آیتیونز کنونیتون رو کامل ری مُو کنید و آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید مشکلتون بر طرف میشه
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
آیتیونز کنونیتون رو کامل ری مُو کنید و آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید مشکلتون بر طرف میشه
این مشکل یک باگ هست که در اثر جیلبریک به وجود میاد اگر خیلی براتون مشکل ایجاد میکنه
میتونید در صورتی که از shsh ورژن ۴.۱ بک آپ دارید یک بار به اون ور ژن ریستور و مجددا جیلبریک کنید این مشکلتون بر طرف میشه
بله دوست عزیز ! مشکلی نداره میتونید استفاده کنید .
نیازی به این کارها نیست میتونید از برنامه sbsettin استفاده کنید .
سلام
من گوشی دوستم که آیفون 3 بود را ریست کلی کردم اما بعد از گذشت چند دقیقه و چند ساعت , پس از خاموش شدن دیگر بالا نیامد .
آیا نباید ریست می کردم؟
و آیا ممکن است که مشکل سخت افزاری داشته باشد؟
لطفا راهنمایی کنید.
من آیفون جیلبیرگ 4.3.3 دارم 3gs
نمیدونم چرا آیتونز erorr 304 میده و pc safari erorr 306
حال تمام این ها یکطرف الان گوشی هر 5 دقیقه یکبار ریستارت میشه ؟
من قبلا 4.0.1 داشتم ومشکلی نبود چه کنم؟
مرسی
سلام دوستان
من تازگیا یه ایپاد 32GB خریدم که همون اول دادیدم جیلبریک و این جور کاراشو انجام دادن و ورژنش رو هم به 5.0.1 ارتقا دادن ولی مشکل من با این ورژن اینکه من نمیتونم هیچ برنامه ای روی این ورژن نصب و اجرا کنم ولی همه ی این برنامه ها رو میتونم رو یه ایفون 4 با ورژن 4.0.1 نصب کنم و به راحتی اجرا کنم...
حالا میخواستم ببینم که چطور میتونم این ورژن 5.0.1 به 4.2.1 تغییر بدم البته من یه پک اپلیکیشن برای ایفون و ایپاد دارم که زیرش نوشته برای IOS 4 و دارای چندتا اپدیت مختلف و ابزار جیلبریکه که مشکل من اینه که نمیدونم چطوری از اینا استفاده کنم
اصلا میخوام بدونم که مشکل از این ورژن هستش یا اینکه برنامه های ورژن قبلی رو این ورژن نصب نمیشند نسخه ایتونزمم 10.6 هست
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم ازتون....
مرسی...
Last edited by POURIA.G; 07-04-2012 at 20:59.
1. برای رفتن به نسخه ها پایین تر باید SHSH داشته باشید . ( دانگرید )
2. نرم افزار هایی که در 4.0.1 نصب میشوند در 5.0.1 هم نصب میشوند .
3. فکر میکنم لزومی برای دانگرید نباشه .
4. در هنگام نصب برنامه و بازی به ارور برخورد میکنید ؟
بدبختی اینه که من این سوالات رو تو انجمن تخصصی که میپرسم جواب نمیدن !!!
چه جوری میشه مسیج ها رو به صورت درافت نوشت
من سورس no update رو هم نصب کردم اما نیمدونم چی شده که عدد 1 به ستینگ اضافه شده
و هر وقت هم به وایرلس وصل میشم همش داره از اینترنت چیز میگره تسک منگر رو هم که نگاه میکنم میبینم هیچ برنامه ای باز نیست !
این دو تا سوال منو و راهکارهاشو جواب بدید ممنون
سلام دوستان!
من یه سایتی رو دیدم که مدعی است :(( نصب App های کرک شده بدون جیلبرک برای کلیه idevice ها ))
این سایت سرویسی رو با این نام راه اندازی کرده و اقدام به فروش می کند، می خواستم بدونم اصلا این ادعا واقعیت داره یا نه ؟
و اینکه اصلا چجوری میشه که اپل ما رو به عنوان بتا تستر بشناسه؟
ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید به من هم بدید.
مشکل حل شد!!!!
Last edited by kazemb; 28-04-2012 at 12:16. دليل: مشکل حل شد!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)