اقا من هر چي خواستم بگم جناب برديا و بقيه دوستان گفتن....
به قول حسين...
يا علي![]()
اقا من هر چي خواستم بگم جناب برديا و بقيه دوستان گفتن....
به قول حسين...
يا علي![]()
مسلما ارزش دیدن داره ولی با پیشرفت اقتصادی زیاد فوتبال طی این چند سال اخیر دیگه خیلی کم پیش میاد که قهرمان فقط از روی شایستگی فنی و داخل زمین تعیین بشه چون مسائل مالی و درامدای سازمانای امثال یوفا به اسپانسراشون که یه سریاشون جزو بنگاهای شرط بندی هم هستن بستگی داره
کسی توی قدرت تیمی بارسلونای 09-2008 و اینتر 10-2009 شکی نداره ولی اینا فقط و فقط به خاطر شایستگیای داخل زمین قهرمان نشدن
شما اگه جواب منطقی داری برای من منتظرم
اگه چیزی نداری بگی و فقط میخوای یه چیزی بگی که کم نیاری، نقل قول نگیری بهتره
چون حوصله سروکله زدن با کسایی که فقط و فقط از روی تعصب بحث میکنن و بهشون برمیخوره بگن بالای چشم تیم محبوبشون ابرو هستش رو ندارم
چون درون صورت نه من میتونم شمارو قانع بکنم نه شما میتونی منو قانع کنی.
Last edited by بردیا; 14-09-2010 at 01:38.
من متوجه نشدم يعني بارسا سه تا از اون شش جام رو با كمك داوري برد؟ ميشه بگيد كدوما
توي نيمه نهايي باشگاه هاي اروپا ديدار برگشت با چلسي بله بارسا با كمك داوري برد
هر چند توي بازي رفت هم بالاك حداقل يك بار بايد اخراج ميشد تا ديدار برگشت رو از دست بده
البته نيمه نهايي بعد در مقابل اينتر كاملا جبران شد
در كل فكر ميكنم توي اين دو دوره يك بار قهرماني حق بارسا بود
حالا شما هر كدوم رو دوست داري به نام بارسا ثبت كنيد براي ما فرقي نداره
البته اگه يادتون باشه بارسا توي بازي با چلسي بدون دفاعاي اصليش بازي ميكرد
و هافپك دفاعي رو گذاشته بود دفاع وسط كه خيلي هم سنگين بود واكثر فرارهاي مهاجماي چلسي به همين خاطر بود
با اين همه اصلا چلسي توي اون دو بازي در حد بارسا نبود به خصوص توي بازي رفت كه براي گل نخوردن همش توي شش قدم بازي ميكردن
خب وقتی بارسا با کمک داوری چلسی رو برد و رفت بالا تونست قهرمان چمپیونز لیگ بشهمن متوجه نشدم يعني بارسا سه تا از اون شش جام رو با كمك داوري برد؟ ميشه بگيد كدوما
توي نيمه نهايي باشگاه هاي اروپا ديدار برگشت با چلسي بله بارسا با كمك داوري برد.
البته نيمه نهايي بعد در مقابل اينتر كاملا جبران شد
بعدش به واسطه قهرمانی چمپیونز لیگ با شاختار سوپرجام رو برگذار کرد و برد
بعد رفت جام باشگاهای جهان که فقط قهرمان چمپیونز لیگ میتونه بره و اونجا هم قهرمان شد
حالا دیدی فقط یه سوت اشتباه(البته یه سوت که چه عرض کنم) منجر به این شد که بارسا 3تا جام رو از قبالش به دست بیاره
بله،دیگه برای کسی صرف نمیکرد بارسا سال بعد هم دوباره بره فینال
در کل تعیین فینالیست فقط در داخل زمین و بازی رودررو انجام نمیشه
با توجه به دیذگاه شما
پس اگه امسال رئال(یا هرتیم دیگه ای) قهرمان شد به درخواست پلاتینی و بنگاه های شرطبندی و اسپانسرها بوده ....
اگه اینجوری باشه پس دیگه فلسفه فوتبال چیه؟! میشه یه چیزی مثل کشتی کج
با اين فرمول اگه يه تيم اول فصل با داوري سه امتياز بگيره
و آخر فصل با اختلاف دو امتياز قهرمان بشه بايد بگيم با ناداوري قهرمان شده
فكر كنم فقط قهرمانيهاي رئال پاك بوده ها؟؟؟
مطمئن باشيد اگه قرار بود با برنامه ريزي قبلي بارسا مقابل چلسي بيرون بياد
اصلا اجازه نميدادن كار به ديدار برگشت برسه
و توي همون بازي رفت در نيوكمپ كار رو تمام ميكردن كه طبيعي تر هم به نظر ميرسيد
كلا اگه نگاهتون به فوتبال اينجوريه اين سوال پيش مياد كه پس چرا اين ورزش رو دنبال ميكنيد
مطمئن باشيد اگه قرار بود با برنامه ريزي قبلي بارسا مقابل چلسي بيرون بياد
اصلا اجازه نميدادن كار به ديدار برگشت برسه
و توي همون بازي رفت در نيوكمپ كار رو تمام ميكردن كه طبيعي تر هم به نظر ميرسيد
فقط با گرفتن پنالتی می شد کار رو توی بازی رفت تموم کرد که عملا چنین موقعیتی هم برای تیم داوری پیش نیومد و بازی برگشت هم با نگرفتن پنالتی
البته در شایسته تر بودن بارسا برای قهرمانی ( در طول تورنمنت با فاکتور از بازی برابر چلسی ) شکی نبود اما این علامت سوال همیشه در برابر سرفصل تاریخی یوفای پلاتینی خواهد بود که چرا ؟ ( البته من هنوز بطور کامل به توهم توطئه دچار نشدم )
و البته فکر میکنم این فصل گواردیولای مجرب تری نسبت به دوفصل گذشته داشته باشیم که در برابر تیمهای متراکم در 1/3 خودی مشکلاتی که در دوفصل پیش داشت رو نداشته باشه .
رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید: ما مدعی جدی قهرمانی لالیگا هستیم
سایت گل- انریکو پرزیوسی، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید، معتقد است که تیمش از توانایی لازم برای رقابت بر سر عنوان قهرمانی رقابت های این فصل لالیگا برخوردار است.
شاگردان کیکه فلورس در هفته دوم لالیگا موفق شدند 2-1 اتلتیک بیلبائو را شکست دهند. فورلان و تیاگو موجب شد تا تیم مادریدی با دست پر سن مامس را ترک کند و اکنون با شش امتیاز در صدر جدول قرار بگیرد.
سرزو در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" کسی نباید شک کند که ما می توانیم جز مدعیان قهرمانی هستیم. باید تلاش کنیم که بازی به بازی پیش برویم و پیروز شویم. باشگاه از لحاظ مالی سرمایه گذاری فوق العاده ای انجام داده و ما بازیکنانی که فکر می کنیم برای ما حیاتی هستند را نخواهیم فروخت.
البته اگر بازیکنی درتیم ما بازی می کند، به این دلیل است که دوست دارد اینجا بازی کند."
سرزو بار دیگر تاکید کرد که فورلان باید کاندیدای اصلی کسب توپ طلای اروپا باشد و گفت:" من این حرف را به این دلیل که فورلان در تیمم بازی می کنم، نمی زنم. به این دلیل می گویم چون او شایستگی اش را دارد.
آیا بازیکن دیگری هست که کفش طلا، توپ طلای جام جهانی و عنوان آقای گلی جام جهانی را به دست آورده باشد؟ بازی های فورلان در سه فصل اخیر استثنایی بوده است."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونالدو:مطمئنم امسال دست کم یک جام می بریم
سایت گل- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در صحبتهایی به آنالیز شرایط کنونی رختکن تیمش پرداخته است. در اینجا می توانید متن صحبتهای کریس به صورت تیتروار را مطالعه کنید:
پیروزی مقابل اوساسونا : هدف ما پیروزی در این دیدار بود؛ بازی سختی را پیش رو داشتیم ولی توانستیم بهتر از حریف بازی کرده به گل برسیم ولی تیم ما از این پیروزی راضی و خوشنود است
حمایت از مورینیو: مطمئنم که مورینیو رقابتهای این فصل را بسیار خوب و جنجالی به پایان خواهد برد. او یکی از بهترین مربیان دنیاست. ما تیمی در حال ساخت هستیم و مطمئنم که امسال دست کم یک جام قهرمانی کسب خواهیم کرد.»
سوتهای اعتراض آمیز هواداران:در دیدار مقابل اوساسونا نهایت تلاش خود را به کار گرفتیم تا بازی تماشایی و خوبی را به نمایش بگذاریم ولی گهگداری اوضاع بر وفق مراد پیش نمی رود. بهتر است که هواداران به بازیکنان کمک کنند تا بهتر بازی کنند. آنها می توانند همان انرژی ای که صرف سوت زدن می کنند را صرف تشویق کردن تیم نمایند، هر چند که هواداران مختارند تا اعتراضشان را به هر نحوی بروز دهند.
موقعیت او در زمین مسابقه :جایگاه من در ترکیب تیم، عملا همان جایگاه فصل گذشته است، زمانی که از سمت راست زمین به سمت چپ می رفتم. در رقابتهای این فصل تنها در 2 دیدار به میدان رفته ام و احساس راحتی می کنم. مطمئن باشید که به زودی گلها از راه می رسند.
چهارشنبه، شروع رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا: در تمام سالها صحبت از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میان می آید و من مطمئنم که تیم ما انگیزه های زیادی برای قهرمانی در رقابتهای این فصل دارد. نباید خودمان را تحت فشار بگذاریم. باید گام به گام رو به جلو برویم ؛ درابتدا باید به رقابتهای گروهی فکر کنیم و پس از آن باید ببینیم که چه خواهد شد. ما تیمی در حال ساخت داریم، مربی تیم ما جدید است ولی تمام امکانات لازم برای قهرمانی را در اختیار داریم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید جریان داخل زمین رو نگاه کنیم ببینیم امسال هم مثل 2فصل قبل هستش یا نه
من به شخصه امیدوارم قهرمانی امسال فقط توی داخل زمین مشخص بشه نه با هول دادنای عوامل بیرون
بازی های لیگ فرق داره با بازیهای جام باشگاها چون لیگ یه رقابت طولانیه که تیمای بین 34تا38تا بازی انجام میدن تا قهرمان مشخص بشه و اشتباهای داوری برای همه پیش میاد(که توی کالچوپولی مثال نقضش هم ثابت شد) ولی چمپیونز لیگ اینطوری نیستش
مشکل شما اینه که فکر میکنید من طرفدار رئالم در حالی که من فقط فوتبال اسپانیا رو دنبال میکنم و طرفدار هیچ تیمی نیستم.یه تیم دارم اونم بایرنه
درباره اینکه چرا بازی رفت کارو تموم نکردن که خب دوستمون جواب دادن
داور که نمیتونه بیاد خودش گل بزنه
میتونن با گرفتن پنالتی یا آفساید اعلام نکردن صحنه های مشکوک موقعیت گل درست بکنن برای تیم حریف که با توجه به بازی فوق فشرده ای که چلسی انجام میداد عملا هیچکدوم امکان پذیر نبودش
توی بازی برگشت هم باید هرطور شده بود بارسلونا رو توی زمین نگه میداشتن تا شانس صعود داشته باشه جلوی چلسی که اینکارو با نگرفتن پنالتی های متعدد انجام دادن
تو رو خدا نگید که فکر میکنید فقط اشتباه داوری بوده که باعث شده یه داور 5تا پنالتی رو برای یه تیم طی 90 دقیقه نگیره
در جواب سوال اخرتون هم بگم که سرگرمی بهتری توی این مملکت **** *** نیستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)