تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 99 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشین
    کسی میدونه درامد یه تاکسی شهری چقدره؟ گردشی.
    چقد میشه با یه تاکسی پول در اورد؟
    به صرفه هست یا نه؟
    البته با یه ماشین صفر.
    بسته به شهر داره و نوع كار و مسير
    مثلا تو تهران كرايه مسير صادقيه تا رسالت نفري 1350 هست كه 4 تا مسافرش ميكنه 5400 كه تو زمان ترافيك نيم ساعت و خلوت 15 دقيقه طول ميكشه فرضا با مسافر زدن هم بزاريد 40 دقيقه واسه هر مسير ، روزي 8 ساعت اگه كار كنيد و نصف كرايه هم واسه بنزين و استهلاك و درصد مسئول خط و اين چيزا بره ماهي 1 تومن سود داده به شما

دوستان عزیز نظرتون راجع به اجاره بوتیک زنانه در یکی از مراکز تجاری شلوغ و پر رفت و آمد شیراز (مثل ستاره) ، بدون داشتن هیچگونه تجربه قبلی در این مورد ، چیه؟
    تجرب كه بدست مياد كافيه شما چند روز بگردي تو مغازه ها ببيني ملت چي ميخرن و بعد بري جنس بياري بريزي تو مغازت
    فقط اگه بتوني خودت بري جنس بياري (بدون پرداخت گمرك) سودت بيشتر هست
    Last edited by Ezel; 02-01-2012 at 19:11. دليل: حذف نقل قول sir0c0

2. 5 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه جایی برای استخدام رفتم بهم گفتم باید 50 میلیون سفته بدی با توجه به اینکه کار من قسمت اداری اون شرکت هست
    و البته شرکتش تقریبا معتبر و کارخانه تولید محصولات داره بازم به نظرم غیرطبیعی هستش
    خواهش می کنم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره عنوان کنه چون حیفه این موقعیت رو از دست بدم از طرفی هم ریسکش بالاست

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه جایی برای استخدام رفتم بهم گفتم باید 50 میلیون سفته بدی با توجه به اینکه کار من قسمت اداری اون شرکت هست
    و البته شرکتش تقریبا معتبر و کارخانه تولید محصولات داره بازم به نظرم غیرطبیعی هستش
    خواهش می کنم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره عنوان کنه چون حیفه این موقعیت رو از دست بدم از طرفی هم ریسکش بالاست
    وصیقه گرفتن از کارمندا طبیعیه اما این یکی خیلی بالاس!!
    هر چی بیشتر باشه بیشتر میتونن بهت فشار بیارن
    من نظرم اینه که تا اونجا که میشه وصیقه کم بذار
    بنده یه مدت قبل تو یه شرکت شروع به کار کردم و اونا ازم چک 9 میلیونی خاستن منم قبول کردم اما بعد از استخدام زیاد پافشاری نکردن و منم چک بهشون ندادم البته من به کارم وارد بودم و اونا واقعا بهم نیاز داشتن بعد 6ماه با یکی از همکارام مشکل پیدا کردم(از اقوام نزدیک رییس بود!) بعید رییس منو خاستو بهم گفت:فردا که میای سر کار حتما چک رو بیار وگرنه پاتو اینجا نگذار!!( میخاست مجبور بشم دیگه جیک نزنم)با این که حق با من بود اما فقط منافع خودشو در نظر میگرفت
    اون پسره خیلی زور میگفت و وقتی حرفشو گوش نمیکردی همش پیش رییس زیرابتو میزد!
    منم خیلی راحت دیگه نرفتم 1ماه بعدشم تسویه حساب کردم.
    این حرفارو واسه این زدم که بهت بگم اگه من اون چک 9 میلیونی رو همون اول داده بودم هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم!

5. 2 کاربر از majid_98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین شغل تو دوره ی سربازی چی می تونه باشه ؟
    لیسانس مکانیک دارم ! می خوام برنامه های طراحی با نرم افزارو یاد بگیرم ! می تونم این کارو کنم !؟ بازار کارش چطوریاست؟
    ممنون می شم کمکم کنید دوستان

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

نوع کار و مسیرش رو قبلا گفتم تاکسی گردشی. یعنی هر مسیری که بخواد(و البته در بستی هم میتونه)
    در ضمن همیشه که مسافر نیست مشکلات زیادی هم واسه این کار وجود داره.
    اگه بخای اینجوری حساب کنی که درامدش خوبه اما میخام نظرتون دقیق باشه یعنی تمام جوانب رو بسنجین.یه جورایی حساب شده. ممنون.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهترین شغل تو دوره ی سربازی چی می تونه باشه ؟
    لیسانس مکانیک دارم ! می خوام برنامه های طراحی با نرم افزارو یاد بگیرم ! می تونم این کارو کنم !؟ بازار کارش چطوریاست؟
    ممنون می شم کمکم کنید دوستان
    تو دوره سربازي مگه كارم ميشه كرد ؟
    اگه منظورت از برنامه هاي طراحي نرم افزار هاي مثل اتوكد و كتيا و ساليد و اين چيز ها هست كه خب همه بلدن و چيز خاصي بهت نمي رسه :دي اما خيلي نرم افزارهاي خاص تر هستن كه كمتر افرادي ميرن سراغشون و كلا اگه تو اين مايه چيزها بري تا تهش هميشه برات كار هست و يه سري هم مثل نرم افزار هاي پايپينگ هستن كه بد نيست اوضاع كارشون اما كار در دوره سربازي! يعني جايي كه ساعت 4 به بعد بخواي كار كني !!! بعيد بدونم راحت پيدا بشه

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای اجاره یه فست فود در حال کار احتیاج به اخذ مجوز خاصی هست؟ یا برای راه اندازی فست فود این جور مجوزها رو میخواد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    من کارم لوازم یدکی خودرو هست میخاستم بدونم بهترین تبلیغات به نظرتون که موثر باشه چی هست ؟
    کمترین خرج و بیشترین بازده
    ممنون

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با 70 ملیون تمن چیکار میشه کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من کارم لوازم یدکی خودرو هست میخاستم بدونم بهترین تبلیغات به نظرتون که موثر باشه چی هست ؟
    کمترین خرج و بیشترین بازده
    ممنون
    سلام

ببینید لوازم یدکی چیزی هست که همه توش دست دارن شما بهترین راه اینه که یه اسم رو انتخاب کنید (برند) و شروع کنید به تبلیغات تو روزنامه با اون برند و باید ببینید بازار هدف کجا هست مثلا شما لوازم یدکی دارید ببینید بازارش کجا هست و شما تمرکزتون رو بزارید روی تبلیغات اونجاها

مثلا لوازم یدکی مربوط به ماشین هست و شما ببینید کجا می تونید تبلیغ کنید که بیشتر ماشین باشه !!!

شما می تونید تراکت چاپ کنید روی شیشه برف باک کن ماشین ها و صف گاز و این جور جاها تبلیغ کنید

باز می گم چون کاری که شما دارید دست توش زیاده پس انتظار نداشته باشین که با تبلیغات آنچنان مشتری بیاد و به نظر من بهتره که به جای هزینه تبلیغات مغازتون رو یه جای بهتر بزارید که توی دید باشه و مرکز این چیزا

با تشکر

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

برای اجاره یه فست فود در حال کار احتیاج به اخذ مجوز خاصی هست؟ یا برای راه اندازی فست فود این جور مجوزها رو میخواد؟
    سلام

تا اونجایی که من می دونم شما باید پروانه کسب بگیرید و هر کسی هم که اونجا کار می کنه باید کارت بهداشت داشته باشه که روی دیوار می چسبونن

اینم بگم اگر داره کار می کنه فردا روز یکی واسش مشکلی پیش بیاد و بره شکایت کنه که از غذای شما اینطوری شده بد جوری پاتون گیر می کنه
    Last edited by Ezel; 10-01-2012 at 19:04. دليل: نقل قول اول = اسپم = حذف /

13. 3 کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •