تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 70 اولاول ... 1656626364656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 697

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

من یکی که چشمم اب نمیخوره با کیروش هم نتیجه بگیریم مملکتی که توش برنامه ریزی وجود نداره تو فوتبالشم به جایی نمیرسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من که میدونم باز هم کسانی هستند با اهداف کثیفشون سنگ جلوی پای کیروش میندازن ولی خدا کنه ...
    بدتر از اینا خود بازیکنان
    هیچ وقت یادم نمیره ایویچ رو چطوری کله کردن!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرس تي وي رقم قرارداد كئيروش را فاش كرد: سالانه 2 ميليون دلار/ 3.5 سال 7 ميليون دلار

سرمربی جدید تیم ملی امروز 800 هزار دلار پیش پرداخت دریافت کرده است

سایت گل - پس از امضاي قرارداد فدراسيون فوتبال با كارلوس كئيروش گمانه زني ها درباره رقم قرارداد اين مربي پرتغالي آغاز شد.

به گزارش پرس تي وي كارلوس كئيروش با دريافت حقوق ساليانه 2 ميليون دلار پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي ايران را پذيرفته است. با احتساب حقوق 2 ميليون دلاري كئيروش در سال بايد گفت اين مربي پرتغالي در طول 3.5 سال حضور روي نيمكت تيم ملي ايران رقمي در حدود 7 ميليون دلار دريافت خواهد كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یادمه بعضی ها می گفتن بنا به دلایل سیاسی كئيروش از ایران فرار کرد و قرارداد نبست!!چی شد حالا؟!
    بعضی ها هم که چون خودشون تو زندگیشون برنامه ای ندارن اینو تعمیم میدن به کل.البته منکر این نیستم که فدراسیون فوتبال معنی کلمه برنامه ریزی را نمی دونه!!

آقایون هم بهتره در باد این قرارداد نباشن.نمی خوام منفی بافی کنم اما اگه فکر می کنیم با بستن یک قرارداد میشه کره و ژاپن را زد اشتباهه.اینها سالهاست که از پایه کار کردن.از بچگی فرستادن اروپا و آمریکا جنوبی.سالهاست لیگ منسجم دارن
    بی خیال امیدوارم ایران همیشه موفق باشه
    Last edited by وین رونی; 05-04-2011 at 11:10.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیروز تو 90 عنوان شد که کل تیم نوجوان امید ... هم مربی گریش به ایشون دادن به نظر حرکت عالی بود امیدوارم اون نسل طلایی که تو پرتقال بود بتونه تو ایران بازسازی کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مجيد صالح، گزينه اي جديد براي دستياري كئيروش

سایت گل - در حالي كه اين روزها كارلوس كئيروش مشغول مطالعه روي رزومه مربيان ايراني و دانش آنها از فوتبال روز دنيا است تا دستيار ايراني خود را انتخاب كند شنيده مي شود مجيد صالح يكي از گزينه هاي اصلي او و البته مسئولان فدراسيون براي همكاري با مرد پرتغالي است.

صالح كه در دوران حضور قطبي هم شانس بالايي براي همكاري با تيم ملي داشت حالا با توجه به حضور موثرش در تركيب كادر فني ذوب آهن از شانس هاي اصلي نشستن در كنار كئيروش روي نيمكت تيم ملي است.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نخستین دیدار تیم ملی با "کی‌روش" در خردادماه برگزار می‌شود

کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان درحال برنامه ریزی برای آغاز تمرینات تیم ملی است. بررسی شرایط بازیکنانی که موقعیت حضور در تیم ملی را دارند، تماشای دیدارهای لیگ برتر، نشست با مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای بررسی تقویم مسابقات لیگ برتر و ... از مهمترین اقدامات این مربی پرتغالی در روزهای اخیر بوده است.

کی‌‍روش در نظر دارد پس از پایان مسابقات لیگ برتر بازیکنان ملی پوش را در اردوی این تیم گردهم آورد و از مسئولان فدراسیون فوتبال خواسته است در یکی از روزهای فیفا در ماه ژوئن زمینه برگزاری یک بازی را فراهم کنند.

با توجه به اینکه روزهای 4 و 7 ژوئن 2011 (14 و 17 خردادماه 1390) از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان روزهای برگزاری دیدارهای تدارکاتی در نظر گرفته شده است به احتمال زیاد در یکی از این دو روز تیم ملی فوتبال کشورمان به میدان می رود. هنوز حریف تدارکاتی تیم ملی فوتبال کشورمان مشخص نشده اما برگزاری مسابقه تدارکاتی در یکی از این روزها تقریبا قطعی است.

کد:

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

به خدا ایران باید تمام تلاشش رو بذاره واسه تیم ملی فوتسالمون. فوتبال که تا حالا به جایی نرسیده! ولی اگه برسه خوشحال میشیم. ولی فوتسالمون خیلی بهتره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دادكان: مسئولان ورزش دوست داشتند فوتبال بدون تماشاگر شود

*تماشاگر به ورزشگاه نمي‌آيد چون شما را قبول ندارد
    نيامدن تماشاگران به ورزشگاه يعني آنكه مردم شما را قبول ندارند، هم در زمينه ورزش و هم در زمينه اخلاق. آنها در هيچ كدام شما را قبول ندارند. خودتان را اذيت نكنيد، اگر شما را قبول داشتند به ورزشگاه مي‌آمدند. در همين ورزشگاه آزادي در ديدار ايران و ژاپن 120 هزار نفر حضور داشتند. در مسابقه ايران و آلمان 150 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمدند، آنها اكنون كجا هستند؟ اكنون هم هزار نفر به ورزشگاه مي‌‌آيند و واي به حال اين فوتبال. چه بلايي بر سر فوتبال آوردند!

*نمي‌شود براي فرار از مشكلات پشت كي‌روش پنهان شد
    كي‌روش مي‌تواند به فوتبال ما كمك كند، اما چگونه؟! اگر آوردن كي‌روش به خاطر اين باشد كه من و امثال من پشتش پنهان شويم و مشكلات را پنهان كنيم كه نمي‌شود. همه هدف اين است كه همين دو سه هزار نفر را هم از فوتبال جدا كنند و هدف ديگري ندارند. اگر اين اتفاق بيفتد روز خوب اين آقايان است چون مسئولان مي‌خواستند مردم براي ديدن فوتبال به ورزشگاه نيايند.

*اگر در مورد هيات مديره استقلال و پرسپوليس حرفي بزنم، دادگاهي مي‌شوم
    هيات مديره نداشتن استقلال و پرسپوليس مسئله‌اي است كه بايد علت آن را از مسئولان سازمان ورزش بپرسيد. اگر من حرف بزنم دوباره دنبالم مي‌كنند و يك بلايي سرم مي‌آورند و مرا به دادگاه و كلانتري مي‌برند. مگر قرار نبود پرسپوليس ظرف 5 روز خصوصي شود. اكنون 20 ماه گذشته چرا به اين مسئله عمل نكردند؟ رئيس سازمان ورزش هيأت مديره باشگاه استقلال و پرسپوليس را يك نفره كرده است. كجاي دنيا چنين چيزي را مي‌توان ديد اينكه باشگاهي به اين بزرگي هيأت يك نفره داشته باشد.

* چرا تيم پانزدهم دنيا به رده 70 سقوط كرد؟
    هدف مسئولان اين بود كه كسي به تماشاي فوتبال نيايد. خدا وكيلي شما خبرنگاران اين سرفصل‌ها را باز كنيد و بپرسيد كه چرا كسي براي تماشاي فوتبال نمي‌آيد. اگر علاقمند هستيد و فوتبال را دوست داريد، اين مسائل را موشكافي كنيد. اينكه چرا تيم پانزدهم دنيا به رده 70 سقوط كرد. زماني فوتبال درآمدزدايي داشت و نيازي به منابع دولتي نداشت، اما امروز اگر منابع دولتي نباشد واويلاست. يك نفر بگويد چرا چنين چيزي اتفاق افتاده است؟ چرا ورزشگاه‌‌ها خالي شده‌اند؟ اين سؤالات را از مسئولان بپرسيد و جواب آنرا به مردم بدهيد.

* بازيكن فقط به پول فكر مي‌كند
    همه چيز در فوتبال پول شده است. بازيكن فقط به پول فكر مي‌كند و اينكه كدام تيم به او بيشتر پول مي‌دهد تا فصل بعد به آن تيم برود ديگر به تيم عشق ندارد. بازيكن استيل‌آذين 500 ميليون گرفته اما هنوز فصل تمام نشده با تيم ديگري حرف مي‌زند.
    البته در اين زمينه درودگر به مشاور هم مقصر است. هيأت مديره و مديرعامل و مؤسس باشگاه هم مقصر هستند.

* هدايتي هزينه مي كند،‌اما عشق شهرت است
    يكي مثل هدايتي از منابع شخصي هزينه مي‌كند اما آنقدر به او كلك مي‌زنند و برايش پاپوش درست مي‌كنند كه مي‌خواهد رها كند و برود اما خود هدايتي هم مقصر است. او عشق شهرت است. آدم بايد واقعيت‌ها را بگويد. 30 نفر را در يك فصل عوض كرد. يك نفر باشد و درست كار كند. شايد كمتر تيم دچار نقصان شود. نه اينكه مدام مربي و ساير عوامل را عوض كنيم. به يك مربي در ابتداي فصل يك ميليارد و 250 ميليون تومان پول مي‌دهند و بعد از 2 ماه آن مربي مي‌رود اگر دروغ مي‌گويم از سرپرست تيم كه اينجا نشسته سؤال كنيد. آنهم در حالي كه تيم دفاع آخر ندارد و علي كريمي را در اين پست بازي مي‌دهند. پس مشخص است كسي كه تيم را بسته مجموعه فوتبال را نمي‌شناخته و يكي كه از هزينه شخصي خرج مي‌كند، دور و برش را مي‌گيريم و او را به حاشيه مي‌كشانيم و برايش مشكل تراشي مي‌كنيم تا زمين مي‌خورد.

* مردم را از فوتبال فراري ندهيد
    مردم فوتبال را دوست دارند و فوتبال عضوي از خانواده مردم است. اجازه بدهيد فوتبال پرواز كند و بال اين پرنده خوش پرواز را نشكنيد. اجازه بدهيد فوتبال پرواز كند من امروز فقط به خاطر حسين فركي و علي دايي آمدم وگرنه 30 سال هم مي‌گذشت به ورزشگاه نمي‌آمدم. مردم عاشق را از فوتبال فراري دادند.

* رئيس سازمان ورزش را براي كارآموزي مي‌آورند
    من ديگر به فوتبال برنمي‌گردم اين فوتبال براي آقايان است كه اين همه بلا سرش آوردند و ديگر سهميه‌اي به من نمي‌رسد. شما ببينيد رئيس ورزش را به دليل آنكه همفكر من است به ورزش مي‌آوريم و 4 سال كارآموزي مي‌كند تا كار ياد بگيرد و بعد از اينكه كار ياد گرفت او را برمي‌داريم و يك نفر ديگر مي‌آوريم. ورزش كار تخصصي است. نبايد كارآموزي باشد بايد افراد كاربلد در آن حضور داشته باشند. نبايد اينگونه باشد كه فقط همفكران من وارد ورزش شوند و ديگر مهم نباشد كه چه بلايي سر ورزش بيايد.

* شايد خود تاج هم دوست نداشت رئيس شود
    در مورد داوري حرفي نمي‌زنم اما شايد خود مهدي تاج هم دوست نداشت رئيس كميته داوران شود و اين انتخاب به اجبار اساسنامه فيفا صورت گرفت. اينكه يكي از اعضاي هيأت رئيسه بايد رئيس كميته داوران باشد. بنابراين يكي بايد رئيس مي‌شد. داوري فوتبال نيز در همه جاي دنيا اين همه كش و قوس دارد حتي در جام جهاني. بنابراين به داوران خسته نباشيد مي‌گويم ضمن اينكه بايد قبول كنيم داور هم مثل هر انساني جايز‌الخطاست.

پ.ن:این دادکان هم ول نمیکنه سیاه نمایی رو!
    Last edited by Kianoosh; 24-04-2011 at 21:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من میگم چرا هر چی میگردم این تیکه از مصاحبه رو پیدا نمی کنم ازش نقل قول بگیرم:
    چرا پرسپوليس با پيشكسوتان حاشيه دار مي‌شود؟!
    پيشكسوتان پرسپوليس كجا هستند؟ نمي‌دانم خانه‌نشين هستند و يا جاي ديگر، اما چگونه است كه اگر آنها بيايند پرسپوليس حاشيه‌دار مي‌شود اما اين نفرات باشند پرسپوليس حاشيه ندارد!
    شما خبرنگاران سؤال هايتان را بپرسيد و آنها را ابتر نگذاريد. بايد هواداران به ورزشگاه بيايند و ورزشگاه شور و نشاط داشته باشد. اگر صندلي در ورزشگاه شكسته نشود چه فايده‌اي دارد.
    زماني كه من در فدراسيون بودم هر زمان مسئول ورزشگاه آزادي اعلام مي‌كرد كه فلان قدر به مجموعه خسارت وارد شده صبح زود پول را پرداخت مي‌كردم اگر تماشاگر در ورزشگاه صندلي نشكند، پس كجا بايد صندلي بشكند.
    برادر سانسور نکن ، خوب نیست

ضمنا فکر می کنم خبر یا مصاحبه نیازمند منبع می باشد نه ویرایش

این دادکان به صندلی شکسته ورزشگاه افتخار می کنه ، ولش کنی به له شدن اون 3 نفر توی بازی ایران ژاپن زیر دست و پا هم افتخار می کنه
    Last edited by Mahdi.p30; 24-04-2011 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •