سلام
ببخشید اینو می گما ولی دلیل اصلی انحراف این تاپیک اینه که مثلا یه بنده خدایی که میاد یه تجربه ای می نویسه
60 جور براش نقد و نظر پیدا میشه که آره منم موافقم و خیلی خوبه
یا میاد نظر اون بنده خدا رو تفسیر میکنه و .....
دوستان خواهش میکنم چیزیهایی حدالمقدور بنویسید که تو حوالی یکی دو خط خط تجربتون بیان بشه......
و من نوعی که خوندم به این نکته پی ببرم که راست میگه هاااا اینجوری خیلی بهتره
یا آهان اگه اینجوری شد منم اینجوری میکنم
حالا به هر دلیلی خواستم استفاده میکنم نخواستم و مخالف بودم نمی کنم......
دیگه لازم نیست هر کی بیاد در مورد تجربه یکی دیگه نظر بده حتما که..
باور کنید اصلا چیز پیچیده ای نیست که اینقدر داره سرش بحث میشه....
عنوان این تاپیک خیلی کلی هست و این چیزایی که الآن شما انتظار دارید رو اصلا اونجا قید نکرده بودید
اینجاست که اهمیت این نکته که صرفا ایجاد یه تاپیک کافی نیست معلوم میشه
تبادل نظر پیرامون یک تجربه به خودی خودش چیز بدی نیست و اینکه میگید عامل اصلی انحراف تاپیک بوده مخالفم، مگه میشه گفت هر تجربه ای منحصر به یه نفر هست؟ در بین تجربه های مشابه میون افراد مختلف نقاط مشترکی دیده میشه و نمیتونیم دیگرانو از بیان زاویه دیدشون نسبت به اون تجربه کم و بیش مشترک، منع کنیم؛ به هر حال اینجا فرومه و فضای گفتگوی دو یا چند طرفه س، نه اینکه لزوما هر کی اومد یه پست فرستاد رفت، نفر بعد هم پست خودشو فرستاد الی آخر..
ضمن اینکه یک نفری که توی تاپیک پست میده باید خودش اینو درک کنه که مخاطب از اینکه تاپیک مدام از پستهای اون پُر شده باشه خسته و دلزده میشه حالا هرچقدر جملاتش قصار و خلاقانه و مفید میخوان باشن، شاید فکر میکنن چون تاپیک پربازدیدیه مدام باید آپدیت بشه در صورتی که همچین لزومی وجود نداره و فقط همونطور که دیده میشه کیفیتو میاره پایین.
یه نکته دیگه اینکه من از اول که این تاپیکو دیدم فکر میکردم و از ظواهرش هم اینطور بنظر میومد که این تاپیک قراره در مورد رفتارها و تجربیاتی که به ویژگیهای روحی و شخصیتی انسان مربوط میشه بحث بشه، ولی بعدا دیدم که پیش پا افتاده ترین نکات روزمره مثل لباس پوشیدن یا حتی توصیه های ایمنی و سایر نکات بی ربط هم در اینجا مطرح میشه که با کمی دقت فهمیدم برای اینجور موضوعات هم تاپیکهایی وجود داره اما کم بازدیدتر یا اصلا سوت و کور هستن که بهتره بجای پُر کردن این تاپیک نذارن اون تاپیکها خاک بخورن:
زندگی برتر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادگیری مسائل کوچک اما در اصل بزرگ
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا فضای مجازی جاییه که آدما فقط با افکار و ذهنیات همدیگه سر و کار دارن اما دعواها و اختلافاتی که من معمولا تو این فروم میبینم، کم از گلاویز شدن های آدما سر مسائل مادی تو محیط واقعی نداره
امیدوارم خونسردی و بردباری خودمونو در برابر همه این مسائل در آینده افزایش بدیم
ظاهرا این بحثا مال دیروز پریروز بوده اما من چون جدیدا دیدمشون گفتم بهتره به همچین پستی ختم بشه
با تشکر