کسی جواب نمیده ؟؟
کسی جواب نمیده ؟؟
نه همه گوشی ها اصل هستن فقط محل تولید ممکنه فرق داشته باشه که اونم به دلیل وجود مدیر کیفیت در همه کارخونه ها فرق انچنانی در کیفیت نمیکنن
من خودم این گوشی رو به قیمت 270 گرفتم فقط موقع خرید حواستون باشه که همه قطعاتش سالم باشه و کار کنه زیاد هم نگران این چیزا نباشید
شرمنده امروز نبودم
خوب هیچ فرقی نداره خوشبختانه هنوز نسخه های چینی این گوشی نیامده
فقط یا نوشته کوره یا نوشته بای سامسونگ هر دوشون یکی بید فقط مکانه ساختش فرق م یکنه
البته رنگاشون هم فرق می کنه مثلا خرمایی فقط ماله کره بید و رنگ های مشکی مانند و طوسی مانند ماله سامسونگه
نوشته
خوب قیمتش الان درسته
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
درسته موقع خرید همه چیزشو تست کنید
فقط یادت باشه دو تا پک تو بازار بید یکی با رم یکی با کیف اصل سامسونگ
حالا هر کدوم رسید دستتون بگیرید دیگه
نسبت به علاقه ی خودتون بید![]()
سلام .
گوشیم ویو 2 هست یه رم 8 گیگ کینگ مکس کلاس 6 گرفتم موقع فیلم برداری یه کم ریپ میزنه اما این اتفاق توی رم 1 گیگ کلاسشو دقیقا نمیدونم اتفاق نمی یوفته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه .
این رم 22000 تومن گرفتم با گارانتی آواژنگ به نظرتون خوب گرفتم ADATA هم داشت کلاس 4 قیمتش 25000 تومن .
اگه ریپ می زنه با این رم و رم یک گیگ ریپ نمی زنه سرعت اطلاعات رم می باشد که پایین هست
خوب فیلم برداری که می کنی بریز رو کامپیوتر اگه کند بود باید رمت رو عوض کنی
و اگه
تو کاکپیوتر کند نبود می تونی اگه دوست داشتی عوض کنی اگه دوست نداشتی عوض نکنی
ولی برای رهایی از ریپ باید عوض کنی![]()
منم میخوام یه رم 8 گیگ برا گوشی بخرم کدو رم رو تویه میکنید که امتحان شده و جواب داده یعنی از نظر سرعت و فیلمبرداری مشکلی نداشته
شندیدم که دیگه این گوشی با گارانتی اصلی به فروش نمیرسه نمیدونم چرا ولی من میخوام با گارانتی بگیرمسلاممن بعد از یک ماه تحقیق تصمیم گرفتم ویو2 بگیرم ولی انتظاراتی ازش دارم که میگم:1.حساس بودن صفحه لمسی برام خیلی مهمه2.سرعت خوبی داشته باشه و هنگدرضمن من می خوام ماه دیگه این گوشی رو بخرم ولی می ترسم با اومدن ویو3 دیگه این گوشی از چرخه بازار بره بیرون
دوستان رو اين گوشي vpn ست ميشه؟؟؟؟(مانند آيپاد؟؟)
ممنون راهنمايي كنيد
صفحه ی حساسی داره واقعا حساس
سرعتش هم عالیه و مشکلی نداره به شرتی که با گوشی کار های عجیب غریب نکنید
خوب همین الان دیگه از نظر جدیدی این گوسی دیگه جدید نیست ولی توی سری ویو جدیدترین هست
نه پیدا شندنش می شه پیدا کرد با گارانتی ماکتروتل
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
توی بادا 1.2 نم تونید این کار رو انجام بدین ولی تو بادا 2 امکانش هست
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
خوب موع خرید باید تستش کنی اگه م یخواهی بخری یادت باشه هر مارکی گرفتی کلاس 4 بگیری اگه کلاس 2 گرفتی حتما امتحان کن ببین مشکلی با سرعت فیلم برداری نداشته باشه
بازم سوالی بود بگو
2 مورد ديگه هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد
1- تو منو وقتي يه برنامه كه مثلا در صفحه 4 هست اجرا ميكني مياد صفحه 1 .من ميخوام جاهاشون ثابت باشه و وقتي كه اجرا ميشن نيان صفحه اول
2-اس ام اس ها خيلي فونتشون بزرگه و تقريبا وسط صفحه مينويسه ،پيامها كاملا از طرف راست شروع نميشه .چكار بايد كرد؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)