دوستان الان ما داشتیم راجب ظرفیت کنسول ها بحث می کردیم نه جزئیاتشون مثلا گرافیک
بحث کشیده شد به گرافیک در حالیکه من در اولین پستم یادمه گفتم گرافیک سیستم من از کنسول هام بیشتره دوتا 5870 دارم پس قوی تره دیگه منظور من و به طور کل گپ دوستانه با اون دوستمون فقط سر ظرفیت کنسول بود
حالا شاید اکسپو بعدی کنسول جدید رونمایی بشه طبق گفته ایشون شایدم نشه حالا اصلا مهم نیست
مگه قراره هر کی پیش بینیش غلط از آب دراومد اعدام بشه ؟!!
مطمئنا نه - اینا فقط یه سری بحثه یا بهتر بگم گپ دوستانه است
حالا ببینید بحث به کجاها کشیده شد الان من میخواستم به پست ها جواب بدم باید یکی یکی می گفتم بابا به پیر به پیغمبر من هم میدونم کشش گرافیکی روی PC بیشتره من خودم کامپیوتر خوندم خیلی خیلی خوب به این چیزا آشنام معدل فارغ التحصیلیم 19.54 بود
.gif)
بازم بگم ؟
.gif)
خب مشخصه کامپیوتر قابل ارتقائه به قول معروف اینترچنجیبله
.gif)
همه ما حالا کم و زیاد باهاش آشنا هستیم و راحت اینو میدونیم من اون اول هم گفتم بحث سر ظرفیت کنسوله نه گرافیک و جزئیاتش بازم میگم اونجا گفتم که گرافیک کامپیوترم از کنسولام بیشتره خب بیشتره دیگه
.gif)
حالا ببینید بحث کجا اومد
.gif)
میخوام بگم برای من نوعی این فقط یه گپ دوستانه بود که اگه توش چیزی هم یاد می گرفتم از مخاطبم تشکر می کردم
.gif)
اما نکته بعدی همونطور که میدونید و به چند تاتون هم تو مسنجر گفتم دیگه فعالیت نمی کنم هر چند من کسی نیستم و دوستانی که اینجا هستند مستر من هستند و من شاگردشون خیلی ها فکر کردن بخاطر بحث هایی بود در تاپیک MW3 پیش اومد
حالا بماند که من بدبخت فقط میخواستم تداعی گر جمله " بازی 1 میلیاردی باز هم خواهد فروخت باشم " که خب انگار دوستان درست متوجه نشدن و درست مثل بحث بالایی یک جمله تبدیل به طومار شد
اما خدا رو شاهد می گیرم بخاطر اون من ناراحت نشدم و نرفتم
اما همون شب یک کسی که از اولین مدیران تاریخ پی سی ورلد بوده و الان در شیراز استاد دانشگاه هست و الکترونیک دست میده باهام صحبت کرد حالا بماند که چطور پیداش کردم
یه جورایی ناراحت بودم از دست کسانی که فکر می کردم اینجا دوستام هستن بهتر بگم رفقام هستن اما دلگرمی یا پشتیبانی ازشون ندیده بودم اگرم ببینید من 1400 پست دادم که مطمئنم بیشترشون سازنده بوده چون همیشه سعی می کنم کمک کنم خلاصه یه جورایی بغض مجازی کرده بودم
.gif)
با ایشون که صحبت کردم از خاطره هاش گفت تا من آروم تر بشم گفت اون موقع اسم پی سی ورلد پی سی ورلد نبود ( فکر کنم گفت بچه های ایران یه همچین چیزی از خاطره های دورش می گفت
.gif)
) گفت با هم و با کمک هم پی سی ورلد رو آوردن جلو وفعالیت می کردن اما بعدها از پی سی ورلد جدا میشه و میره دنبال زندگیش ما تا ساعت 4 صبح حرف زدیم و در اخر بهم گفت : من از بحث کردن خسته شدم از کمک کردن هم خسته شدم از فکر کردن به اینکه فلانی دوستمه هم خسته شدم در حالیکه این ها بهترین آرزوهای من بودن زمانی که در پی سی ورلد مدیریت رو قبول کرده بودم بهم گفت فکرشو بکن در این مدت من چی دیدم که اینطور تغییر کردم
به من گفت برو بیرون و دنیای مجازی رو ول کن برو ببین تو جامعه بهترین ها کی هستند در چیزی که بهش علاقه داری
بهش گفتم من به بازی ها علاقه دارم گفت به چه بازی هایی ؟
گفتم شوتر - فوتبال - ریسینگ - تیکن و بازی های شبکه ای و غیره
گفت برو بهترین ها رو ببین و باهاشون بازی کن در بازی هایی که بهشون علاقه داری
منی که اصلا از خونه نمیومدم بیرون رفتم گیم نت ها یا کلوب های بازی بزرگ و خیلی هارو دیدم و با خیلی ها دوست شدم و فهمیدم چقدر آدم جذب کننده ای هستم چون تونستم با همه گرم بگیرم و صمیمی بشم منی که معمولا از خونه بیرون نمیومدم و ارتباطی با جامعه نداشتم پس فهمیدم آدم منطقی و خوبی هستم که جامعه داره از من استقبال می کنه
کسانی رو دیدم که در بازی هایی که من توشون مستر بودم با من حسابی نزدیک مبارزه می کردن و در کل همه مدل گیمر پروفشنالی رو دیدم
نفرات اول مسابقات PES تهران رو دیدم باهاشون حرف زدم خیلی بچه های خونگرمی بودن با هم به رستوران رفتیم و در مورد آینده PES صحبت کردیم نظرات جالبی داشتن
با هم رفتیم به جاهای دیگه و بقیه بهترین هارو بهم نشون دادن تو عمرم کسیو ندیده بودم خدای جنگو روی درجه تیتان تموم کنه یکی بهم گفت یه نفرو می شناسم خوره خدای جنگه رفتیم اون کلوب و برام چند مرحله بازی کرد حیرت کرده بودم
نفر اول مسابقات آنلاین فیفا رو دیدم که نمیدونم در یکی از مسابقات رسمی روی اینترنت مقام اول رو اورده بود جوایز و تقدیرنامه و اینارو هم نشونم داد
خلاصه چشمام واقعا باز شد و افراد مختلفی رو شناختم
یکیو دیدم برام ریز به ریز نحوه نوشتنه کد ها و اسکریپت های موتور آنریل رو با نحوه پردازش و کلی چیزای دیگه توضیح داد و دقیقا و قشنگ می گفت چه قسمت هایی در یک موتور بازی استفاده میشن تا بازی روی کارت گرافیک خونگی پردازش بشه توسط GPU و خلاصه خیلی خیلی چیزای دیگه
خلاصه از چیزایی می گفت که من سطحی اونارو بخاطر مطالعه زیادم میدونستم اما اون کاملا مطالب رو باز می کرد و خیلی نکات جدید رو اضافه می کرد
در نهایت به یه نتیجه ای رسیدم همون نتیجه ای که اون شخص میخواست بهم بفهمونه :
هیچ کدوم از بهترین هایی که من دیدم در هیچ انجمنی عضو نبودند و هیچ وقت بحث نمی کنند تنها میان مطالب رو میخونن می خندن و میرن !