سوالات gamespot از اقای مایک گمبل در مورد مس افکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دانلود کنه بگه چی میگن توش. من نمیتونم![]()
سوالات gamespot از اقای مایک گمبل در مورد مس افکت:
یکی دانلود کنه بگه چی میگن توش. من نمیتونم![]()
اینم لینک دانلود شما ببین واسه ماهم ترجمه کن![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by neon_91; 06-02-2012 at 02:26.
مرسی ولی مشکل اینه که من الان دایل اپ هستممیازم دانلو ببینم تا 6 مییگیره یا نه
دوست خوبمون neon_91 زحمت کشید دانلود کرد و بعد هم اپلود کرد برامون من هم دیدم درست نیست زحمتاش به باد بره دانلود کردم با دیال اپ و چیزایی که تو ویدیو میگه رو خلاصه مینویسم ولی اقای گمبل نخواستن اسپویل بشه و کلا چیزی نمیگه:
1- ایا میشه قبل از آغاز مس 3 تصمیماتی در مورد اتفاقات نسخه 1 و2 اتخاذ کرد؟(مثل زنده نگه داشتن یا کشتن رکس )؟
اگر سیو از نسخه های قبلی وارد بازی نکرده باشیم میشه یک سری از تصمیمات رو در ابتدای بازی اتخاذ کرد.
2- چندتا کارکتر قابل بازی در تیم هست؟
ایشون میگه نمیتونم بگم ولی کمتر از نسخه 2 هست چون خواستیم رابطه شپرد با یاراش غنی تر بشه. همچنین اینطوری بهتر میشه کارکتر ها رو بهتر پرورش داد
3-آیا کاستومی به تیم بر میگرده ترجیحا به عنوان گزینه رومانس؟
نمیتونم بگم کاتسومی چطوری به بازی برمیگرده ولی باید بگم که توی بازی هست و تاثیر خودشو در داستان داره و مطمئنا در بازی ملاقاتش میکنیم.
4-آیا رکس به ترکیب تیم شپرد بر میگرده ترجیحا به عنوان گزینه رومانس؟
اینم نمیتونم بگم ولی اگر زنده باشه به بازی بر میگرده
5- ایا تمامی شخصیت های مس افکت 1 و 2 به بازی بر میگردند؟
همه یاران قبلی شپرد به شکل های مختلف به بازی برمیگردند. برای نویسنده ها ناراحتم که بعضی مواقع باید دیالوگ های زیادی مینوشتند که بشه مطمئن شد تمامی جوانب داستان در اختیار گیمر قرار میگره. همچنین نویسنده ها دیالوگ های زیادی نوشتند که اگر گیمری سیو ایمپورت نکنه و یا برای اولین باره مس افکت رو بازی میکنه بتونه با شخصیت ها اشنا شه و خلاصه ای از اتفاقات قبلی براش گفته شه تا براش بازی گنگ نباشه.
6-آیا صورت تالی رو میبینیم؟
نمیتونم بگم این اتفاق میفته یا نه خودتون باید بازی کنید ولی هواداران درخواست کرده بودند و ما هم این درخواست رو جدی گرفتیم
7-آیا در بازی به لندن سفر خاهیم کرد؟
ایشون میگه خوده زمین جای مهمی در بازیه و امکان داره حتی بعد از فرار از زمین( ونکوور) در مرحله اول باز هم به این شهر برردیم ولی نمیشه به طور دقیق نمیشه گفت به کجاهای زمین سر میزنیم . ما در تیزر اول لندن رو نشون دادیم تا همه متووجه بشن که کل زمین توسط ریپر ها مورد حمله قرار گرفته شده .
8- آیا امکان ایجاد تغییرات در اسلحه و زره و کارکتر در بازی هست؟
اره تغییرات زیادی میشه در اسلحه و زره ایجاد کرد که البته حتما همم لازم نیست ولی برای کسانی که دوست دارن این امکان ایجاد شده.
9- آیا به ما اطمینان میدین که این بازی یک شوتر نخواهد بود و المان های rpg هم داره؟
ما سیستم اکشن بازی رو بهبود دادیم ولی بهتون قول میدیم که بازی شووتر نخواهد بود بلکه ما المان های rpg نسخه 1 رو برگردوندیم. توانایی ایجاد تغییرات در اسلحه و زره و همچنین اضافه کردن power evolution options ( احتمالا بشه در نیرو ها هم تغییراتی ایجاد کرد) همش به صورتیه که حتی امکان داره شپرد دوست شما با شپرد شما خیلی متفاوت باشه و دست گیمر در ایجاد تغییرات بازه. هرکسی که نگرانه کهبازی المان های rpg کمتری داره وقتی بازی رو بازی کنه نظرش عوض میشه.
10- ایا میشه کهکشان یا مثلا سیتادل رو ازادانه گشت؟
تمرکز اصلی مس 3 بیشتر روی جنگه ولی ما خودمون هم دسوت داریم امکان ازادنه گشت در مکان های مختلف رو به گیمر بدیمچون اتفاقات فرعی و مراحل فرعی برای ما اهمیت زیادی داره . همچنین بزرگی( در مس 1 میشد به راحتی در سیتادل گشت) و امکان گشتن سیتادل به بازی برمیگرده.همچنین در کهکشان در طول بازی مناطقی خواهد بود که زیر حمله ریپر هسات و این به گیمر فشار میاره تا علاوه بر انجام کارهای عادی در بازی به کمک ساکنان اون مناطق هم بره .
11- ایا سیاره گردی با mako یا با مس افکت 2 به بازی بر میگرده؟
گشتن سیارات دیگه برای ما خیلی مهمه و سعی کردیم یک سیستم خلاقانه دیگه برای این کار ایجاد کنیم و در مس 3 سیستمش با مس 1 و 2 فرق میکنه.
12- ایا مس افکت 4 هم خواهد امد؟
مس 3 پایان قصه شپرده ولی به این معنی نیست که مس افکت های بعدی ساخته نشه ما خیلی تلاش کردیم که بازی و داستانش رو گسترش بدیم برای همین مطمئنا نسخه های بعدی خواهد بود.
یه سوالم در مورد کینکت پرسید مهم نبود!
چیزی نخواست لو بده حیف ولی من همون احتال میدم 8 نفر اعضای تیم شپرد رو تشکیل بدن شاید افرادی مثل موردین و لگیون بازهم در صفینه باشند ولی قابل انتخاب نیستند . ببینیم چه شاهکاری در انتظاره
فقط منتظر بودم همینو بگه
خوشم میاد Bioware همه جوانب و خوبی و بدی های دو شماره قبل رو در نظر گرفته و اونا رو در ME3 پیاده کرده
واقعا شاهکاره Bioware![]()
یک پیش نمایش از سایت Gamerz ، بسیاری از مطالبش تکراریه ولی شاید کسی بعضی هاش رو ندونه مثل خود من
فقط نکاتی که زیاد تکراری نیستند رو میزارم :
محتوای مخفی: امکان لو رفتن بعضی قست ها وجود داره
امکان داره بعضی از این توضیحات در ME3 وجود نداشته باشه و در حد شایعه باشه
Last edited by virus2009; 06-02-2012 at 23:35.
مصاحبه جالبی بود
ظاهرا قراره ویژگی مثبت شماره یک و دو همگی وجود داشته باشن و این مثل DA3 هست که سازندگان اونم همینو قبلا گفته بودن که باید ببینیم اینا تا چه حد برای این بازی ها عمل میشه...
این قسمت خیلی هیجان انگیزه6-آیا صورت تالی رو میبینیم؟
نمیتونم بگم این اتفاق میفته یا نه خودتون باید بازی کنید ولی هواداران درخواست کرده بودند و ما هم این درخواست رو جدی گرفتیم
نشون میده حتما یه کارایی کردن
من که فکر کنم مثل شماره دو با اون رومنس داشته باشم : دی
خیلی عالیه9- آیا به ما اطمینان میدین که این بازی یک شوتر نخواهد بود و المان های rpg هم داره؟
ما سیستم اکشن بازی رو بهبود دادیم ولی بهتون قول میدیم که بازی شووتر نخواهد بود بلکه ما المان های rpg نسخه 1 رو برگردوندیم. توانایی ایجاد تغییرات در اسلحه و زره و همچنین اضافه کردن power evolution options ( احتمالا بشه در نیرو ها هم تغییراتی ایجاد کرد) همش به صورتیه که حتی امکان داره شپرد دوست شما با شپرد شما خیلی متفاوت باشه و دست گیمر در ایجاد تغییرات بازه. هرکسی که نگرانه کهبازی المان های rpg کمتری داره وقتی بازی رو بازی کنه نظرش عوض میشه.
از نظر عناصر نقش آفرینی و کلا سیستم Level up و اینا در نظر بگیریم مشخصه خب شماره یک گسترده تر و بهتر طراحی شده بود که توی شماره دو کلا از این لحاظ ساده شده بود ( از نظر کلی و همه قسمت ها که مشخصه شماره دو بهتره...) که می تونم بگم تنها ایرادی هم که میشد به بازی گرفت همین بود که اگه اینم حل بشه دیگه خیلی بازی کاملی میشه. کسی هم دیگه در مورد کم شدن عناصر نقش آفرینی ایراد نمی گیره...
بهتر که لو ندادن : دیچیزی نخواست لو بده حیف ولی من همون احتال میدم 8 نفر اعضای تیم شپرد رو تشکیل بدن شاید افرادی مثل موردین و لگیون بازهم در صفینه باشند ولی قابل انتخاب نیستند . ببینیم چه شاهکاری در انتظاره
من معمولا اسپویلر هایی که مربوط به لو دادن داستان مس افکت 3 هستن رو نمی خونم
به نظر من قسمتی از جذابیت بازی به اینه که سورپرایز هایی داشته باشه که قبلا اصلا گفته نشده
الان مثلا خیلی سایت ها 90 دقیقه اول بازی رو گذاشتن و میشه راحت اون ویدئو رو دید ولی مطمئنا خیلی ها ترجیح میدن بازی منتشر بشه و خودشون این قسمت ها رو یه دفعه تجربه کنن...
Last edited by vahidgame; 06-02-2012 at 21:04.
محتوای مخفی: :
Last edited by Steps-Rap; 06-02-2012 at 23:21.
من بازی رو روی این درجه دارم انجام میدم اگه خودستایی نباشه زیاد بهم سخت نگذشت بیشتر کیف داشت
چند تا سوال
1- من میخوام به کلکتور بیس حمله کنم (درواقع اینکار رو انجام دادم) میخوام بدونم میشه دی ال سی ها رو قبل حمله سفینه شون به نرماندی انجام داد (تا جایی که میدونم بازی تا لول 25 تموم میشه که با گرفتن اضافه شوند میشه تا 30رفت)
2 - ترکیب گروه به چه صورت هستش که بتونم زنده نگهشون دارم تو مرحله پایانی
در ضمن لویال هیچکودمشون زیاد بالا نیست و دیگه هیچ مرحله ی رو از قلم ننداختم که بتونم جبران کنم
3- یک درخواست شرم اور( ترینری از بازی دارید که بشه قابلیت های افراد رو ببرم بالا
)
4- اگه میشه دی ال سی هایی که برروی بازی تاثیر میزارنو لینک دانلودشو بزارید
با تشکر
Last edited by xlife; 06-02-2012 at 22:53.
محتوای مخفی: :-L
اين تاييد شده؟ پس چرا لو دادين
مثل اينكه تا 6 مارچ بايد كلا هرجا اسم مس افكت مياد نرم
Last edited by hosseincode2008; 06-02-2012 at 23:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)