شما تشریف ببر تو بایوس و اونجا مدل چیپست گرافیکت رو بخون و مطابق اون ئرایور رو بگیر....راستی شما مگه DVD لپ تاپ رو نداری؟ توی همون هست و نیاز به دانلود نیستا...! فقط آپدیت بایوس رو بگیر....V1.16
شما تشریف ببر تو بایوس و اونجا مدل چیپست گرافیکت رو بخون و مطابق اون ئرایور رو بگیر....راستی شما مگه DVD لپ تاپ رو نداری؟ توی همون هست و نیاز به دانلود نیستا...! فقط آپدیت بایوس رو بگیر....V1.16
سازگار روی لپتاپ چیزی نمی زنه.برای چک کردن گارانتی سازگار به سایت سازگار برید اونجا شماره سریال روارد کنید.البته با دقت فکر کنم اخر سریال که نقطه داره رو وارد نمی کنید.
دوست عزیز، شما این برنامه رو دانلود کن؛ خودش بهت میگه کدوم درایور ها رو دانلود کنی (برنامه مال Acer هست):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو کارتن من فقط یه dvd سفید رنگه که اونم انگار برای ویندوز xp هست
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
چک کردم دوست من همه چیزش درسته ، ممنون
برای منم نخورده....فقط روش یه کاغذ بود که تا مارس 2012 گارانتیش کرده بود
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
نه عزیز...مال من که همون دی وی دیه مال درایواش بود...مگه میشه اکس پی باشه وقتی اصلا سیستم عامل نداره حتی لینوکسم همراش نبود...اگه هم باشه حتما سونه نه اکس پی....
برنامتون خیلی بهم کمک کرد ممنون
راستی همون dvd سفیده درسته
خوشحالم دسته همه چی.
راسی تو سایت ایسر چک کردی سریال رو؟من بیخیال شدم.به نتیجه رسیدی.؟
سلام دوستان عزیز
منم به جمع شما پیوستم دو روز قبل یه 5742g با کانفیگ:
core i3 m380
4 GB
640
دو کارت گرافیک intel HD 4500 و Nvidia GT540
و ...
رنگ مشکی
750 هزار با گارانتی سازگار
دوستان در ضمن کیبرد من عربی هستش. اینا مگه قانونی وارد نمیشن؟
//
چند تا سوال
من ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم سرویس پک 1
وقتی یه پروسه not responding میشه خیلی بد میشه بستش . حتی با تسک منیجر و kill process هم بعضی اوقات بسته نمیشه و سیستم حتی ریستارت هم نمیشه و هر چی صبر میکنی همینطور میمونه!
و اینکه وقتی دارم بازی رو نصب کردم ویغام گذاشتن dvd بعدی میاد و دی وی دی دوم رو در درایو قرار میدم اگر فوری اوکی بزنم کلا not responding میشه و دیگه دی وی دی رو هر چی هم صبر کنی نمیشناسه! حتی اگه در دی وی دی رایتر رو باز کنم و دوباره بندم .
باید صبر کنی دی وی دی رو بشناسه بعد اوکی رو بزنی! در حالیکه من قبلا همچین مشکلاتی رو نداشتم!
dvd که خود سازگار گذاشته بود روش ویندوز ایکس پی داره.
مبارکت باشه انشالله فنش عمری برات بچرخه.
اما مال من نداشت فقط دیسک خود ایسر توش بود.پلمش مثل این تو سایت ریویو هست مثل اون بود فکر کنم سازگار وا نکرده فقط رو کارتن دوم لیبل سازگار زده و گارانتی رو.
مال شما هم برچسب مثل مال من بود این رونگاه کنید.؟
عزیز مال شما هم این برچسب رو نداشت مال ایسر رو.؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)