تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 335 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سهیل جان بحث کردن توی تاپیک مشکلی نداره به شرطی اینکه به موضوع تاپیک ربط داشته باشه
    الان بحث های گرافیکی هم اگه دقیقا مرتبط با بازی مورد نظر تاپیک باشه مشکلی نداره ولی همون طور که حامد جان اشاره کرد بحث داره به چند تا موضوع خاص کشیده میشه و تاپیک کم کم به بی راهه کشیده میشه...

اما این که دقیقا توی پستت در مورد ناظرا و اینا میگی باید بگم که من موقعی که می خوام پست بدم تمام جوانب رو در نظر می گیرم بعد پست میدم
    من در جواب یه دوستمون اومدم اون پست رو دادم که گفته بود با مدرک داره صحبت می کنه و اگه جایی مشکل بود حتما بقیه بیان اشاره کنن... پست من اصلا حالت مقایسه نداشت و فقط دو تا موضوع که توی یه تاپیک دیگه اشتباه اشاره شده بود رو اصلاح کردم که دقیقا به موضوع این تاپیک هم ربط داشت و اگه بحث بتلفیلد مطرح نبود مطمئنا اون پست اینجا داده نمیشد...
    بعدشم بارها در جاهای مختلف اشاره میشه که بتلفیلد سابقه ای نداره منم با مدرک نشون دادم که واقعیت چیه که با توجه به اون مدارک بقیه می تونن قضاوت کنن...
    که اینا هیچ کدوم بی ارتباط با موضوع تاپیک نیستن و اگه قرار باشه اینا توی تاپیک گفته نشه پس باید تاپیک قفل بشه هر وقت اطلاعاتی از بازی اومد باز بشه!

در ضمن هر پستی که به نظرتون رسید به موضوع تاپیک ربط نداره رو فقط گزارش تخلف رد کنید و همین کافیه و لازم نیست این مستقیم توی خود تاپیک اشاره بشه...
    وحید عزیز موضوع این هسته که اگر اینطور بحث ها هسته که موردی نداره موضوع این هست که دیگه خیلی رو این بحث ها گیر داده میشه!!! اگر کسی رو از سران بتلفیلد و دیگر عنوان ها سراغ دارید بگید بیاد اینجا بحث کنه ولی اینکه گفته میشه گرافیک این اینطروه یا بخش آنلاین به این صورته رو نمیشه روش زیاد تاکید کرد و مشکل این هسته که بیش از این مسائل گفته شده و تا بازی هم منتشر نشه هیچ چیزی در این که گرافیک چی هست نمیشه نظر داد یا این که بخش چند نفره کدوم یکی بهتره!!! این ها نظراتی هسته که برای هر شخصی قابل احترام هست.
    من فقط به شما اشاره نکرده ام!!! دی: منظورم کلی بوده و گفتم ناظرین! اگر میگفتم ناظر و یا وحید حرف تو درست بود! ولی من کلی گفتم چون چند بار گفته شده پست ها پاک میشه ولی نشده!
    +
    من هیچ مشکلی با خبر ها و مسائل مربوط به تاپیک ندارم و بلکه مفید باشه خیلی هم خوبه ولی وقتی هیچ مدرکی بر این که کدوم شوتر اول شخص میتونه برتر باشه نیست(منظورم بین COD و Battlefield 3) هست!

من معذرت میخوام اگه پست های Off Topic دادم... ولی خوب تقریبا همشون یه جورایی از نظر گرافیکی به BF3 مربوط بودن...
    به هیچ عنوان پست شما موردی نداشت !!!! بلکه مفید هم بود!!!
    پس مقایسه گرافیکی این عنوان ها کجا باید انجام بشه؟ خوب همشون به BF3 تقریبا ربط دارن...
    بحث هایی که مربوط به خود این بازی میشه موردی نداره بلکه اون مقایسه جالب نیست و اینجا انجام نشه اگر اون پست من رو میخوندید گفته بودم که در گروهای اجتماعی بحث سر اینکه مسائل گرافیکی رو با بقیه عنوان ها مقایسه کنید رو در اونجا انجام بدید!
    پس این بحث ما کلا چیز بدرد نخور و آشغالیه! برای چی پس این همه وقت بزارم روی این پست ها...؟ واقعا...
    همین دیگه.... من آخر پستم گفتم که منظور من کلی هسته و منطقی با قضیه برخورد کنید!
    شما برای چی بحث خودتون رو آشغال فرض کردی؟! در حالی که اون مطلب شما موردی هم نداشت و اون مطالبی که گذاشتی کاملا تایید میشه و موردی در اون نیسته و اگر دقت کنی از مطلب خوبت هم تشکر کردم!
    منظور من با اون بحث هایی هسته که به این تاپیک ربط نداره و همون مقایسه ها و کل کل ها که بیشتر صفحه های این تاپیک مشاهده میکنید!
    اگر فکر میکنید به شما توهین شده من عذر میخوام ولی به هیج عنوان مطالب شما مورد نداره و بلکه بحث های درست و دقیق باید به همین صورت باشه!
    اگر دقت کنی بحث هایی هسته که مثلا میگن گرافیک این از اون یکی بهتره یا که میان بحث بازی های دیگه رو تو این تاپیک میارن که اصلا ربطی به این بازی نداره!

در کل منظور من این هسته که اگر بحث منطقی باشه با اون هیچ مشکلی نیست! ولی وقتی منبعی یا مدرکی برای حرفتون ندارین مورد قبول نیست!
    این رو خودتون مقایسه کنید و ببینید بحث مقایسه گرافیک و یا بخش چند نفره COD قبل از انتشار این دو عنوان درست هست؟!اصلا ربطی به این تاپیک داره؟!اصلا مفید هست؟!
    موضوع اینه نه چیز دیگه ای!!!

2. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    تمام پست هارو یکی یکی خوندم اومدم تا پستی که ناظر محترم داده بودن که این بحث ادامه پیدا نکنه به دلیل اینکه مغایر با هدف تاپیکه که احترام میذارم و من هم چیزی نمیگم اما من چند وقته که اینجام و فعال هم هستم و بعضی هاتون منو می شناسید این پستم به تاپیک هم ربطی نداره پس میذارمش داخل اسپویل و مخاطبم هم کسانی هستن که در این مدت باهاشون آشنا شدم

محتوای مخفی: برای دوستام و کسانی که منو می شناسن یا تو این مدت بهشون کمکی کردم 

دوستان الان ما داشتیم راجب ظرفیت کنسول ها بحث می کردیم نه جزئیاتشون مثلا گرافیک
    بحث کشیده شد به گرافیک در حالیکه من در اولین پستم یادمه گفتم گرافیک سیستم من از کنسول هام بیشتره دوتا 5870 دارم پس قوی تره دیگه منظور من و به طور کل گپ دوستانه با اون دوستمون فقط سر ظرفیت کنسول بود
    حالا شاید اکسپو بعدی کنسول جدید رونمایی بشه طبق گفته ایشون شایدم نشه حالا اصلا مهم نیست
    مگه قراره هر کی پیش بینیش غلط از آب دراومد اعدام بشه ؟!!
    مطمئنا نه - اینا فقط یه سری بحثه یا بهتر بگم گپ دوستانه است
    حالا ببینید بحث به کجاها کشیده شد الان من میخواستم به پست ها جواب بدم باید یکی یکی می گفتم بابا به پیر به پیغمبر من هم میدونم کشش گرافیکی روی PC بیشتره من خودم کامپیوتر خوندم خیلی خیلی خوب به این چیزا آشنام معدل فارغ التحصیلیم 19.54 بود بازم بگم ؟
    خب مشخصه کامپیوتر قابل ارتقائه به قول معروف اینترچنجیبله
    همه ما حالا کم و زیاد باهاش آشنا هستیم و راحت اینو میدونیم من اون اول هم گفتم بحث سر ظرفیت کنسوله نه گرافیک و جزئیاتش بازم میگم اونجا گفتم که گرافیک کامپیوترم از کنسولام بیشتره خب بیشتره دیگه
    حالا ببینید بحث کجا اومد میخوام بگم برای من نوعی این فقط یه گپ دوستانه بود که اگه توش چیزی هم یاد می گرفتم از مخاطبم تشکر می کردم
    اما نکته بعدی همونطور که میدونید و به چند تاتون هم تو مسنجر گفتم دیگه فعالیت نمی کنم هر چند من کسی نیستم و دوستانی که اینجا هستند مستر من هستند و من شاگردشون خیلی ها فکر کردن بخاطر بحث هایی بود در تاپیک MW3 پیش اومد
    حالا بماند که من بدبخت فقط میخواستم تداعی گر جمله " بازی 1 میلیاردی باز هم خواهد فروخت باشم " که خب انگار دوستان درست متوجه نشدن و درست مثل بحث بالایی یک جمله تبدیل به طومار شد
    اما خدا رو شاهد می گیرم بخاطر اون من ناراحت نشدم و نرفتم
    اما همون شب یک کسی که از اولین مدیران تاریخ پی سی ورلد بوده و الان در شیراز استاد دانشگاه هست و الکترونیک دست میده باهام صحبت کرد حالا بماند که چطور پیداش کردم
    یه جورایی ناراحت بودم از دست کسانی که فکر می کردم اینجا دوستام هستن بهتر بگم رفقام هستن اما دلگرمی یا پشتیبانی ازشون ندیده بودم اگرم ببینید من 1400 پست دادم که مطمئنم بیشترشون سازنده بوده چون همیشه سعی می کنم کمک کنم خلاصه یه جورایی بغض مجازی کرده بودم
    با ایشون که صحبت کردم از خاطره هاش گفت تا من آروم تر بشم گفت اون موقع اسم پی سی ورلد پی سی ورلد نبود ( فکر کنم گفت بچه های ایران یه همچین چیزی از خاطره های دورش می گفت ) گفت با هم و با کمک هم پی سی ورلد رو آوردن جلو وفعالیت می کردن اما بعدها از پی سی ورلد جدا میشه و میره دنبال زندگیش ما تا ساعت 4 صبح حرف زدیم و در اخر بهم گفت : من از بحث کردن خسته شدم از کمک کردن هم خسته شدم از فکر کردن به اینکه فلانی دوستمه هم خسته شدم در حالیکه این ها بهترین آرزوهای من بودن زمانی که در پی سی ورلد مدیریت رو قبول کرده بودم بهم گفت فکرشو بکن در این مدت من چی دیدم که اینطور تغییر کردم
    به من گفت برو بیرون و دنیای مجازی رو ول کن برو ببین تو جامعه بهترین ها کی هستند در چیزی که بهش علاقه داری
    بهش گفتم من به بازی ها علاقه دارم گفت به چه بازی هایی ؟
    گفتم شوتر - فوتبال - ریسینگ - تیکن و بازی های شبکه ای و غیره
    گفت برو بهترین ها رو ببین و باهاشون بازی کن در بازی هایی که بهشون علاقه داری
    منی که اصلا از خونه نمیومدم بیرون رفتم گیم نت ها یا کلوب های بازی بزرگ و خیلی هارو دیدم و با خیلی ها دوست شدم و فهمیدم چقدر آدم جذب کننده ای هستم چون تونستم با همه گرم بگیرم و صمیمی بشم منی که معمولا از خونه بیرون نمیومدم و ارتباطی با جامعه نداشتم پس فهمیدم آدم منطقی و خوبی هستم که جامعه داره از من استقبال می کنه
    کسانی رو دیدم که در بازی هایی که من توشون مستر بودم با من حسابی نزدیک مبارزه می کردن و در کل همه مدل گیمر پروفشنالی رو دیدم
    نفرات اول مسابقات PES تهران رو دیدم باهاشون حرف زدم خیلی بچه های خونگرمی بودن با هم به رستوران رفتیم و در مورد آینده PES صحبت کردیم نظرات جالبی داشتن
    با هم رفتیم به جاهای دیگه و بقیه بهترین هارو بهم نشون دادن تو عمرم کسیو ندیده بودم خدای جنگو روی درجه تیتان تموم کنه یکی بهم گفت یه نفرو می شناسم خوره خدای جنگه رفتیم اون کلوب و برام چند مرحله بازی کرد حیرت کرده بودم
    نفر اول مسابقات آنلاین فیفا رو دیدم که نمیدونم در یکی از مسابقات رسمی روی اینترنت مقام اول رو اورده بود جوایز و تقدیرنامه و اینارو هم نشونم داد
    خلاصه چشمام واقعا باز شد و افراد مختلفی رو شناختم
    یکیو دیدم برام ریز به ریز نحوه نوشتنه کد ها و اسکریپت های موتور آنریل رو با نحوه پردازش و کلی چیزای دیگه توضیح داد و دقیقا و قشنگ می گفت چه قسمت هایی در یک موتور بازی استفاده میشن تا بازی روی کارت گرافیک خونگی پردازش بشه توسط GPU و خلاصه خیلی خیلی چیزای دیگه
    خلاصه از چیزایی می گفت که من سطحی اونارو بخاطر مطالعه زیادم میدونستم اما اون کاملا مطالب رو باز می کرد و خیلی نکات جدید رو اضافه می کرد

در نهایت به یه نتیجه ای رسیدم همون نتیجه ای که اون شخص میخواست بهم بفهمونه :

هیچ کدوم از بهترین هایی که من دیدم در هیچ انجمنی عضو نبودند و هیچ وقت بحث نمی کنند تنها میان مطالب رو میخونن می خندن و میرن !

4. 6 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

New Battlefield 3 screenshots

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    گرافیک بازی فوق العادست تو این تصاویر حتی به واقعیت میزنه!

منبع:bf3blog

Battlefield 3: Over 40 E3 Award Nominations And 20 Wins

Battlefield 3 در E3 امسال یک وجه تمایز نسبت به سایر عنوان ها داشت و اون نامزد بودن این بازی در 40 جایزه معتبر بوده که 20تای آن را از آن خود کرده!لیست جوایز به شرح زیر است

Battlefield 3 has earned over 20 E3 awards, including:

X-Play – Best Shooter
    Digital Trends – Best FPS
    Digital Trends – Best Graphics
    Game Informer – Best Shooter
    GameSpy – Best First-Person Shooter
    GameSpy – Best Graphics
    GameSpy – Best Audio
    GameSpy – Best MP
    Machinima – Best Shooter
    1UP.com – Best PC Game
    1UP.com – Best Shooter
    Big Picture Big Sound – Top 10 Best Games of E3 2011, 1st
    Shortlist (UK) – Best Game
    Zoo (UK) – Best in Show
    Jeuxvideo.com (France) – Best PC Game of E3
    Spaziogames.it (Italy) – Best Shooter
    Spaziogames.it (Italy) – Best Multiplayer
    Meristation (Spain) – Best PC Game
    Realidad 2.0 (Spain) – Best Shooter
    Realidad 2.0 (Spain) – Best Graphics
    FPS Guru – Best Multiplayer

Battlefield 3 has earned over 40 Best of E3 nominations, including:

IGN – Best Overall Game
    IGN – Best Xbox Game
    IGN – Best PS3 Game
    IGN – Best PC Game
    IGN – Best Shooter
    IGN – Most Anticipated Game Award
    Game Critics Awards – Best PC Game
    Game Critics Awards – Best Action Game
    Game Critics Awards – Best Online Multiplayer
    GameSpot – Most Anticipated Games of E3 2011
    GamePro – Best First-Person Shooter
    GameSpy – Best Shooter
    GameSpy – Best MP
    GameSpy – Best Audio
    GameSpy – Best of Show
    GameSpy – Best Shooter
    Game Informer – Best of E3 2011
    PC Gamer – Most Valuable Game Award
    PlayStation: The Official Magazine – Most Valuable
    1up.com – Best Shooting
    1up.com – Best PC Game
    1up.com – Best of Show
    1up.com – Best Xbox 360 Game
    Machinima – Best Shooter
    Machinima – Best of Show
    Machinima – Best PC
    GameTrailers – Best Graphics
    G4 TV Xplay –Game of the Show
    G4 TV Xplay – Best Shooter
    G4 TV Xplay – Best Multiplayer
    Xbox Magazine – Most Valuable Game Award
    Games Radar - Most Valuable Game Award
    Game Rant – Best Shooter
    Game Rant – Best Multiplayer
    Game Rant – Best in Show
    Digital Trends – Best of Show
    Digital Trends – Best FPS
    Digital Trends – Best Graphics
    Gameblog.fr – Best of Show
    Multiplayer.it – Best of E3 2011
    Shortlist.com – Best Shooter
    Shortlist.com – Best Game
    Gamingexcellence.com – Best Shooter
    Gamingexcellence.com – Best Console
    Gamingexcellence.com – Best Graphics
    Gamingexcellence.com – Best of Show

منبع:battlefield.com
    Last edited by B.3.S.T; 22-06-2011 at 23:57.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

PSM3 Scans Of Battlefield 3: Multiplayer Class System Revealed And Much More

7. 11 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض DICE اعلام کرد 10 نقشه برای بخش co-op وجود دارد

DICE در آخرین نسخه از مجله PSM3 تایید کرد که 10 نقشه بخش co-op در بازی موجود است همچنین Patrick Bach یک مصاحبه ای هم انجام داده که به این 10 نقشه اشاره کرده ولی جزئیاتی کامل از آن نشان نداد و یک سری جزئیات دیگر را اشاره کرد.

BF3 در ماه October برای سه پلتفرم PC, PS3 و Xbox 360 منتشر میشود.

منبع:
    کد:

9. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض Top 10 things we wish to see in Battlefield 3

Top 10 things we wish to see in Battlefield 3

1: Commander feature

یکی از موارد فوق العاده و خوب در BF2 and BF2142 همین Commander feature بود که با وجود 64 بازیکن در بخش چند نفره بسیار خوب میشود که با بررسی در نقشه و سربازان میتواند موقعیت جنگی را تعیین کند.

64 player support, bigger maps

BF3 به دلیل نقشه های بزرگ و مقیاس بالا باید تعداد زیادی بازیکن هم داشته باشد که با وجود 64 بازیکن در نسخه PC میتواند بسیار خوب باشد و نسخه کنسول 32 بازیکن میتوانند در میدان حضور داشته باشند که تخریب ها وسیع و استفاده از تمامی وسایل نقلیه از موارد جالب در Battlefield 3 است.

More factions

به نوعی جنگ های مدرن جنگی در مناطق مختلف جهان هست که کلاس های مختلفی در بازی در نظر گرفته شده از جمله نیروهای آمریکا و روسیه هست و همچنین 6 کلاس جدید در بازی اظافه شده است.

Unlocks that are harder to get

در بتلفیلد 3 شما میتوانید اسلحه ها را باز کنید که بازیکنان برای همین موارد باید امتیاز هایی را کسب کنند و ایجاد مهارت بیشتر و بهتر در مبارزه میتوانند اسلحه های مختلف را باز کنند البته گفته شده مراحلی از بازی نیز قابل باز شدن هست.

Bigger squads with respawn only on squad-leader

64 بازیکن در بخش چند نفره و شش کلاس جدید که باعث میشود تا بازی جذابیت زیادی داشته باشد و همینطور بعضی مراحل و نقشه های شماره قبل در بازی موجود است که مقیاس آن هم بالاتر رفته است.

Night combat

یکی دیگر از موارد جالب شبیه سازی Night combat است که همه چیز را برای شما واقعی تر نشان میدهد که باعث میشود تا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد که در یکی از مراحل دیده شده است از آن استفاده میشود و بسیار خوب بود.

Faction specific weapons

سلاح های مختلفی را خواهید دید از جمله سلاح هایی که در شماره های قبل موجود بود و یک سری دیگر که طراحی بسیار خوبی روی آن ها انجام شده است.برای مشاهده لیست وسایل نقلیه و اسلحه ها به لینک های زیر مراجعه نمایید:
    کد:
    کد:
    Real world ranks
    More classes
    Proper widescreen support and field of view

Battlefield 3 to have 3 times as much DLC as Bad Company 2

طبق گفته تیم بتلفیلد 3 مقیاس نقشه ها بسیار بزرگ هست و همینطور یک سری DLC هایی را در نظر گرفته اند که شامل نقشه های جدید و مرحله های جدید است و همینطور اشاره شده محیط های کاملا جدید و همینطور بسته Back To Karkand که بخش های جدید را دارد.

Battlefield 3 coming to new Nintendo console

بعد از نشان داده شدن Wii u حال John Riccitiello مدیر عامل EA گفته است Battlefield 3 برای Wii u نیز منتشر میشود که با وجود hd بودن Wii u بتلفیلد 3 بسیار با کیفیت اجرا میشود که البته Wii u در سال 2012 منتشر میشود که بتلفید 3 برای Wii u هم 2012 منتشر میشود.

منابع:
    کد:
    کد:
    کد:

11. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تریلر جدید از گیم پلی جدید بازی از اون اسکرین شاتها نیومده؟؟

گیم پلی از عکسهای 4 پست بالاتر خیلی جذابه اگر بیاد

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

صدا گذاری بازی هم مثل گرافیکش در سطح بالا باشه چی میشه این بازی واقعیه 100%...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازی با این حجم برای انلاین بازی کردن به چه سرعتی احتیاج داره؟
    جایی گفته شده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با این حجم برای انلاین بازی کردن به چه سرعتی احتیاج داره؟
    جایی گفته شده؟
    آنلاین بازی کردن به حجم گرافیکی بازی کاری نداره...

اطلاعات هر بازیکن به صورت کد به سرور و از سرور به کلاینت فرستاده میشه و از طریق انجاین موتور بازی به تصویر تبدیل میشه

اون کدها بالای 20 کیلوبایت در ثانیه برای ترنسفر احتیاج ندارند

16. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •