خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی.... والا من دیدم نمیصرفه 100 تومن اضافه بدم بخاطر یه تیغه اضافی....
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی.... والا من دیدم نمیصرفه 100 تومن اضافه بدم بخاطر یه تیغه اضافی....
ممنون
قیمتش تو چه حدوداست؟
خونه پُرش 200، اون پاناسونیک رو از یکی پرسیدم تایید کرد این جا هم که قبلا شما تایید کردی
دیگه اگه از این بهتر تا 200 هست و پیدا میشه چند مدل بگو (فقط رمینگتون نباشه که واقعا افتضاح بود! واسه من)
آره واقعاً. والا من خودم برای فروش یه دونه داشتم که فروختمش 350 تومن.البته این 93 سفارش آمرکیاس و برای اینجاها تولید نمیشه ولی جاش 92 رو میزنن که از نظر کیفیتی پاینتتره نسبت به 93 و یه فرق کوچولو که دارن اینه که 92 رو وقتی به برق وصل میکنی کار میکنه اما 93 نه.البته من 92 نداشتم و نمیدونم این صحت داره یا خیر.93 بخوای میتونم برات پیدا کنم با همین حدود 350 تومن
350 تومن.پست بالام رو بخون توضیح کامل دادم.
ببینید بنظر من تو این رنج قیمت بنظر من پاناسونیک ES-LT50 خوبه.3تیغه و دور موتورش هم 13000 دور در دقیقه هست که خیلی خوبه.یه ریش تراش هم دیدم پاناسونیک ES-LF51 چهار تیغه و دور موتورش هم 14000 هستش قیمتشو نمیدونم.بعضی مدلهای فیلیپس هم من شنیدم خوبن ولی مطمئن نیستم.
سلام. حواسم نبود با تیغ صورتمو زخم کردم/ لطفا بفرمایید باید چی کار کنم؟ من کرم بادام (مرطوب کننده) زدم. نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه ولی تنها کاری بود که به ذهنم رسید.
اولش (دیروز) چیزی بنظر نمیومد. کمی قرمز بود. ولی الان قشنگ جای تیغه هه مونده و از سه فرسخی تابلوـه.
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------
لطفا سریع پاسخ بدید. ممنون
مگه زخم ایجاد شده خیلی عمیقه؟![]()
سلام دوستان گرامی. لطفا راهنمایی کنید. یک اصلاح بدن خوب معرفی کنید که مثل تیغ از ته بزنه. قیمتش مهم نیست فقط خوب باشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
عمیق که نیست ولی از سه فرسخی معلومه. قشنگ دو تا خطه قرمز تیره س. شما راهی بلد نیستید؟
بهترین بادی گرومی که من میشناسم Philips TT2040 هستش که قیمتش حدود 110 تومنه
والا تا بحال به این مشکل بر نخوردم![]()
Last edited by schumi_268; 26-11-2011 at 18:20.
برادر مطمئنی فویل روش رو گزاشته بودی؟!!! اولین باری که اینطوری شده بودم وقتی بود که کروزر داشتم....
به نظرم زخم شدن با ماشین دوتا دلیل داره یا موتورش ضعیفه و یا خیلی ماشین رو روی پوستت فشار میدی.
ضدعفونیش کن و از بتامتازون برای از بین بردن زخمش استفاده کن.
تایید میشه Philips QT2040 کلا فیلیپس بادی گروم های خوبی میزنه.
فکر کن فیوژن زدی و زخم شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)