تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 284 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی.... والا من دیدم نمیصرفه 100 تومن اضافه بدم بخاطر یه تیغه اضافی....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من خودم قبلاً فیلیپس داشتم و یه هیچ وجه ازش خوشم نمیومد.تموم این مشکلاتی که میگین تو فیلیپس جمع شدن.
    با براون سری 5 اصلاح کردم و نمیگم بد بود ولی خوب هم نبود.براون سری7 رو نمیدونم جطوریه ولی الان پاناسونیک دارم اینقد خوبه که نمیشه از خوبیاش تعریف کرد.بنظر من در مقابل هزینه ای که میدین ارزش داره.اصلاً نقص نداره.مدلش ES-LA93-K هستش.
    ممنون
    قیمتش تو چه حدوداست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برای ریش تراش جدید چقد میخوای هزینه کنی؟بگو من یه مورد خیلی خوب بهت پیشنهاد میدم
    خونه پُرش 200، اون پاناسونیک رو از یکی پرسیدم تایید کرد این جا هم که قبلا شما تایید کردی

دیگه اگه از این بهتر تا 200 هست و پیدا میشه چند مدل بگو (فقط رمینگتون نباشه که واقعا افتضاح بود! واسه من)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی.... والا من دیدم نمیصرفه 100 تومن اضافه بدم بخاطر یه تیغه اضافی....
    آره واقعاً. والا من خودم برای فروش یه دونه داشتم که فروختمش 350 تومن.البته این 93 سفارش آمرکیاس و برای اینجاها تولید نمیشه ولی جاش 92 رو میزنن که از نظر کیفیتی پاینتتره نسبت به 93 و یه فرق کوچولو که دارن اینه که 92 رو وقتی به برق وصل میکنی کار میکنه اما 93 نه.البته من 92 نداشتم و نمیدونم این صحت داره یا خیر.93 بخوای میتونم برات پیدا کنم با همین حدود 350 تومن

ممنون
    قیمتش تو چه حدوداست؟
    350 تومن.پست بالام رو بخون توضیح کامل دادم.

خونه پُرش 200، اون پاناسونیک رو از یکی پرسیدم تایید کرد این جا هم که قبلا شما تایید کردی

دیگه اگه از این بهتر تا 200 هست و پیدا میشه چند مدل بگو (فقط رمینگتون نباشه که واقعا افتضاح بود! واسه من)
    ببینید بنظر من تو این رنج قیمت بنظر من پاناسونیک ES-LT50 خوبه.3تیغه و دور موتورش هم 13000 دور در دقیقه هست که خیلی خوبه.یه ریش تراش هم دیدم پاناسونیک ES-LF51 چهار تیغه و دور موتورش هم 14000 هستش قیمتشو نمیدونم.بعضی مدلهای فیلیپس هم من شنیدم خوبن ولی مطمئن نیستم.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. حواسم نبود با تیغ صورتمو زخم کردم/ لطفا بفرمایید باید چی کار کنم؟ من کرم بادام (مرطوب کننده) زدم. نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه ولی تنها کاری بود که به ذهنم رسید.
    اولش (دیروز) چیزی بنظر نمیومد. کمی قرمز بود. ولی الان قشنگ جای تیغه هه مونده و از سه فرسخی تابلوـه.

---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------

لطفا سریع پاسخ بدید. ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام. حواسم نبود با تیغ صورتمو زخم کردم/ لطفا بفرمایید باید چی کار کنم؟ من کرم بادام (مرطوب کننده) زدم. نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه ولی تنها کاری بود که به ذهنم رسید.
    اولش (دیروز) چیزی بنظر نمیومد. کمی قرمز بود. ولی الان قشنگ جای تیغه هه مونده و از سه فرسخی تابلوـه.

---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------

مگه زخم ایجاد شده خیلی عمیقه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت سرزمین پارس

پيش فرض

سلام دوستان گرامی. لطفا راهنمایی کنید. یک اصلاح بدن خوب معرفی کنید که مثل تیغ از ته بزنه. قیمتش مهم نیست فقط خوب باشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مگه زخم ایجاد شده خیلی عمیقه؟
    عمیق که نیست ولی از سه فرسخی معلومه. قشنگ دو تا خطه قرمز تیره س. شما راهی بلد نیستید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام دوستان گرامی. لطفا راهنمایی کنید. یک اصلاح بدن خوب معرفی کنید که مثل تیغ از ته بزنه. قیمتش مهم نیست فقط خوب باشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    بهترین بادی گرومی که من میشناسم Philips TT2040 هستش که قیمتش حدود 110 تومنه

عمیق که نیست ولی از سه فرسخی معلومه. قشنگ دو تا خطه قرمز تیره س. شما راهی بلد نیستید؟
    والا تا بحال به این مشکل بر نخوردم
    Last edited by schumi_268; 26-11-2011 at 18:20.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

برادر مطمئنی فویل روش رو گزاشته بودی؟!!! اولین باری که اینطوری شده بودم وقتی بود که کروزر داشتم....
    به نظرم زخم شدن با ماشین دوتا دلیل داره یا موتورش ضعیفه و یا خیلی ماشین رو روی پوستت فشار میدی.
    ضدعفونیش کن و از بتامتازون برای از بین بردن زخمش استفاده کن.

تایید میشه Philips QT2040 کلا فیلیپس بادی گروم های خوبی میزنه.
    فکر کن فیوژن زدی و زخم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •