قیمتاشم میدونی؟
یه لطفی کن قیمت 2720 با هارد 750 رو بگو و اینکه کجا هستش!
قیمتاشم میدونی؟
یه لطفی کن قیمت 2720 با هارد 750 رو بگو و اینکه کجا هستش!
سلام.
من امروز رفتم و یه 502 از نمایندگی زیگورات(اصفهان) خریدم،باگارانتی یکساله زیگورات 1499000 تومن.البته آمار تهران رو هم گرفتم ولی نمایندگی های زیگورات تهران گفتن ما تموم کردیم و احتمالا 2 یا 3 هفته دیگه میاریم.تهران میگفت 1450000 تومن و گفت با همین کانفیگ زیر(منم دقیقا با همین کانفیگ گرفتم):
XPS L502
Core i7 – 2630QM – 2.0 ~ 2.9
CPU Cache: 6 MB
RAM: 6GB Buss 1333
HDD: 640 7200 RPM
Monitor: 15.6" HDF LED TL True Life که گفت Full HD نیست.گفت نیومده هنوز.
VGA: 2GB Nvidia GeForce 540M Dedicate Up to 4 GB
Other Spec: JBL Speaker– USB3.0 – Blue-Ray – 9 Cell Battery- Backlight , Bluetooth ,Webcam
هم بلوری رام داره هم بک لایت.2تا پورت USB داره که هر دو هم USB3.0 هست و یه پورت eSata هم داره که کارش رو میدونید دیگه وعلاوه بر این از همین پورت eSata میشه بعنوان USB2.0 هم استفاده کرد و یه کار دیگه هم میکنه:اونم اینکه میشه موبایل یا هر وسیله قابل شارژی رو به این پورت متصل کنید تا اونو شارژ کنه(شاید بگید خوب این کار رو که همه پورتهای USB انجام میدادن تا حالا ولی این مزیتش اینه که حتی اگه لپ تاپ خاموش هم باشه میتونه با این پورت وسیله مورد نظر رو شارژکنه که فکر میکنم بدرد بخور باشه)البته من شخصا امتحانش نکردم ولی توی دفترچه راهنماش نوشته شده.
1- من جواب سوال اولم رو هنوز نگرفتم.لطفا دوستان اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن که چطور میشه فهمید دستگاهی که خریدیم سفارش چه کشوری هست؟
2- یه چیز دیگه.نمیدونم مال من اینطوره یا همه ولی بلوتوث من اکسترنال هست با مارک DELL ظاهرا هم ورژن 2 باید باشه.!!! نمیدونم چرا اینترنال نزاشتن براش؟؟؟؟ چون وقتی کلید WLan رو میزنی اگه بلوتوث هم داشته باشه قاعدتا باید با هم روشن بشن ولی این کلید فقط Wlan رو روشن میکنه. کسی تا حالا این مورد رو داشته یا دیده؟
3- این سرویس تگ رو کجا باید وارد کنیم؟ اگه لینک داره لطفا قرار بدید.
4- من یه درایو بیشتر ندارم اونم C هست.میخوام 3 یا 4 درایو داشته باشم و Backupیا همون Recovery ویندوزم رو که نسخه اورجینال ویندوز هست و میگن روی هارد قرار داره و کلی نرم افزار دل هم توشه از بین نره که بعدا هم بتونم در صورت نیاز ویندوزم رو عوض کنم و با همون برنامه های خودش داشته باشم. باید واسه پارتیشن بندی 3 یا 4 درایو چکار کنم؟نرم افزار خاصی میخواد یا نه؟ چکار کنم که اون ویندوز اصلی که بصورت نصب نشده روی هارد هست از بین نره؟
هنوز وقت نکردم دستگاه رو کامل چک کنم چون سر کارم و فرصت ندارم ولی اگه سوالی باشه که بنده بتونم به دوستان کمک کنم خوشحال میشم. فردا سعی میکنم یه کم وقت بزارم و بیشتر باهاش ور برم.
در خدمتیم.موفق باشید.
راستی من رفتم تو سایت DELL و یه جا بود که سرویس تگ رو وارد کردم و مشخصات زیر رو داد:
Service Tag: *******
System Type: XPS XPS 15 (L502X)
Ship Date: 19/03/2011
Country: Canada
Description Provider Start Date End Date Days Left
XPS Technical Support DELL 19/03/2011 19/03/2012 337
Rapid Response Depot SOL 19/03/2011 19/03/2012 337
ظاهرا سفارش کانادا هست فکر کنم کیفیتش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه.البته امیدوارم.
منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم.
سپاس
منم سوال چهارم همین دوست عزیز رو دارم
چیکار کنم ویندوز ارجینالش رو همیشه داشته باشم ؟
اول یه برنامه داره بک اپ میگیرین روی دیسک بعد با برنامه های پارتیشن یندی بدون اینکه فایل هاتون پاک شه درایو بسازین
برنامه های پارتیشن بندی خیلی زیادن ! توی این تاپیک بهتر به نتیجه میرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیر لپتاپ سریال کی ویندوز هست.
هر موقع خواستید یه ویندوز home premium بریزید با اون فعال کنید
منم سوال چهارم همین دوست عزیز رو دارم
چیکار کنم ویندوز ارجینالش رو همیشه داشته باشم ؟توسط دیسک ریکاوریزیر لپتاپ سریال کی ویندوز هست.
هر موقع خواستید یه ویندوز home premium بریزید با اون فعال کنید
من میخوام شنبه این لپ تاپ رو بخرم..یه برادری کنید و لطفا" جوابمو بدین دوستان...از کجا با سی پی یو 2720 میتونم بخرم توی تهران؟میشه یه قیمت بدین؟میشه بگین من موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم ...میخوام این کانفیگ باشه:
ci7 2720
ram 6 GB
hdd 640 7200
bluetooth 3.0 backlight ,full hd....
اینا رو حتما" داشته باشه...اینجوری گیرم میاد؟؟
فک کن مشخص نباشه !!! customer service پس واسه چیه ؟ ( تو ایران دنبال اصل بودن نباش چون خودتو گذاشتی سر کار )
اگه میتونی دبی خرید کن حالا یا آدرس یا هرچی اگرم که نه ایران ولی نکته اینجاس که خرید کن XPS L502X خداس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)