من تازه دیشب این گوشی رو خریدم ، یه بار هم شارژش کردم و شارژ شد .به Pc هم وصل شده بود و میشناختش پی سی.نمیدونم چیو اشتباه زدم چی شده دیگه کار نمیکنه
میزنم به شارژ شارژ نمیشه ، به پی سی هم اصلا نمیشناسه
من تازه دیشب این گوشی رو خریدم ، یه بار هم شارژش کردم و شارژ شد .به Pc هم وصل شده بود و میشناختش پی سی.نمیدونم چیو اشتباه زدم چی شده دیگه کار نمیکنه
میزنم به شارژ شارژ نمیشه ، به پی سی هم اصلا نمیشناسه
مبارکه
احتمالا (خدا کنه) کابلتون هستش
یه جا قطعی پیدا کرده
میشه پی سی نشناستش (خیلی محال)
اما نا ممکن شارژ دیگه نکنه
گوشی اگه سیستم عاملم نداشته باشه (مشکل نرم افزاری داشته باشه)
بازم به شارژرش که وصل کنی شارژو میکنه
خلاصه این عکسی که من از آواتارتون میبینم گویا کابلو دارید تیکه تیکه میکنید
و این دلیلشه..
امتحان کردم درست بود . شما در صفحه وارد شده روی گزینه free download کلیک کن بعد در صفحه بعدی روی download کلیک کن بهت لینک میده قابلیت ریسیم هم داره
سلام...
اون دوتا فایل برای فیلم برداری بود...
ببین تست کن فیلم برداری میکنه... یعنی بزار ضبط کنه.. اگه دیدی موقع ضبط تصویر سیاه شد یعنی اون 2تا فایل رو باید نصب کنی..
اره فارسی رو ساپورت میکنه....
گالری 3D هم داره..
در ضمن دوال تاچ مجازی داره... روی یک عکس با دو انگشت میتونی زوم کنی... ولی زیاد حساس نیست... ولی خب به اندازه اینکه بگیم مال ما هم با دو انگشت زوم میکنه چون در اصل سنسور X8 فقط یک انشگشت رو پشتیبانی میکنه...
در مورد رنگ ها هم تغیر کرده..
سوالی بود در خدمتیم...
الان باید برم سر کار... تا شب چند تا برنامه مفید برای X8 میزارم مثل تسک منیجر برای خارج کردن نرم افزار در حال اجرا.. یک مدیا پیلیر قوی و.... منتظر باشید.![]()
سلام
چه جور میشه اینترنت gprs ایرانسل رو که روی موبایل دارم بفرستم به روی لب تابم. فرقی نمیکنه با کابل باشه بلوتوث باشه یا وایرلس.
ترجیحا کابل و بلوتوث
فوری.
این رام 2.2.1
قابلیت زوم هم نداره !!
دوال تاچشم خیلی فیلمه
در کل ولی یه چیز دیگه ایه
چه پیشرفتی
وچه سرعت پیشرفتی!!!!
دوستانی که تو دانلود رام froyo 2.2 مشکل دارن یه لینک مستقیم توپ با قابلیت resume میدم استفاده کنن.این سرور ایرانیه یه باگ داره و اونم اینکه لینک مستقیم پایدار میده (درست مثل پرشین گیگ!) یعنی دیگه لازم نیست به صفحه دانلود مراجعه کنید و میتونید مستقیم فیلو دانلود کنید!!!!
آدرسی که براتون میزارم رو مستقیما به دانلود منیجرتون بدین تا اگه خواستین بقیشو بعدا دانلود کنین (آخه resume داره!!!!)
لطفا پانیشر عزیز این لینک مستقیم رو هم به امضا اضافه کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
روی 2.1 مگه زوم میکرد؟؟
کلا گفته بودم که نمیشه روی دوربین x8 حساب کرد.. در همین حد هست که گاهی یک عکس یادگاری بندازین...
اره دوال تاچش تعریفی نیست... ولی خوب در همین حد هست...تازه در کل سنسور x8 دوتا انگشت رو پشتیبانی نمیکنه...
سرعتش که عالی شده..
اگه سولی بود در خدمتم.
پانیشر جان این update.zip رو باید تو چه مسیری در sd کارت قرار بدیم؟؟؟؟
راستی این لینک دو تا فایل فیلمبرداری که گذاشتی هر دو تاش خرابه لطفا یه لینک دیگه بده ممنون
Last edited by crazymohamad; 09-04-2011 at 11:39.
سلام...
اره این با اون فرق داره
فایل فشرده رو بهsdcard انتقال بدین و از طریق ریکاوری و از گزینه install custom update.zip نصب کنید.
توجه کن فایل فقط اسمش باید update باشه.. ..
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
دوستان میشه یک اپلود سنتر با سرعت خوب بدین میخوام چندتا برنامه خوب برای x8 که خودم استفاده میکنم قرار بدم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)