دوست عزیز من منظورت رو نمیفهمم
یعنی چی ؟ وظیفه ما نیست که به شما کمک کنیم![]()
دوست عزیز من منظورت رو نمیفهمم
یعنی چی ؟ وظیفه ما نیست که به شما کمک کنیم![]()
آقا من که نمیرسم بازی کنم.300 ساعت وقت ندارم.عوضش 600 ساعت جا من بازی کنید.دعا کنید کنکور بگذره...
ولی میگیرم میذارم تو طاقچه.چون سال دیگه فکر نکنم گیر بیاد.ایشالا بعدش فیض میبریم.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
خب خب پس این غول بزرگ اومد
چند روزی گرفتار بودم یادم رفته بود قراره اسکاریمی هم بیاد
بزودی دانلود و شروع بازی
یه سوال : من ابلیویون رو کامل بازی نکردم
داستان این با اون ربط داره یا مثل دراگون ایج دو ربطی به قبلی نداره ؟
نه ربطی به قبلی نداره.
علیرضا جان درسته ما شاید بعضی وقتا یه کم فن بازی دراوردیم ولی شما که کاملا مشخصه به هدف کوبوندن بازی گفتید اینا رو!نمیگم غلطن نه چندتاشونو منم قبول دارم ولی دیگه قبول کنید یه کوچولو که نه خیلی دارید به بازی زیادی سخت میگیرید و مشخصه که شما فن DS هستید و به هر طریقی بازیو دارید میکوبید.نمیگم تعریف نکردید نه تعریفم کردید ولی 90 درصد مواقع ایراد گرفتید بهش!
البته به نظرم ایرادگیری و انتقاد نیازه و سوبرداشت نکنید چون منم نمیگم از DS بهتره این بازی(چون بازیش نکردم اون رو).فقط میگم که شما با این دقت وقتی DS اومد به ایراد یابی از اونم پرداختید؟
- انتظارات تغییرات بهتری داشتم . باید نسبت به Oblivion تفاوتهای محسوس تری میکرد که متاسفانه تغییرات آنچنانی توش نیست ، بیشتر توی گرافیک محیط و بعضی خورده کاریها تفاوت میبینم .این دو مورد رو بیشتر از بقیه مخالفم باهاشون.اولی که به نظرم خیلی دیگه سخت گیرانست!خورده کاری؟دیگه بازی اینطورم نبودش که!- ولگردی و علافی توی بازی زیاده ، یه جایی دیگه انقدر کاراکترت راه میره که خودت از نفس میفتی چه برسه به اون بدبخت. این قسمت هم دیگه حوصله سر بر شده .
دومیم من خودم به شخصه همه بازیا عاشق اینم که ولگردی کنم و اگه موجودی حمله کرد بکشمش.برا همین معمولا Fraps بازه هر وقت بازی میکنم و عکسای جالب سعی میکنم بگیرم از بازی ها!
بازم میگم منظورم این نیست که بازی بی عیب نه ایراد هم داره ولی خوب از نظر من لغات فوق العاده و اگه نگم شاهکار حداقل یکی از شاهکارهای نسل هم شایستشن!
Last edited by Arrowtic; 12-11-2011 at 18:57.
خوب شد اولش قید کردم که فقط می خوام نقاط ضعف بازی رو بگم و نکات مثبتشو نمی خوام توی اون پست بنویسم وگرنه فکر کنم الآن میفرستادین منو بکشن
راستی ... بنده به شخصه فن هیچ بازی ای نیستم ، اگه تاپیک Dark Souls هم همچین جوی داشت میومدم نقاط ضعفشو میگفتم. اونجا جوش یجوری بود که هر کی میومد یه ایراد میگرفت ، اینجا هیچکی از ترس فن های بازی جرئت نمیکنه انتقاد کنه و این اصلا درست نیست .
عزیزم من که نگفتم بازی ایراد نداره!ولی شما هم دیگه زیادی سخت گیری میکنی بهش!گفتم به نظرم بهتره اینا مطرح شن و شما هم ادامه بده ولی خوب انتظار داشته باش طرفدارای بازی هم جواب بعضی ایراداتتون رو جوابشم بدن!طبیعیه!گفتمم از اون چندمورد چندتاشو قبول دارم ولی من شخصا با چندتا مخالفم!(هر کسی نظری داره خوب!)بعدشم خوب این جواب حق بود:
و این اسمش فن بازی نسیت چون این قابلیت رو داره!کلید میان بر داره داره. بهش میگن منوی favourite . هر چیزی که بیشتر استفاده میکنی رو میذاری توی اون منو.
یه سوالی راستی داشتم .
این 4 تا جهت D-Pad روی دسته XBOX 360 در ادامه توی بازی به کار میان ؟
شخصیت ثابطه یا میشه مرد یا زن انتخاب کرد و قیافه رو عوض کرد
و کثرت لباس تو بازی چطوریه ؟
نه من نقاط قوتشو میدونم ،ولی این موردایی ک گفتین همونطور ک دوستان گفتن سخگیرانس ،البته من هنوز بازی نکردم نمیتونم نظر بدم ،بر اساس نمره ها گفتم ...
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
خوشحال میشم نظر شمارو راجب نقاط ضعف این بازی .....اگه امکانش هس البته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)