ها ؟
امروز همه چی قاطی پاطی شده
اشتباه پست زدی برادر
ها ؟
امروز همه چی قاطی پاطی شده
اشتباه پست زدی برادر
حق با بچه ها بود بستم باک کنید
Last edited by zxcvbnm_00; 17-10-2011 at 19:53.
حق با بچه ها بود بستم باک کنید
Last edited by zxcvbnm_00; 17-10-2011 at 19:53.
دوست من تنها کاری که الان دارید میکنید اسپم هست وبس فقط همین....
خوب شما از وضعیت ه/ک کنسول ناراضی هستی میتونی بفروشی و یهx360بخری یا اورجینال بازی کنی این تاپیک مربوط به -- کنسول هست و شما همین جوری میای میگی: نه آقا این چه وضعشه بریم یه x360بخریم خوب معلومه که دوستان مبتدی فکر میکنن چه خبره و دنبال این کنسول هم نمیرن در ظمن یه چند گروه هستند که به طور جد روی این مقوله کار میکنند
پس دلیلی نمیبینم این بحثو ادامه بدید دوستان هم جنبه طنز دارن نباید ناراحت بشید.
Showtime unofficial Build v3.3.143 Update
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیدونه چطور کلا مولتی من را باک کنم ؟ -- که نمیبره ؟
چرا تو مولتی من میرم هارد کنسول دو تا بارتیشن داره یکی 2 گیگ هست که کلا خالیه؟
فیلم تو فلش ریختم ولی تو مولتی من رفتم 2.08 هست زدم اجا صفحه رفت تو فاز سیاه با نور روشن فکر کنم هنگ کرد هر کاری کردم دسته کاری نکرد و با بنل کنسول خاموشش کردم مولتی من خودش شو تایم داره یا باید نصب کرد روش؟ مولتی من 1.16 60 مگ بود الان که 2.08 ریختم شد 90 مگ مولتی من همراه با اجرا فیلم هست برنامه شو تایم؟ لینک شو تایم تو مولتی من دارید؟ یعنی برای من نصب نیست هنگ کرد ربطی داره برنامه هم اگه نصب نباشه نباید هنگ کنه با فایل منجر رفتم تو فلش زدم اجرا هنگ کرد از هاردم هم کرد فرمت mpg بود avi امتحان نکردم بعد mkv هم اصلا نشون نداد تو فلش .با خوده کنسول خاموش کردم ضرر داره بعد دکمه میزدم خاموش اخر چندتا بوق زد و خاموش شد چرا؟ خلاصه با این کنسول گرفتارم هر روز اعصابم خورد کرده بعد تعریف سونی میکنند خوبه نه تو ایران .دوستان چرا mkv تو سیستمم بخش میکنم صدا با تصویر نمیخونه و یا اسلوموشنه بعضی فیلم ها . چندتا دارم فیلم که سالمن ولی تو سیستم من اینطوره با چه برنامه ببینم این طور نشه divx dvd خوب نشون میده .خاستم تو کنسول ببینم بازم نشد اصلا فایل نشون نداد تو فلش تو کنسول و هنگ و ... شد
عزیز پستت رو خوندم،خدا شاهده سرم درد گرفت...........
اگه یه خورده مرتب تر و با دانش فنی پارسی بالاتر بنویسی راحت تر به جوابات میرسی.............
در کل،اگه شما مولتی من رو با اون حجم دان کردی حتما شو تایم رو داره...........
MKV هم خوده کنسول پخش نمیکنه،شو تایم هم به زور و بدون زیرنویس و با هزار تا بدبختی پخش میکنه............
از پشت خاموش کردن دستگاه مثل تمام لوازم الکترونیکی دیگه به کنسول شک وارد میکنه و باعث میشه از عمر دستگاه کم بشه...........
برای دیدن MKV و در کل بیشتر فرمت های صوتی و تصویری میتونی از برنامه K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنی................
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتیم،یا علی................
مرسی
از بشت خاموش نکردم از رو دستگاه دکمه باور زدم از جلوش فقط دسته کار نمیکرد و بعد هنگ میکرد دکمه باور جلو میزدم موقع خاموش شدن سوتی میزد دستگاه مثلا سه تا سوت مثل روشن شدنش از چی بود بازم مشکل داشت کارم به چنگ رفت کنسوم؟ 3 باری این طور شد که دیدم نمیشه بخش کنه دیگه نکردم.
من اینجا با کسی مشکل نداریم و فقط سر کنسول اعصابم خورد شد اینجا تند حرف زدم
نمیگم سونی بده ولی میبینم که ایکس باکس راحت بازی میاد
کسی هر دو داره بگوید که دسته کنسول راحته؟ ارزش داره بخرم برای کسی که سنشم زیر 20 نیست و زیاد بیکار نیست. ولی هنوز عنوان های خوب سونی هم بازی نکردم ولی بازی جدیدا نمیشه این بده فقط
مولتی من که 90 مگ شده تو کنسولم شو تایم داره؟ دایویکس بخش میکنه میترسم بزنم باز هنگ کنه باز از جلو دستگاه بخاموشم ضرر که نداره کارم داشت؟ اگه نصب نباشه هنگ میکنه کنسول موقع اجرا فیلم شو تایم همین طوری اجرا میشه برنامه بالا میاد مثل برنامه های ویندوزی؟
سلام رفيق
چه طوري چه خبره چي كار كردي اينجا
دسته كنسول راحته؟ منظورت از دسته ي كنسوله ؟ اينو بدون دسته ي PS3 خيلي راحت تره من با دوتاش كار كردم
اين همه بازي ريخنه بشين بازي كن من الان FIFA12 رو با دسته ي PS3 رو PC بازي مي كنم گور باباي هك![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)