نه میلاد جون خودتم میگی پسر عمه ت دانشجو هستش. خوب اون بالای 18 سالشه و الانم داره از معافیت تحصیلی استفاده میکنه.
گمون نمیکنم به تو بخوره این معافیت.
نه میلاد جون خودتم میگی پسر عمه ت دانشجو هستش. خوب اون بالای 18 سالشه و الانم داره از معافیت تحصیلی استفاده میکنه.
گمون نمیکنم به تو بخوره این معافیت.
سلام بچه ها
من تنها نوه ی ذکور ام اما یه دایی دارم، می تونم معاف شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه افزایش حقوق سربازی چیه من شنیدم ک تا 250 تومن ب لیسانس پول میدن و می خوان قراردایش کنن؟!!
250 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بعديد ميدونم 100 تومن هم بدن. يه سرباز مگه ميخواد چيكار كنه 250 تومن بهش بدن؟؟
اگه بدن كه خيلي خوبه!!!!![]()
این 250 تومن حتی جبران یک صدم از خرحمالی هایی که از سربازهای بیچاره می کشن نمیشه
شما چه طور این حرفو میزنی ؟
سلام
من خودم فوق دیپلم داشتم وماهی 100 تومان حقوق میگرفیتم البته در منطقه بد اب هوا خدمت میکردم![]()
ما لیسانسیم در منطقه خوش آب و هوا 50 میگیریم... الان بگم دو نقطه دی؟!!!
این حقوق بستگی به اورگان خدمتی و پست داره ، سپاه یه قیمت میده ، ارتش یه قیمت میده ، نیرو انتظامی یه نرخ میده و ...
بیشترینش فکر کنم مربوط به راهنمایی رانندگی باشه .
دوستان تاریخ اعزام معمولا چند ماه بعد از ارسال دفترچه می خوره ؟! شنیده بودیم 4 تا 6 ماه ! اما یکی از نزدیکان 24 دی ماه پست کردم ، تاریخ اعزام خورده 1/12 امسال !! یعنی کمتر از دو ماه !
سلام محمد جان
خوبی ؟
اره من داداشم دو سال پیش حداقل 8 ماه بعد تاریخ اعزامش خورد
اما من خودم هم 12/1 اعزام هستم . هر چند من شهریور دفترچه پست کردم . اما به نظر میرسه هر کی که لیسانس و فوق دیپلم داشته و قبل از بهمن دفترچه پست کرده همون 12/1 اعزام هست
همه اینها به این خاطر هست که سرباز خیلی کم شده
من رفته بودم واسه اتش نشانی امریه بگیرم . طرف گفت ما لیسانس تا دلت بخواد نیاز داریم اما ارتش اجازه نمیده بیشتر از 3 تا لیسانس بگیریم
میگفت ارتش میگه خودم به سرباز نیاز مبرمی دارم و همین طوری هم دارم سرباز کم میارم
این همه الکی الکی معافی دادن تا سرباز کم شد
احتمالا به همین خاطر هست که تاریخ اعزام خیلی زود می خوره
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)