سلام
دوستان من میخوام کلکسی ایس بگیرم منتها توی بعضی از سایتا در مورد باتریش بد گفتن.کسی تجربه استفاده از این گوشی و داره؟
سلام
دوستان من میخوام کلکسی ایس بگیرم منتها توی بعضی از سایتا در مورد باتریش بد گفتن.کسی تجربه استفاده از این گوشی و داره؟
دوست عزیز خیلیا هستن نمیتونن آرک بگیرن که وقتی دنیا اندازه GS2 شد برن GS2 بخرن ، یکی هست که پول جمع کرده که یه گوشی بگیره که تا 2-3 سال از رده خارج نشه ، فقط چرت بشه : دی
شما وضع مالی توووپمیری آرک میخری هر وخ اپ هایی اومدن که 2 هسته میخواستن میری دو هسته ای میگیری ، ولی من که نمیتونم... چون همین پول رو به زور میدم و تا 3-4 سال هم دارمش...
به شدت استدلال فجیعی بود... آیفون و یک گوشی اندرویدی هم سخت افزار رو کنار هم بزارین ، آیفون پرفورمنس بالاتری میده... و ضمنا اینکه آیفون 5 با چیپ A5 بیاد ، احتمال خیلی زیاد اپ های سنگین فقط روی آیفون 5 کار میکنن و نتیجش این میشه که حتی اگه این طوری که شما گفتی باشه (که نیست) هم باز امیدی به پورت واس آرک نیس...
ببخشید، یعنی صفحه نمایشش از SAMOLED سامسونگ بهتره؟ صفحه نمایش GS بعد از GS2 بهترینه تا جاییکه من میدونم.
مگه اینکه آرک تفکیک بیشتری داشته باشه. داره؟
بعد این موتور براویا که گفتین یعنی چی؟ میشه توضیح بدین؟
دوست عزیز خیلیا هستن نمیتونن آرک بگیرن که وقتی دنیا اندازه GS2 شد برن GS2 بخرن ، یکی هست که پول جمع کرده که یه گوشی بگیره که تا 2-3 سال از رده خارج نشه ، فقط چرت بشه : دی
من نگفتم فقط برا کسانی که سالی یه بار گوشی عوض میکنن؟!!
همونطوری که گفتم،تابع زمان از نظر شخص من خیلی مهمه.....
من شخصا سعی میکنم 2 تا گوشی داشته باشم!! یه دونه خر کار برای چند سال(k800 فعلا!) و بعدی،ممکنه فقط یه هفته داشته باشمش! مثل گلکسی 1،یا مثل ان 8 که فک کنم 2 ماه داشتم!!!
گوشیی مثل ارک،نمیتونه یه گوشی برای چند سال،در رنج حرفه ای ها باشه و در اون قسمت،گلکسی اس 2 جاش رو میگیره!!
اون به خاطر سیستم عامل ios هستش!! نه سخت افزارش.....لپ تاپ اپل هم توی سخت افزار مشابه پرفورمنس بهتری میده!! به خاطر اینکه سیستم عاملش اینجوریه!!!به شدت استدلال فجیعی بود... آیفون و یک گوشی اندرویدی هم سخت افزار رو کنار هم بزارین ، آیفون پرفورمنس بالاتری میده...
شما فکر میکنی که اکثر برنامه ها از اسمون اومدن؟! یه بابایی یه ایده ای میده،برای ios می نویستش! بعدشم که ایدش افتاد،ملت برا اندو هم می نویسنش!!
من نمی گم که سخت افزار های اینها دقیقا یکیه!!!یا اینکه این دوتا گوشی دقیقا یه پرفورمنس! دارن.....
من گفتم که وقتی یه برنامه ای برای ایفون بیاد،برای گوشی های تعداد بالای تک هسته ای هم میاد و جای نگرانی نیست!!!
سال اینده که ایفون پردازنده ی قوی تری داشته باشه،گوشی های دیگه هم پردازنده های قوی تری خواهند داشت!!
بنابراین این یه نسبته که حرکت میکنه!!!
یعنی،حرکت سخت افزار،همراه با نرم افزار.....
شرکت های سونی و اپل،با نرم افزار های موجود پیش میرن و بیشتر رو طراحی و شیک بودن دستگاهشون کار میکنن تا اینکه توی یه رده بندی،لزوما اول یا دوم باشن!!
به همین خاطر،یه ارتش ادم برای یه تبلت ساعت تو بارون وامیستن تو لاین یا اینکه یه نفر کلیه ی خودش رو می فروشه که یه دونه از اینا بخره!!
سیا ست سامسونگ ولی توی طراحی هاش فرق میکنه....سام سعی میکنه اخرین تکنولوژیی که به دست اورده رو بده بیرون و این یعنی سخت افزار جلو تر از نرم افزار.....یعنی گلکسی اس بال در میاره و پرواز میکنه،در حالی که گوشی های مثل سونی دارن با سرعت خیلی زیادی میرن!! ولی نکته اینه که چیزی نیست که شما لذت خیلی زیادی ازش ببری!!!
شما روی سخت افزار کنونی ویندوز 7 نصب میکنی، به جای 7،ویندوز 95 نصب کن تا بفهمی منظورم از نسبت پیشرفت نرم و سخت افزار یعنی چی؟!!
توجه میکنی؟!وقتی کل داده ها، چند کیلوبایت جا میگرفتن، دیسک های قابل حمل فقط 4 مگ بودن(فلاپی ها!) و دیسک های سخت!( 20- یا فوقش دیگه خیلی قوی می بود! 40 گیگ بود!!)....
امروز که یه قلم فیلم 8 گیگ فظا میگیره، دستگاه های ذخیره سازی با فظای 32 گیگ میان(فلش مموری ها!) و دیسک های سخت با 1 یا 2 ترابایت حافظه!! این یعنی یه نسبت!!!یعنی افزایش قدرت حافظه ها،همراه با پیشرفت و افزایش حجم داده ها....
همین مورد،در مورد یه گوشی هم صادقه!! در مورد لپ تاپ و نت بوک هم صادقه!!
باور بکنید یا نکنید،بعضی ها خوره ی تعویض دارن!! اگه امروز با ارک ببینیشفماه اینده گوشی دیگه ای دستشه!! شما فکر میکنی،این ادم،موقع بازی کردن با انگری برد یا اسفالت، یا اینترنت یا دیدن عکس هاش،در عمل تفاوت چندانی حس میکنه بین گلکسی اس 2 و ارک؟
من رد نمیکنم که گوشی های گلکسی اس 2 و گلکسی قدرتمندن!!!!
حرف من اینه که یه سال زود تر اومدن!! الان شما بازار رو ببین!! همه تک هسته ای هستن تقریبا و فقط گلکسی اس 2 دبله!!!
این یعنی یه نسل جلو تر از نیاز!!! یعنی به نظر من،تلاش بی هوده!!
در صورتی که دستگاه زیاد سک سی نیست.....
درضمن،گاهی اوقات،دستگاه ها،از اون چیزی که باید،خارج شدن.....یعنی پاشونو تو کفش دیگران میکنن و این باعث میشه که تو صنعت کالاهای مختلف،اختلال به وجود بیارن!!!
مثلا، ورود گوشیی با دوربین 12 مگاپیکسلی،باعث میشه که شما فکر کنی که چرا باید 200 تومن دیگه بدی که یه دوربین 12 مگاپیکسلی بخری؟! ولی وقتی تو جای خودش بهترین عکس هایی که خاطره هایی باهاشون داری که با صرف میلیاردها تومن نمیتونی دوباره زندش کنی،وقتی این تجربه رو به دست اوردی،می فهمی که دوربین یه موبایل،همیشه دوربین موبایله با همون نسبتی به دوربین حرفه ای که یه روزی،یه دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی نسبت به یه دوربین 1.3 داشت!!!
اینا رو باید شخصی تجربه کنی تا بفهمی یعنی چی!!!
ولی اینها نظرات شخصیه....دوستمون یوسف می پرسه که چرا تو رنج 500 تومن،گلکسی پیشنهاد نمیشه،ولی ارک پیشنهاد میشه؟! غیر از اینه که گلکسی ثباتش بیشتره؟!جا افتاده و همه دارنش؟! تجربه های بیشتری راجع بهش هست؟
دلیل چنین پیشنهادی،میتونه این باشه که شما میری ماشین سال رو میخری تا ماشین دست دوم سال پیش رو!!
این گوشی،بر اساس نیاز های امروز،ولی پارسال تولید شده!!! در صورتی که ارک،گوشییه که بر اسا نیاز امروز،و امروز طراحی شده.....
شاید بین صفحه ی نمایش هاشون تفاوت خیلی زیاد باشه( از نظر شخصی من،صفحه نمایش ایکس 10 به بالا خواستن دیگه واقعا اصرافه!! چون واقعا کیفیت ها بالاست....)
ولی در نهایت،باید حق انتخاب رو به خود شخص داد که بین این گوشی ها،این انتخاب ها رو داری.....
در هر صورت،پیشنهاد شخص من به مشتری هام توی مغازه،بین گلکسی اس و ارک،ارک خواهد بود!! چرا که گوشی سال رو با تکنولوژی سال داری می فروشی، گوشیی که تکه و دست کس دیگه ای نیست و اینکه گوشیی دستش میگیره که شیکه و بسیار زیبا.....و البته،فقط در شرایطی که برا یه سال باشه....
دوستان حرفه ای تو پ.خ با من تماس گرفتن و من بهشون گفتم صبر کن تا گلکسی اس 2 بیاد،چون میدونم طرف تا 5 سال دیگه همون گوشی رو داره!!
تا کی میخاین خودتونو گول بزنید آخه ؟
شما آسفالت 6 رو رو x10 اجرا کن میبینی که کنده در حالی که رو گلکسی اس روونه و مشکلی نداره
اینی که شما میگی حداکثر تا 1 سال درسته ... الان تازه گوشی های 2 هسته ای اومدن و طول میکشه تا اپ هاشون بیاد ... 1 سال دیگه میگی آخ چه اشتباهی کردم آرک و خریدم
بعدشم همه طرفدارای سونی چون دیدن اس2 بهترین گوشیه بهش گیر میدن وگرنه htc و موتورولا و lg هم دو هسته ای زدن و اپلم به زودی دو هسته ای زده ... حالا چون برند مورد علاقتون تواناییشو نداره دلیل نداره خودتون و بقیه رو گول بزنید
اینیم که در مورد آیفون گفتی کاملاً درسته و با توجه به حرف خودت وقتی آیفون 5 بیاد یعنی کمتر از 6 ماه دیگه اپ ها مخصوص دو هسته ای میشن و آرک باید بره بوق بزنه
اینکه میگی سال دیگه سونی دو هسته ای قوی میزنه و اس2 نرمال میشه هم خنده داره چون اگه منطقی باشی و زیبایی و گوشی امسال بودن و بهتر دونستن lcd از amoled رو برتری آرک نسبت به گلکسی در نظر نگیری گلکسی کمبود مهمی نیست به آرک نداره
شما اگه سال پیش گلکسی خریده بودی الان اصلاً منطقی نیست بری دنبال آرک ... چون هیچ برتری مهمی نداره و هر دوشون حداکثر تا 1 سال جواب میدن ... ولی اگه اس2 رو بگیری 2 3 بهت جواب میده
مطمعن باشید اگه سونی دو هسته ای بزنه همتون نظرتون عوض میشه
دقیقاً حرفاتو قبول دارم ... فرض کن یکی با گوشیهای سونی میره جلو و یکی با سامسونگمن رد نمیکنم که گوشی های گلکسی اس 2 و گلکسی قدرتمندن!!!!
حرف من اینه که یه سال زود تر اومدن!! الان شما بازار رو ببین!! همه تک هسته ای هستن تقریبا و فقط گلکسی اس 2 دبله!!!
این یعنی یه نسل جلو تر از نیاز!!! یعنی به نظر من،تلاش بی هوده!!
در صورتی که دستگاه زیاد سک سی نیست.....
درضمن،گاهی اوقات،دستگاه ها،از اون چیزی که باید،خارج شدن.....یعنی پاشونو تو کفش دیگران میکنن و این باعث میشه که تو صنعت کالاهای مختلف،اختلال به وجود بیارن!!!
مثلا، ورود گوشیی با دوربین 12 مگاپیکسلی،باعث میشه که شما فکر کنی که چرا باید 200 تومن دیگه بدی که یه دوربین 12 مگاپیکسلی بخری؟! ولی وقتی تو جای خودش بهترین عکس هایی که خاطره هایی باهاشون داری که با صرف میلیاردها تومن نمیتونی دوباره زندش کنی،وقتی این تجربه رو به دست اوردی،می فهمی که دوربین یه موبایل،همیشه دوربین موبایله با همون نسبتی به دوربین حرفه ای که یه روزی،یه دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی نسبت به یه دوربین 1.3 داشت!!!
اینا رو باید شخصی تجربه کنی تا بفهمی یعنی چی!!!
ولی اینها نظرات شخصیه....دوستمون یوسف می پرسه که چرا تو رنج 500 تومن،گلکسی پیشنهاد نمیشه،ولی ارک پیشنهاد میشه؟! غیر از اینه که گلکسی ثباتش بیشتره؟!جا افتاده و همه دارنش؟! تجربه های بیشتری راجع بهش هست؟
دلیل چنین پیشنهادی،میتونه این باشه که شما میری ماشین سال رو میخری تا ماشین دست دوم سال پیش رو!!
این گوشی،بر اساس نیاز های امروز،ولی پارسال تولید شده!!! در صورتی که ارک،گوشییه که بر اسا نیاز امروز،و امروز طراحی شده.....
شاید بین صفحه ی نمایش هاشون تفاوت خیلی زیاد باشه( از نظر شخصی من،صفحه نمایش ایکس 10 به بالا خواستن دیگه واقعا اصرافه!! چون واقعا کیفیت ها بالاست....)
ولی در نهایت،باید حق انتخاب رو به خود شخص داد که بین این گوشی ها،این انتخاب ها رو داری.....
در هر صورت،پیشنهاد شخص من به مشتری هام توی مغازه،بین گلکسی اس و ارک،ارک خواهد بود!! چرا که گوشی سال رو با تکنولوژی سال داری می فروشی، گوشیی که تکه و دست کس دیگه ای نیست و اینکه گوشیی دستش میگیره که شیکه و بسیار زیبا.....و البته،فقط در شرایطی که برا یه سال باشه....
دوستان حرفه ای تو پ.خ با من تماس گرفتن و من بهشون گفتم صبر کن تا گلکسی اس 2 بیاد،چون میدونم طرف تا 5 سال دیگه همون گوشی رو داره!!
خب نفر اول x10 میخره بعد از 1 سال تازه اندروید 2.3 براش میاد حالا هم که میاد به خاطر gpu بسیار ضعیف بازیی مثله آسفالت 6 کند اجرا میشه روش و به خاطر cpu ضعیف اندروید 2.3 با سرعت 2.1 روش اجرا نمیشه ... رمشم کم هست و تو مولتی تسکینگ ضعیفه ... صدای هدفونش راضی کننده نیست و...
نفر دوم گلکسی رو میخره ... به سرعت براش آپدیت 2.2 و 2.3 میاد ... cpu و gpu ش یه نسل از رقبا بالاتره و هنوزم سنگینترین بازیهارو اجرا میکنه و کم نمیاره ... رمشم کافیه و ضعفی نداره
خب نفر اول این دفه میاد آرک رو میخره ... هنوز معلوم نیست ساپورت نرم افزاریش چطوره ولی از نظر سخت افزاری حداکثر در حد گلکسی هست بازم 1 سال یا حتا کمتر میگزره و بازم کم میاره ... یه سری مشکلات x10 توش حل شده
نفر دوم تو سال دوم هنوز داره با گوشیش حال میکنه و مشکلی نداره
سال سوم میشه و نفر اول بازم باید گوشیشو عوض کنه و یه گوشی از سونی که تازه به بازار اومده و قیمت خیلی بالاییم داره ولی یه چیزی در حد اس 2 هست رو میخره
نفر دوم اس2 رو که مدت زیادی هست تو بازاره و قیمتش مناسب شده رو میخره و بازم این روند تکرار میشه
خب حالا حساب کنیم هر کدوم چقدر خرج کردن ... نفر اول x10 رو حدود 450 خریده و نفر دوم گلکسی رو 550 تومن
نفر اول آرک رو 500 تومن خریده و نفر دوم تو سال دوم چیزی نخریده
نفر اول گوشی جدید سونی رو به قیمت 700 800 تومن خریده و نفر دوم اس2 رو به قیمت 550 تومن
نفر اول 1700 هزینه کرده و نفر دوم 1100
Last edited by hasanmotori; 02-08-2011 at 00:13.
حقیقتش زیاد بود سرم هم درد میکرد فعلا نخوندم (بعدا میخونم رو همین پست کیوت میکنم : دی) ، ولی واقعا شما فک کردی که وقتی من میگم سخت افزار دقیقا یکیه ، چه دلیل دیگه ای جز سیستم عامل میمونه؟؟؟ داداش ما بوق نیسیم که : دی
اینی که شما میگی حداکثر تا 1 سال درسته ...فک میکنم این دوتا کوتوی خودتون،جواب کل اون بند رو داد!!تا کی میخاین خودتونو گول بزنید آخه ؟
قسمت دوم مطالبتون رو هم کاملا قبول دارم و فهمیدم که اساسا،من اشتباه کردم!!
79 یه کامپیوتر گرفتم 500 تومن،82 یه دونه دیگه گرفتم،600 تومن و 89 یه دونه دیگه گرفتم 900 تومن....قریب به 2 تومن خرج کردم برای اینکه ویندوز 7 رو نصب کنم! ولی دایی کوچیکم،یه هفته ی پیش کامپیوتر خرید 800 تومن که ویندوز 7 رو روش نصب میکنه و این یعنی من 1200 ضرر کردم حداقل.....
همونجوری که قبلا گفتم،اگه کسی گوشیش رو برای 4 سال میخواد،باید یه خر گوشی مثل گلکسی ها بگیره!!
ولی گوشیی برای 1 سال یا کمتر،ارک و ایکس 10 جوابش رو میده!!!
دوست عزیز،برای من و شما،اینقدر حساسیت داره این چیزا!!! من هنوز دارم لجند میدم دست مشتری،یه هفته ی بعد میاد میگه بازی بریز روش و با ان 95 کل میندازه و درگیره که بهترین گوشی دنیا رو داره!!و اتفاقا،کسی هم نمیتونه جلوش حرف بزنه مگه یه گوشی مدل بالا تر!!
صرف نصب بازی ها،کافی نیست تا بگیم که یه گوشی به درد بخور نیست!!
من هم گلکسی داشتم،ولی بنا به دلایلی،نتونستم تحملش کنم!! خودش رو همراه داداشش(تبلت!) سر هفته نشده بود فروختم که برن!
طی همین مدت یه ساله،ان 8 و کلی گوشی های دیگه گرفتم،ولی به حق که ایکس 10 از همشون بهتر بوده!!
استفاده های من،با استفاده های شما فرق میکنه!! با استفاده های ایکس و زد هم فرق میکنه!!! بنابراین،برای شما،بین یه گوشی 1 هسته و یه گوشی 2 هسته ای،زمین تا اسمون فرقه!! ولی برای من،بین ان 8 و k800،تفاوتی ملموس نیست!!!
به همین دلیل،ما بخش مشاوره داریم که چند نفر با هم بحث کنن و بهترین نتیجه ی رو به شخصی بدن!!
ولی گاهی کار به دعوا میکشه!!
در هر صورت،من چون حداکثر بازیی که میکنم،یه بازی حسگری ساده هستش یا دیگه فوقش انگری برد،و همچنین،اکثرا mp3 گوش میکنم تا ویدیو،و همچنین هدست وصل میکنم تا هندزفری! و همچنین دوریبن عکاسی دارم تا دوربین موبایل،دلیل نداره که بخوام به گوشیی غیر از گوشی برند محبوب و 10 ساله ام فکر کنم!!
ولی،به طور کلی فکر هم نمیکنم که گلکسی اس و ایکس 10 یا ارک با هم دیگه تفاوتی زمین تا اسمون داشته باشن!!
بستگی داره از هر وسیله چه کسی با چه توقعی با چه برداشتی نگاه کنه
شما یه مرسدس بنز 200 تومنی رو بده به یه بچه 10 ساله ایا میتونه ازش استفاده کنه ؟ ولی من و شما ازش استفاده میکنیم و لذت میبریم یا همون بنزو بده به یه ادم روستایی که تاحالا فقط پشت تراکتور نشسته ... به خدا تو این مملکت هنوز هستند ادمایی که در ماشین چند میلیونی رو با طناب میبندن خودم به چشم دیدم البته اصلا جسارت به کسی نباشه
اگه کسی با k800 حال میکنه و دوست نداره طبق پیشرفت تکنولوژی بره جلو خوب بیخیال لذت استفاده از یه گوشی hi end میشه دیگه
نکته اخلاقی : ولش کن نکته رو خوتون بگیرین![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 03-08-2011 at 08:31.
البته من روستا به دنیا اومدم ولی هیچوقت در ماشین رو با طناب نبستم!! راستی،میاین مورد علاقه ام هم اپل استرا،ساخت تقریبا 15 سال پیشه!!!نکته اخلاقی : ولش کن نکته رو خوتون بگیرین![]()
ولی اینا دلیل این نیست که از پیشرفت تکنولوژی بیزار باشم که اگه بودم،یکی از تکمیل ترین ویترین های گوشی و کامپیوتر شهر رو نداشتم!!
دوست عزیز،نکته اینه که شما عمرن نمیتونی کاربردی برای یه گوشی دو هسته ای بگی که من نتونم اونو برای ارک یا ایکس 10 بگم!! ولی من میتونم از خوشکلی ارک و ایکس 10 بگم که گوشی مشا اونو نداشته باشه!!!
به همین سادگی!!
بعشدم اگر فکر میکنید که خیلی با تکنولوژی همراهید،پیشنهاد میکنم که یه سر به انجمن های گیک های خراج از کشور بزنید و ببینید که اونها به تکنولوژی چی میگن و ما به تکنولوژی چی میگیم!!
دوست داشتن یه وسیله ی کلاسیک و قدیمی،از بی سوادی یا اینجور چیزا نیست!! چرا که من هنوز ادمایی رو میشناسم که گرامافون دارن و گه گاهی استفاده میکنن!!
سلام
من قصد خرید یه گوشی اندروید دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پیش زمینه: یه دیزایر اس خریدم و دو ماهی داشتمش.امروز رفتم فروختمش.مرتب هنگ می کرد و می گفت "HTC sense is not responding" درست وقتی میخواستی با عجله شماره بگیری هنگ می کرد! ریست فکتوری کردم درست نشد که نشد.واقعا توی این دو ماه اذیت کرد.دوربینش هم که فاجعه بود.من قبلش یه N78 داشتم.واقعا دوربینش عالی بود.این اما در حد گوشی های ارزون قیمت معمولی بود.بیشتر شد شکایت از مرحوم دیزایر اس تا درخواست مشاوره برای خرید گوشی جدید.ببخشید.
ببینید یه اندرویدی با دوربین خوب میخوام.چندان اهل بازی هم نیستم.باطری اش هم خوب باشه.
قبلن تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)