سعيد جان ممنونم . ولي تنها 2 تا سوال تناه مختص مافيا بوود . چند تا رو هم عوض كردم .... اوكي اگه دلت ميخواد بازم مي پرسم عزيزم ... خوب كجاست اين دوست ما / ؟ ما منتظريما
سعيد جان ممنونم . ولي تنها 2 تا سوال تناه مختص مافيا بوود . چند تا رو هم عوض كردم .... اوكي اگه دلت ميخواد بازم مي پرسم عزيزم ... خوب كجاست اين دوست ما / ؟ ما منتظريما
مستر جان من که اگه تا شب هم همینجور تایپ کنم نمی تونم همه این سوال ها رو جواب بدم![]()
ولی ایول دستت درد نکنه که این سوال ها رو نوشتی اخه داشتم از بیکاری میمردم![]()
![]()
![]()
سوال هارو در تو سه پست جواب میدم برای اینکه قاطی نشه![]()
بابا 80 ت سوال كه بيشتر نيست . محمئ جان . گفتم كه اينا دست گرميه از روحيت خوشم اومد . اما اينم بايد بگم كه بايد همه رو راست و حسيني جواب بدي . وگرنه ... خوب عزيزم . منتظر باش . لطفا زودتر جواببده چون من تا اخر اين هفته بيشتر تو پي سي نيستم كاراي عقب افتادم تموم ميشه و ديگه ميرم .... باشه . م يخوام جوابات و داشته باشم ...
چرا به سوالهاي مستر پاسخ نمي دي
خوب داغي مي توني به هر نحوي ظهور كنه ديگه
شانس تو هم داغي صندليت اين جوري بود
نظرت در باره عكسي كه تو امضامه چيه؟
عكس استقلالو ميگم
بابا فرانك جان اين مي خواد فكر كنه چي جواب بده . اين كه نشد صندلي داغ كهنوشته شده توسط magmagf
![]()
![]()
صفحه ی 66 خیلی مسخره شده. آخه چه خبره ؟؟؟!!! این سوالها رو میتونستی مثلا 5 تا 5 تا بپرسی نه اینکه بیچاره رو آچمز بذاری.
یعنی چی آخه؟ این دیگه صندلی داغ نیست صندلی مذابه!!! خیلی چرت شد صفحه ی 66 خداییش.
اشکان جان اینطوری تعداد ÷ست ها بیشتر میشد و سر در گمی بیشتر . من نظرم اینه که سوالها بیشتر بیان بشه در یک ÷ست تا ما مجبور نباشیم هزار صفحه رو بیم جلو و عقب تا بفهمیم نوبت کی هستو سوال چیه . به هر حال از نظرت ممنونم .
سلام عزيزم . خوبي محمد جان . ايا حس خاصي بهت دست ميده وقتي مستر مي خواد ازت سوال كنه ؟
آره ذوق مرگ میشم
تا حالا سوال هاي مستر رو ديد ي؟ آره نمونه هاش رو دیدم
دلت ميخواد به كدوم يكي از سوالهاش پاسخ ندي ؟ مطمئن باش من همه سوالات رو جواب میدم
مستر ادم مغرور و خودخواهيه؟خودت چی فکر میکنی
ايا موافقي كه مستر تنها براي بازار گرمي تاپيك خدا حافظيو زد؟ با اون نامه بلند بالایی که تو نوشتی همه باورشون شد که تو دیگه رفتی ولی من میدونستم سر کاریه
ميدوني ايا مستر الان دوباره برگشته و يا اينكه دنبال چيز ديگه اييه / ؟ چه كساييو دوست داري/ حالا سوال هاي من :
خوب سوال اول :مغروری ؟بعضی وقتها
سوال دوم :جنبت چقدره :؟خوب در حد متعادل
سوال سوم :صبرو تحمل . میونت با این چیه ؟خوبه
سوال چهارم :چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟ زیاد
سوال :اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
سعی میکنم متقاعدش کنم که داره اشتباه میکنه
سوال :اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
مثل بقیه ادمها که وقتی عصبانی میشن به هر چیزی که دور و برمه گیر میدم![]()
سوال :خودتو خوشتیپ میدونی؟ نه
سوال:اهل دعوا مرافعی؟ نه
سوال:در کل انسان عصبی هستی ؟نه چقدر طول میکشه تا عصبانیتت فرو کش کنه ؟ زیاد طول نمیکشه
سوال :کسی تو زندگیت هست ؟نه اصلا
سوال:اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟ میگم یکی طلبت بعدن همچین بزارمت سر کار که خودت کیف
کنی
سوال:اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی/ میزنم به سیم اخر چون از نامردی خیلی بدم میاد
سوال :تاچقدر بخشنده ای؟ کمی تا اندکی زیاد
سوال:چه کاربرهایی در پی سی وورلد برات ارزش زیاادی دارند و خیلی دوسشون داری (بدون کم . کاستی .و اینم بگم که نگو و غیره . همه رو باید نام ببری)
ساویس-سووت-سعید رونالدو -خودت-بهروز - اقا ووک من +همه کاربران با ادب
سوال:از این که کسی بهت دستور بده چه احساسی بهت دست میده ؟[
COLOR=Navy]نسبتا بد [/COLOR]
سوال:ایا تو هم موافقی که دخترها نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند ؟ بعضی از پسر ها هم نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند
سوال:نظرت راجع بع فمنیست چیه؟ فمنیست یعنی چی
سوال:ملاکهای یک دختر و پسر خوب برات چیه (اگه می خوای زن بگیری به چه چیزهایی تو جه میکنی و برات مهم هست و اگه خودت برادری داشته باشی دوست داری چطوری رفتار کنه ؟ ) فکر کردن به این چیزها برای من هنوز
زوده![]()
سوال:چقدر خودتو می شناسی؟شاید متوسط
سوال:رابطت با خانوادت چجوریه؟ خوبه خوب
سوال:عوامل موفقیت رو در چی میبینی؟ پشت کار- امید -کمک
گرفتن از دیگران
سوال:اگه یه پول قلمبه بیفته دستت چیکار میکنی باهاش ؟ میزارم تو بانک
سوال:چقدر به نظام و حکومت فعلی معتقدی؟ نه زیاد
سوال:نماز می خونی؟ اره البته بعضی وقتها یادم میره
سوال:تاحالا تو سایت های خلاف اخلاقی (پورن . محتوی سکس . و...سیاسی ) رفتی؟نه
سوال:ادم ظاهر بینی هستی؟ فکر نمی کنم
سوال:به مادرت رفتی یا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قیافه و..) هردو
سوال:فرزند چندم خانواده ای و اگه برادر بزرگتری داشته باشی تا چه حد مطیعی؟
فرزند اخر - زیاد
سوال:اگه کسی ازت معذرت بخواد چقدر طول میکشه ببخشیش؟ بستگی داره که طرف کی باشه و چکار کرده باشه
فعلا اینا رو بگو تا بعدا بقیه رو ازت بپرسم ....
تبصره ... تمامی سواله ا بطور کامل و 100در 100بایستی جواب داده شوند ...
اگه زن داشته باشی و دختری بیاد و عاشقت بشه و تو رو واقعا دوست داشته باشه . تو چیکار میکنی (اینم بگم که تو علاوه بر زن فعلیت اینم خیلی می خوای؟....)
اون موقع میشه مثل سریال او یک فرشته بود اما به خودم این اجازه رو نمیدم حتی اگه سیندرلا باشه
اگه قبلا یه نفریو می خواستی تا حد دیوانگی که یکدفعه دیدیشو اون رفت .(کوچ
کشی کردند و اونم دوست داشت و همو م یخواستید ) و بعد تو با کس دیگری ازدواج کردی و یکدفعه . میبنی که همون دختر جلوت ایستاده (خیلی اتفاقی تو صف تاکسی میبینیش . اونم به خاطر تو خواستگارای زیادی رو رد کرده و منتظرت بوده .... چه می کنی؟ ناراحت نمیشمم چون تقصیر خودشه
اگه شرایط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدی باشی چی؟ هیچ فرقی نداره
![]()
)]
سوالها همه باید جواب داده شوند . نمی دونم چیکار می کنم نداریم ...
سوالهاي مافيايي(مافيا درست و حسابي نجوابيد از تو مي پرسم ):اشکال نداره من خوب میجوابم
.چه حسي داري كه بايد اين همه سوال ها رو جوا ب بدي؟ خوابم میگیره
1.خيلي حال ميكني تو پي سي ووردلد قدرت داري؟فعلا که ندارم اما اگه داشته باشم اره![]()
2.كدوم كاربر بيشتز از همه برات قابل احترامه ؟اقای ساویس
2
.كدوم كاربر بيشتز از همه برات دردسز درست كرده ؟ [COLOR=Navy]هیچ کی [/
COLOR]
33.ايا موافقي كه مافيا تنها پسرا رو بن ميكنه (سوال ويرايش شد جواب بده ) ؟نه فکر نمی کنم
4.چرا انقدر طرفدار خانومهايي؟ چون اگه طرفدارشون نباشی میگن این پسره غیر منطقیه![]()
5.براي چي خودتو بالاتر از همه مي دوني؟ نه اینجوری نیست
6.مي خواي چيكاره شي عزيزم "؟مهندس کامپیوتر
7.ايا فكر مي كني من باهات پدر كشتگي دارم؟ نه اصلا
8.كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟هیچ کی
9.چرا نمي خواي اونچيزيو كه بلدي به ديگران ياد بدي؟ کی این حرف رو زده![]()
10.اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش
چي بوده؟ حتما یاد نداشتم
111.سطح علميت در چه حدي؟ خوبه اندازه سنم شاید هم بیشتر
12.بچه مايه داري؟ نه متوسط
11.ايا عاشقي؟ نه نسبت به دختراي فوم چه اخساسي داري؟ احساس خاصی ندارم همشون خواهر بزرگم هستن ايا دختري هست كه دوست داشته باشي با هاش ارتباط داشته باشي اون كیه ؟ نه اصلا این حرفها چیه
13.نسبت به مستر چه احساسي داري؟ پسر فضولیه
14.ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟نه
15.از كدوم كاربرا بيشتر خوشت مياد ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
ساویس چون پست های باحالی داره
6.ايا از سوال هاي من مي ترسي . چون هنوز اصليهاش مونده؟!!! نه داداش این حرفها چیه من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم
17.من دوستت دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟نمیدونم اما اگه
دوروغ گفته باشی![]()
![]()
18.اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟ نه
19.نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟![]()
20.چقدر به ايرانمون وفاداري؟زیاد
21.اگه جنگ بشه ميري؟نمیدونم
اينارو جواب بده تا سوال هاي بعدي ....
از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟ یه حسه بد
بگو ببينم كه ايا تو هم با اين حرف كه انجمن متفرقه پي سي وورلد اونو شبيه يك چت رووم كرده و حالت چت به خودش گرفته ؟ نه اصلا
ايا موافقي كه گفته بشه . انجمن پي سي وورلد 80 درصد محبوبيتش به خاطر انجم متفرقه و نحوه ي بر خورد افراد با همديگس؟ گزینه اول غلطه اما گزینه دوم درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)