تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 71 اولاول ... 1656626364656667686970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه است
    یه تسک منیجر نصب کن اول...ZDbox خوبه. از تسک منیجر اون استفاده کن.
    همهیشه سعی کن همه ی برنامه ها رو ببندی. حالا هر وقت اون تبلیغا اومد بالا دکمه ی هوم رو بزن برو تو تسک منیجر ببین کدوم برنامه یا بازی باز شده هر کدوم باز بود احتمال 90 درصد خودشه...

موفق باشی

2. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی جوابی برای این سوال نداشت؟ مگه نگفته بودن اندروید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه؟ پس چرا اینی که دوستمون گذاشته فارسی رو باید با کیبورد کار کنی؟

و یه سوال دیگه!
    این لینک مطمئنه؟ چون من گوشیمو با گارانتی گرفته بودم و نمیخوام دستکاری کنم گوشی رو. تا الانم صبر کردم که اپدیت رسمی رو با خود گوشی بگیرم که بعدها به مشکل نخورم. حالا میخوام ببینم با این لینکی که ایشون گذاشتن مشکلی پیش نمیاد؟ از اون حالت رسمی خارج نمیشه؟
    ببخشید ولی من زیاد وارد نیستم واسه همین میپرسم

4. این کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

اندروید 4 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش) و اندروید 4.1 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش و نوشتن)
    شما در اندروید 4 نیازی به نسخه خاورمیانه و... ندارید. خود سیستم عامل به راحتی حروف فارسی رو برای شما نمایش می دهند اما برای نوشتن حروف فارسی با کیبورد گوشی زبان فارسی پشتیبانی نمی شود و نیاز به نصب یک کیبورد با پشتیبانی زبان فارسی وجود دارد (مانند نسخه 2.3.5 و پایین تر) اما این موضوع در اندروید 4.1 هم رفع شده و زبان فارسی در کیبورد و لیست زبان های اندروید قرار دارد. که البته نسخه 4.1 برای Desire S ارائه نمیشه
    لینکی که قرار داده شده از سایت رسمی HTC هستش و مشکلی برای گارانتی شما اینجا نمیکنه. ضمن اینکه آپدیت اندروید 4.0 برای گوشی Desire S از طریق OTA ارائه نمیشه و برای ارتقا باید از طریق همان لینکی که داده شد اقدام کنید.
    در صورت نیاز هم می توانید از help center htc هم سوال کنید تا موارد فوق را تایید کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cina1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عجیبه نمیشه از سایت Htc دانلود کرد
    بچه ها جواب بدینننننن
    Last edited by cina1991; 09-12-2012 at 20:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

عجیبه نمیشه از سایت Htc دانلود کرد
    بچه ها جواب بدینننننن
    سایت HTC مشکلی نداره!
    شما به لینک زیر برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در قسمت Filter By نوع Device خودتون یعنی Desire S رو انتخاب کنید
    به دو فیلد سمت راست دست نزید و در فیلد انتهایی Android Version بر روی 4.0 قرار بدهید سپس گزینه Filnd Files رو بزنید
    به شما 3 لینک معرفی می شود. لینکی که در وسط قرار دارد و حجم آن 404 مگابایت است را دانلود کنید.

9. این کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

منم دانلود و نصب کردم.. تغییر نام ورژن بیشتر از قیافه اش هست.. من اطلا ندارم شاید از نظر برنامه نویسی و هسته پیشرفت کرده ولی ظاهر تقرببا همون هست.. ولی چند تا کار خوب هم انجام شده..

دوم، Htc Sence به نظر من حالت چرخیش یکم بد شده؟ این قسمت چرخشی که بعد از باز کردن قفل میاد خیلی قشنگه.. ولی انگار یه جوری شده؟ کاش روی سنس بیشتر مانور میدادن.

و دوستان چطور میشه یک کیبورد فارسی رو به همین کی بورد خودش اضافه کرد؟ تا مثل ورژن قبلی خاورمیانه ای فارسی هم داشته باشه؟

داره خودمونی میشه cina1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سایت HTC مشکلی نداره!
    شما به لینک زیر برید
    کد:
    در قسمت Filter By نوع Device خودتون یعنی Desire S رو انتخاب کنید
    به دو فیلد سمت راست دست نزید و در فیلد انتهایی Android Version بر روی 4.0 قرار بدهید سپس گزینه Filnd Files رو بزنید
    به شما 3 لینک معرفی می شود. لینکی که در وسط قرار دارد و حجم آن 404 مگابایت است را دانلود کنید.
    ممنون دوست گلم بابت جواب
    الان دارم dl میکنم حجمش زده 403.4
    میخواستم بدونم که htc این آپدیت به گوشی نمیفرسته؟ باید همینو استفاده کنیم ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منم دانلود و نصب کردم.. تغییر نام ورژن بیشتر از قیافه اش هست.. من اطلا ندارم شاید از نظر برنامه نویسی و هسته پیشرفت کرده ولی ظاهر تقرببا همون هست.. ولی چند تا کار خوب هم انجام شده..

دوم، Htc Sence به نظر من حالت چرخیش یکم بد شده؟ این قسمت چرخشی که بعد از باز کردن قفل میاد خیلی قشنگه.. ولی انگار یه جوری شده؟ کاش روی سنس بیشتر مانور میدادن.

و دوستان چطور میشه یک کیبورد فارسی رو به همین کی بورد خودش اضافه کرد؟ تا مثل ورژن قبلی خاورمیانه ای فارسی هم داشته باشه؟
    اون چرخشه قبلش بیشتر بود
    کیبورد Persian Soft Keyboard رو نصب کن بعد در قسمت کیبوردها تیکش رو بزن.بنظر من بهترین کیبورد فارسیه.

ممنون دوست گلم بابت جواب
    الان دارم dl میکنم حجمش زده 403.4
    میخواستم بدونم که htc این آپدیت به گوشی نمیفرسته؟ باید همینو استفاده کنیم ؟
    قبلا گفته شد که با wifi نمیتونید این آپدیت رو نصب کنید و این آپدیت برای desire s و چند محصول دیگه ارائه شده و بخاطر همین sense 4 هم ارائه نشد چون گفته شد برخی محصولات به لحاظ سخت افزاری اونرو ساپورت نمیکردند.البته desire s میتونست ساپورت کنه که تروخشک باهم سوختند.
    ضمنا دیگه آپدیت رسمی برای این گوشی ارائه نمیشه و باید به همینجا بسنده کنید یا گوشی رو روت کنید.
    -----------------
    یه سوال:
    چجوری میشه فهمید گوشی وزژن کجاست؟بدون توجه به کیبورد...

13. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

من این Persian Soft Keyboard رو نصب کردم.. ظاهرش خوبه اما اشکال داره. اولا وقتی که میری و کی بورد فارسی رو انتخاب میکنی کلا کی بورد عوض میشه و دیگه کی بورد انگلیسی نداری.. و بدون شک بدون کی بورد انگلیسی حتی برای 1 دقیقه هم نمیشه با گوشی کار کرد.. ایا راهی دارید که هر دو زبان با یه دکمه ای چیزی عوض بشه؟ مثل عدد و حروف؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

من این Persian Soft Keyboard رو نصب کردم.. ظاهرش خوبه اما اشکال داره. اولا وقتی که میری و کی بورد فارسی رو انتخاب میکنی کلا کی بورد عوض میشه و دیگه کی بورد انگلیسی نداری.. و بدون شک بدون کی بورد انگلیسی حتی برای 1 دقیقه هم نمیشه با گوشی کار کرد.. ایا راهی دارید که هر دو زبان با یه دکمه ای چیزی عوض بشه؟ مثل عدد و حروف؟
    این Keyboard رو نصب کنید
    کد:

16. این کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •