تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 97 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام lg-47LY760H گرفته ولی نه تنظیمات شبکه در منو وجود داره نه ----- و نه اسمارت. در حالی که هم جای کابل لن 2عدد و هم جای ال ان بی در پشت دستگاه وجود دارد این هم لینک صفحه ی محصول در سایت الجی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان امکان داره اسمارت هم از طریق منو مخفی فعال بشه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من تلویزیون الجی مدل 42lw-5700 -ta دادم چندروز پیش صاش قطع شد به نمایندگی زنگ زدم گفت برمین ایرادداره چند بار ریسیت کردم صداخوب شد ولی ورودیها نا پدیدشدند به غیراز usb وانتن ولن اینترنت زبان فارسی هم حذف شده بودکه باراهنمایی دوستان وارد منوی مخفی شدم وان را درست کردم کسمیتونه در مرد دیگرورودیها به من کمک کنه از همه دوستان متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تلویزیون ال جی مدل 42lb552v خریدم همه چیزش خوبه فقط وقتی هارد بهش میزنم ضبط می کنه ولی خودشم نمیتونه پخش کنه
    یه پوشه LG_DVR ایجاد میشه ولی نمیتونه پخش کنه
    این مشکلش از چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.یکی از آشناها یه مدل lf540 v خریده و میگه منو فارسی نداره و میدونه که یه کد مخفی داره که بشه بهش زبان فارسی اضافه کرد.
    میخواستم بدونم چجوری میتونم بهش کمک کنم که منوی تلویزیونشو فارسی کنه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

14

سلام خدمته شما :تی وی 4k مدله uf850t چندین ماهه بیش از بانه گرفتم 55 اینچ الجی متاسفانه منوش فارسی نیست وبیشتر فیلمها زیرنویس فارسی بخش میشه ولی برخی نه متاسفانه در صورتی که همین فیلمها روی تی وی تولید 2010 الجی که از نمایندگی خریداری شده و مدلش 5 ساله بیش خریداری شده بسیار باینه فقط فول اچ دی هست سری اول ال ایدی همه زیرنویسها رو براحتی بخش میکنه لطفن برا فارسی کردنه منو لطفن برا این مدله 2015 تولید نیمه دوم و ساخت کره رو راهنمایی کنید تشکر بسیار از شما و اساتید فن .
    Last edited by hamidali.bz12; 31-01-2016 at 04:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام به همه استادید
    من یه ال ای دی ال جی خریدم مدلش 42lb5610 هست . بنا به دلیلی نیاز دارم تا بوسیله hdmi یه وسیله جانبی متصل به تی وی را کنترل کنم برای این کار باید hdmi تی وی از ویژگی CEC پشتیبانی کنه. من رفتم جزئیات تی وی را چک کردم ورژن hdmi اون ۱٫۴ است طبق ویکی hdmi نسخه ۱٫۴ از CEC پشتیبانی میکنه. شرکت ال جی یه اسم تجاری برای CEC داره به نام SimpLink متاسفانه من تنوستم داخل تنظیمات تلویزیون این ویژگی را پیدا کنم تا فعالش کنم. گفتن شاید در منوی مخفی این گزینه وجود داشته باشه . چطور باید منوی مخفی این مدل را فعال کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام به همه استادید
    من یه ال ای دی ال جی خریدم مدلش 42lb5610 هست . بنا به دلیلی نیاز دارم تا بوسیله hdmi یه وسیله جانبی متصل به تی وی را کنترل کنم برای این کار باید hdmi تی وی از ویژگی CEC پشتیبانی کنه. من رفتم جزئیات تی وی را چک کردم ورژن hdmi اون ۱٫۴ است طبق ویکی hdmi نسخه ۱٫۴ از CEC پشتیبانی میکنه. شرکت ال جی یه اسم تجاری برای CEC داره به نام SimpLink متاسفانه من تنوستم داخل تنظیمات تلویزیون این ویژگی را پیدا کنم تا فعالش کنم. گفتن شاید در منوی مخفی این گزینه وجود داشته باشه . چطور باید منوی مخفی این مدل را فعال کنم؟
    خوب خبر خوب این هست که بالاخره این ویژگی را در قسمتی که ورودی را تعریف میکنیم پیدا کردم و خبر بد اینکه متاسفانه بعد از روشن کردن این ویژگی دستگاه متصل به پورت HDMI را شناسایی نمیکه. کسی نظری در این باره نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان.یکی از آشناها یه مدل lf540 v خریده و میگه منو فارسی نداره و میدونه که یه کد مخفی داره که بشه بهش زبان فارسی اضافه کرد.
    میخواستم بدونم چجوری میتونم بهش کمک کنم که منوی تلویزیونشو فارسی کنه؟؟

سلام،

با استفاده از نرم افزار Smart Remote روی Galexy 4 mini يا گوشي ديگه اي كه مادون قرمز داره ميتونيد وارد منوی مخفی بشيد. وقتی که وارد Smart Remote روی موبایل میشی TV رو انتخاب میکنی، مرحله بعد برندشو باید انتخاب کنی که میتونی LG رو جستجو کنی. بعد از اون مدل TV رو ازت میخواد که بهتره خودتون تایپ کنین تا اینکه Tap کنین تا مدلای خودشو بده. مثلاً 42LN540V رو جستجو کنید. 3تا گزینه میاره با Compatibility Chance های متفاوت که وقتی وارد سومی میشی بالاش باید زده باشه LG Service Remote که پایینش چک میکنه که گوشی INfraRed Blaster داشته باشه. مثلاً Samsung Galexy 4 داره ولی Sony نداره که اررور میده. اگه InfraRed Blaster داشته باشه اون پایین یه چیزی میاد که میتونین تاچ کنین و Remote باز میشه. 3تا گزینه داره EZ..., In Start & In Stop. با گرفتن موبایل به سمت تلویزین و زدن EZ... روی تلویزین پنجره ای باز میشه که ازتون پسورد میخواد، پسورد من 0413 بود برای بعضیها ممکنه 0000 باشه. دقت کنید که اگه In Stop رو بزنین و پسوردو وارد کنید TV ریست میشه! وارد قسمت Country Groupe بشيد و كدو از ٠٤ به ١٦ تغییر بديد٠ در بعضي مدلها اين كد قابل تغيير نيست. شايد بشه با تغییر كد در قسمت Area Option منوي فارسيو اضافه كرد.

Sent from my iPad using Tapatalk

9. 2 کاربر از Mehdi.ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام اگر ممکنه یه توضیحی بیشتر بدید من گوشی گالکسی اس 4 سامسونگ دارم واخرین ورژن رو دانلود کردم ریموت کنترل برا تی وی های الجی و نصب شد کد مخفی هم 0413 هست و جواب میده برا مدله 4k سه بعدی uf850t رو چه گزینه ای بزنم که منوش فارسی شه با تشکر بسیار اگر مقدور هست ممنونمیشم جواب بدید متاسفانه نمیشه رو هیچ گزینه ای دست زد حتی با گوشی کانالا رو بالا وبایین میکنم و شماره 2 میزنم رمز 4رقمی میاد که همون 0413 هست با تشکر منتظ ر راهنمای بیشتر هستم تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام اگر ممکنه یه توضیحی بیشتر بدید من گوشی گالکسی اس 4 سامسونگ دارم واخرین ورژن رو دانلود کردم ریموت کنترل برا تی وی های الجی و نصب شد کد مخفی هم 0413 هست و جواب میده برا مدله 4k سه بعدی uf850t رو چه گزینه ای بزنم که منوش فارسی شه با تشکر بسیار اگر مقدور هست ممنونمیشم جواب بدید متاسفانه نمیشه رو هیچ گزینه ای دست زد حتی با گوشی کانالا رو بالا وبایین میکنم و شماره 2 میزنم رمز 4رقمی میاد که همون 0413 هست با تشکر منتظ ر راهنمای بیشتر هستم تشکر .
    سلام، اگه شما موفق شديد وارد منوي مخفي بشيد، كامنت شماره ٦٤٦ به تاريخ ٩/١/٢٠١٦ را مطالعه كنيد. در منوي مخفي بايد وارد ايريا اپشن بشيد و تغييرات را اعمال كنيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

12. این کاربر از Mehdi.ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •