پلیر خوب میخوای* avplayer از همه بهتره
توی بازیهایی سبک همه ی* angry birds ها خوبن ــ* cut the rope ــ tiny wings هم خوبه ولی ورژن ایپد اش هنوز نیومده میتونه برای ایفون اش رو دانلود کنی ــ* World of Goo
بازیهای حجم بالا هم چندتایی هستن که Infinity blade از همه معروف تره
برای pdf برنامه مجانی زیاد هست ولی من خودم از comic viewer استفاده میکنم (مخصوا بخاطر ساپورتش خوبش از فایلهای cbr)
دیکشنری اینگلیسی به فارسی هم من از Advanced English <-> Persian استفاده میکنم که قیمتش خیلی زیاده شاید ارزون تر هم باشه ولی خداییش خیلی خوبه و با رزولوشن ایپد هم هماهنگه(fastdic مخصوص ایپد هم خوبه مجانی هم هست)
برای ماشین حساب اگه به اینترنت دسترسی داره wolfram calculus شاهکاره
اگه از گودر استفاده میکنی برنامه reader خوبه (من خودم هیچ برنامه ی دیگه ای ر این زمینه استفاده نکردم ولی تا اونجایی که خوندم همین از همه بهتره)
اونایی که ورژن مجانی دارن رو اول مجانیش رو امتحان کن تا اگه خوشت نیومد ضرر نکنی
حتي اكه اين فكر بشتش باشه كه حريف رو بكنه موش ازمايشكاهي