تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 507 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

هیچوقت کسایی رو که تو جملاتشون با "میگن" میخواهند حرفی رو به شما ثابت کنن جدی نگیرید یا اگه میخواهید به حرفشون تکیه کنین حتما دربارش تحقیق کنیین چون احتمال داره میخواهند هر طور شده چیزی رو به شما ثابت کنن یا شما رو هر طور شده از انجام عملی باز دارند شاید اون عمل به نفعشون باشه!!!!

2. 6 کاربر از TIG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

هیچ وقت از شارژر فندکی غیر استاندارد برای موبایلتون استفاده نکنید که مثل من گوشی خشگلتون داغون نشه
    حدالمکان از شارژر های فندکی اصل و مخصوص همون گوشی استفاده کنید

4. 5 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

هیچ وقت از شارژر فندکی غیر استاندارد برای موبایلتون استفاده نکنید که مثل من گوشی خشگلتون داغون نشه
    حدالمکان از شارژر های فندکی اصل و مخصوص همون گوشی استفاده کنید

یعنی اگه شارژر فندکی اصل و ماله همون شرکت باشه هیچ مشکلی واسه Device پیش نمیاد ؟؟؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگر گواهینامه ندارید و ماشین بیمه شخص و بدنه نداره حتی اگر شوماخر هستید یا راهنمایی رانندگی مال باباتون هستش پشت ماشین نشینید

من 4 سال بدون گواهی نامه رانندگی کردم حتی با ماشین سنگین هم کار کردم

ولی یه جا تصادف کردم به دلیل نداشتن گواهینامه + بیمه= 3.5 میلیون واسه یه پراید خسارت دادم

1.5 هم خرج ماشین خودم شد

تا ته اعماقم سوخت

تازه شانس اوردم خودم کمربند نبسته بودم با صورت تو شیشه رفتم و شیشه شکست شانس اوردم کور نشدم یا شیشه تو صورتم نرفت

7. 12 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

به هیچ وجه من الوجوه ماشینتونو جایی پارک نکنید که حتی 1 درصد احتمال حمل با جرثقیل وجود داره!
    حتی اگه به قیمت گذشتن از کارتون باشه چون اگه اون 1 درصد اتفاق بیوفته
    اولا باید خلافی و صاف کنی که خودش پدرتو درمیاره از گرفتن حلافی تا پرداختش تو بانک
    دوما 2-3 تومن و کلی وقت فقط برای کپی کردن کل یوم ! مدارک ماشین!
    سوما 30 - 40 تومن برای حمل . پارکینگ باید پیاده بشی
    چهارما 100 درصد یه بلایی سر ماشینت میاد, مثلا برای من یه خط از سپر عقب تا سپر جلو (کلی) به عمق
    2 سانت بود !!! (پدر سوخته ها رو رسید ماشین که جلو پلیس راهنمایی رانندگی پر میشه نوشته بودند دور تا دور خط و خش
    دارد!!!!!)
    از همه بیشتر چیش زور داره؟ اینکه دستت به هیجا نمیرسه! (مملکت گل و لبلبل!)
    آخر اینکه حداقل دو روز باید بدویی دنبال ماشینت.
    دقیقا
    یا 500 متر اونورترم پارک کنید بقیشو پیاده بیاین یا با تاکسی بهتره تا...
    من روز هشتم عید 90 ماشینو تو یجای ممنوع(حمل با جرثقیل)پارک کردم که 5 دقیقه ای برم تو یه شرکت همونجا و برگردم.
    ساعتم 8.30 صبح!!!خیابونم خلوت خلوت!
    اومدم دیدم بستنش به نیسان هنوز زنجیرو بالا نبرده...افتادیم به منت...گفتش خلاف کردی و ... گفتم ببخشید...گفتند یه قبض مینویسیم باید 10000 بدی...گفتم پول ندارم اول صبحی...گفتش پس باید ببریمش اگه ببریم 30000 باید اونجا پول پارکینگ بدی تازه 40000 خلافی داشتم...گفتم نه لطف کنید اینبارو ببخشین اینجا که خلوته و 5 دقیقه نیست پارک کردمو حلیم گرفتم واسه صبحونه سرد میشه...گفتش باشه پس گواهیتو بیمه و کارت ماشینو بده 1 ساعت دیگه بیا پارکینگ 10000 بده مدارکو بگیر!!!!!!!!!!!!
    جالبه اینو راننده نیسان گفت نه اون سروانه...فکر کردن من خرم بلا نسبت...گفتم باشه کارت ماشینو دادم با بیمه رفتند...منم با سرعت 110 تو خیابونای تنگ رفتم خونه صبحونه خوردم پاشدم مستقیم واسه شکایت!!!!!! میدونستم اینا خلاف کردن
    رفتم یجا کلانتری همچین چیزایی به شرهنگه جریانو گفتم گفتم دانشجوامو...دیدم با گوشی من زنگ زد به یکی جریانو گفت فهمیدم اینا خلاف کردن
    (طبق قانون اگه قبل از بالابردن ماشین با زنجیر جرثقیل صاحب ماشین بیاد اینا حق داشتن ماشینو بدن بهم یا فوقش 7000 تومن واسه زحمتش بگیرن نه 10000 تومن!!!!!!
    مستقیم زنگ زد به مدیر اون پارکینگه گفتش این آقا (بنده) میخواد بره شکایت کنه و شما خلاف قوانین عمل کردین
    خلاصه مدیر پارکینگ خودش زنگ زد به گوشیم گفتش بیا پارکینگ مدارکتو بگیر!!!
    چقدم رو دارن گفتش به راننده نیسان پررو هم زحمت کشیده کارگره 7000 یا 5000 بده!!!
    رفتم دیدم این سروانه که ماشینمو گرفته بود داغ کرده میگه برم صورت جلسه کنم و... گیرت بندازم که توهین کردیو از این حرفا!
    حیف شد که مدارکم دستش بود و اون عددی نبود که بخوام وقتمو واسش بزارم اگه مدارک دستم بود جوابشو میدادم
    اون لحظه واسه اینکه داغتر نشه و مدارکمو بده الکی الکی میگفتم لطف کردین دادین ماشینو بهم شما چه آدم خوبی هستینو...خلاصه کلی خنده و مظلوم بازی درآوردمو...مدارکو گرفتمو دیگه بهش فکر نکردم خواستم بیام راننده نیسان سریع مدارکو از دستم گرفت گفت 7000 تومن.گفتم ... !
    گفتم ندارم(واقعا هم نداشتم 3000 جیبم بود که اونو قبول نکرد) چه جالب با گوشی خودش زنگ زد به مدیر پارکینگ که این پول نمیده من گوشیو گرفتم گفتم 3000 میخواست زیادی بگیره حالا پولش فدای سرم این آقا به من بی احترامی کرده فکر کرده هیچی بلد نیستم خواسته پول زورکی بگیره بعد بیام بگم زحمت کشیدی این 7000 تومن واسه تو یعنی فکر کردی من واسه 3000 تومن رفتم کلانتری یعنی اون پیگیریم واسه کم کردن 3000 تومن بود؟!!!!!!!
    خلاصه مدارکو بهم دادو رفتم
    البته فکرم هست که اون سروانرو اگه بازم دیدمش جوابشو بدم
    (اون خلاف کرده بود ولی من به خودش نگفتم خلاف کردی چرا که قاطی میکرد مدارکو نمیداد منم که از راه قانونی میتونستم بگیرم ولی وقت و حوصله بدو بدو ندارشتم)
    نتیجه اینکه حقتونو بگیرید
    Last edited by arashlolos; 01-04-2011 at 11:57.

9. 12 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

یعنی اگه شارژر فندکی اصل و ماله همون شرکت باشه هیچ مشکلی واسه Device پیش نمیاد ؟؟؟
    شارژری که من خریدم 3 هزار تومن بود زد گوشی 600 تومنی منو داغون کرد
    قطعا اگر شارژر اصل خریده بودم اینطوری نمیشد

11. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام

ببخشید اینو می گما ولی دلیل اصلی انحراف این تاپیک اینه که مثلا یه بنده خدایی که میاد یه تجربه ای می نویسه
    60 جور براش نقد و نظر پیدا میشه که آره منم موافقم و خیلی خوبه
    یا میاد نظر اون بنده خدا رو تفسیر میکنه و .....

دوستان خواهش میکنم چیزیهایی حدالمقدور بنویسید که تو حوالی یکی دو خط خط تجربتون بیان بشه......
    و من نوعی که خوندم به این نکته پی ببرم که راست میگه هاااا اینجوری خیلی بهتره
    یا آهان اگه اینجوری شد منم اینجوری میکنم

حالا به هر دلیلی خواستم استفاده میکنم نخواستم و مخالف بودم نمی کنم......
    دیگه لازم نیست هر کی بیاد در مورد تجربه یکی دیگه نظر بده حتما که..

باور کنید اصلا چیز پیچیده ای نیست که اینقدر داره سرش بحث میشه....
    عنوان این تاپیک خیلی کلی هست و این چیزایی که الآن شما انتظار دارید رو اصلا اونجا قید نکرده بودید
    اینجاست که اهمیت این نکته که صرفا ایجاد یه تاپیک کافی نیست معلوم میشه
    تبادل نظر پیرامون یک تجربه به خودی خودش چیز بدی نیست و اینکه میگید عامل اصلی انحراف تاپیک بوده مخالفم، مگه میشه گفت هر تجربه ای منحصر به یه نفر هست؟ در بین تجربه های مشابه میون افراد مختلف نقاط مشترکی دیده میشه و نمیتونیم دیگرانو از بیان زاویه دیدشون نسبت به اون تجربه کم و بیش مشترک، منع کنیم؛ به هر حال اینجا فرومه و فضای گفتگوی دو یا چند طرفه س، نه اینکه لزوما هر کی اومد یه پست فرستاد رفت، نفر بعد هم پست خودشو فرستاد الی آخر..
    ضمن اینکه یک نفری که توی تاپیک پست میده باید خودش اینو درک کنه که مخاطب از اینکه تاپیک مدام از پستهای اون پُر شده باشه خسته و دلزده میشه حالا هرچقدر جملاتش قصار و خلاقانه و مفید میخوان باشن، شاید فکر میکنن چون تاپیک پربازدیدیه مدام باید آپدیت بشه در صورتی که همچین لزومی وجود نداره و فقط همونطور که دیده میشه کیفیتو میاره پایین.
    یه نکته دیگه اینکه من از اول که این تاپیکو دیدم فکر میکردم و از ظواهرش هم اینطور بنظر میومد که این تاپیک قراره در مورد رفتارها و تجربیاتی که به ویژگیهای روحی و شخصیتی انسان مربوط میشه بحث بشه، ولی بعدا دیدم که پیش پا افتاده ترین نکات روزمره مثل لباس پوشیدن یا حتی توصیه های ایمنی و سایر نکات بی ربط هم در اینجا مطرح میشه که با کمی دقت فهمیدم برای اینجور موضوعات هم تاپیکهایی وجود داره اما کم بازدیدتر یا اصلا سوت و کور هستن که بهتره بجای پُر کردن این تاپیک نذارن اون تاپیکها خاک بخورن:
    زندگی برتر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یادگیری مسائل کوچک اما در اصل بزرگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ظاهرا فضای مجازی جاییه که آدما فقط با افکار و ذهنیات همدیگه سر و کار دارن اما دعواها و اختلافاتی که من معمولا تو این فروم میبینم، کم از گلاویز شدن های آدما سر مسائل مادی تو محیط واقعی نداره

امیدوارم خونسردی و بردباری خودمونو در برابر همه این مسائل در آینده افزایش بدیم
    ظاهرا این بحثا مال دیروز پریروز بوده اما من چون جدیدا دیدمشون گفتم بهتره به همچین پستی ختم بشه
    با تشکر
    Last edited by H a m e e d; 01-04-2011 at 22:44.

13. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از خرید وسایل دست دوم الکترونیکی به شدت پرهیز کنید حتی مفت

چون طرف مقابل شما تست می کنه دستگاه سالمه میبری خونه میبینی دیگه روشن نمیشه

اگر پول دارید سکه بخرید یا بورس چون اگه به کسی قرض بدی حتی بهترین رفیق با هزار عذر والتماس باید پس بگیری

انگلیسی ها شعار زیبایی دارند : من هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم

تو خرید لباس همیشه اینو شعار انگلیسی ها یادتون باشه

موفق باشید

من تو موبایل و تلویزیون زیاد دیدم

15. 9 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر وقت خواستین جنس دست دوم بخرید حتما از فروشنده فاکتور بگیرید
    مخصوصا موبایل که احتمال دزدی بودنش زیاده و حتما به فروشنده بگید که سریال گوشی و ime گوشی را براتون تو فاکتور بنویسه

.

17. 9 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

وقتی دکتر بهتون قرص تجویز میکنه حتما سر ساعت بخورین ( دقیق )
    یعنی مثلا هر 6 ساعت دقیقا بخورید تا وقتی کاملا اثر بیماری بره

این چیزی که میگم تو چرک خشک کن واسه من تاثیر زیادی داشته

همیشه 2 - 3 تا پنی سیلین میزدم تا 4 - 5 روز هم حالم بد بود و نا مرتب قرص میخوردم . این دفعه فقط دو روز هر 6 ساعت یک بار یه سرماخوردگی و یک آموکسی سیلین خوردم العان حالمخووبه خووبه

19. 4 کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •