تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 132 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من میخوام یه سرویس یه مگ نا محدود بگیرم
    الان پارس آنلاین 128 محدود دارم
    حالا موندم که از همین پارس آنلاین و از سرویس ترا یه خط یکساله یه مگ نامحدود بگیرم یا برم سراغ مخابرات و خط یه مگ نامحدود اونا رو استفاده کنم؟ دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن کدوم یک از این دو ISP خطای نامحدود یه مگشون بهتره؟ در اصل نمی دونم چقدر یه خط یه مگ نامحدود به من دانلود میده؟ 100 k تو ثانیه میده؟ ظاهرا باید بده ولی واقعا میده یا الکیه؟
    دوست عزیز سرویس یک مگ پارس آنلاین اگه منظورتون این سرویسه: POL-1024-U که قیمتش 220.000 تومان! خوب معلومه کاملا برتره. ولی اگه منظورتون سرویس با ضریب اشتراک یک به ده هست TRA-1024 من امتحان نکردم این سرویس پارس آنلاین رو ولی مخابرات یک مگ نامحدودش از لحاظ سرعتی نوسان داره بین 20 تا 100 کیلو بایت سرعتش نوسان داره. البته بیشتر اوقات حول و حوش 60-70 می گرده. ثبات خط هم در کل واجعست. پینگ تایم که بگیری از 5 تا حداقل 2تاشو تایم اوت می ده!! من اینجوریشو تا حالا ندیده بودم دیگه! توی 1 ساعت امکان نداره حداقل 1 بار قطع وصل نشه سرویس اکثر اوقات حتی هر 10 دقیقه یه بار قطع می شم!(خط من مشکلی نداره چون 4 تا شرکت تا الان سرویس گرفتم فقط مخابرات این حالت شده برام) ولی خوب برای دانلود زیاد، شما رو مثل شاتل محدود نمی کنن سرعت دانلودت رو به زور ببندن روی 10 کیلو بایت در ثانیه! من به شخصه می خوام برای این ماه برم نامحدود پارس رو هم امتحان کنم فکر می کنم بهتر از این باشه.
    Last edited by Aryaeiboy; 14-07-2012 at 17:03.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز سرویس یک مگ پارس آنلاین اگه منظورتون این سرویسه: POL-1024-U که قیمتش 220.000 تومان! خوب معلومه کاملا برتره. ولی اگه منظورتون سرویس با ضریب اشتراک یک به ده هست TRA-1024 من امتحان نکردم این سرویس پارس آنلاین رو ولی مخابرات یک مگ نامحدودش از لحاظ سرعتی نوسان داره بین 20 تا 100 کیلو بایت سرعتش نوسان داره. البته بیشتر اوقات حول و حوش 60-70 می گرده. ثبات خط هم در کل واجعست. پینگ تایم که بگیری از 5 تا حداقل 2تاشو تایم اوت می ده!! من اینجوریشو تا حالا ندیده بودم دیگه! توی 1 ساعت امکان نداره حداقل 1 بار قطع وصل نشه سرویس اکثر اوقات حتی هر 10 دقیقه یه بار قطع می شم!(خط من مشکلی نداره چون 4 تا شرکت تا الان سرویس گرفتم فقط مخابرات این حالت شده برام) ولی خوب برای دانلود زیاد، شما رو مثل شاتل محدود نمی کنن سرعت دانلودت رو به زور ببندن روی 10 کیلو بایت در ثانیه! من به شخصه می خوام برای این ماه برم نامحدود پارس رو هم امتحان کنم فکر می کنم بهتر از این باشه.
    خوب نمی شد زودتر بگی :(( امروز خطم وصل شد.عذرمیخوام ولی ریده هست یعنی اشغال به تمام معنا
    یه ساله هم گرفتم:((( خاک توسرشون این همه ISP عوض کردم هنوز یه خط پیدا نکردم توی این قم خراب شده که بتونه شبی 3-4 گیگ به ما دانلود بده
    با این سرعت 60 تایی این اگه روز و شب هم سیستم رو بزارم واسه دانلود خیلی زیاد بگیرم 3-4 گیگ هست که اونم بدرد عمشون میخوره. باید 4 برابر هزینه برق و سیستم کنم
    دیگه حالم از اینترنت بهم میخوره
    احتمالا این رو پس بدم دیگه هم خط نگیرم. فقط عذاب میده آدمو اینترنت تو ایران
    باید یه خط 2 میلیونی بگیری شاید بهت 100 تاسرعت دانلود بده
    500 تومن الکی ریختم تو حلقوم این مخابرات خراب شده
    فردا میرم دعوا پولم رو پس میگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا عجب قاراش میش شده مخابرات.من دیروز تمدید کردم 512 نامحدود گرفتم تا این لحظه وصل نشدم اینترنت.بعد زنگ زدم پشتیبانی میگه سایتش عوض شده ممکنه تا 1 هفته وصل نشین.دزدها اگه قرار بود وصل نشیم پس چرا موقع گرفتن پول چیزی نگفتین؟؟؟!!!!! چطوره که 1 دقیقه بیشتر از زمان سرویس نمیزارین ملت وصل بشن اینترنت بعد 1هفته قصد دارین ملت بی زبون رو سرکار بزارین!! تا این لحظه در بلاتکلیفی کامل به سر میبریم.
    مخابرات یک دزد به تمام معنی است.خاک بر سر ما که اعتماد میکنیم به این مخابرات دزد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا عجب قاراش میش شده مخابرات.من دیروز تمدید کردم 512 نامحدود گرفتم تا این لحظه وصل نشدم اینترنت.بعد زنگ زدم پشتیبانی میگه سایتش عوض شده ممکنه تا 1 هفته وصل نشین.دزدها اگه قرار بود وصل نشیم پس چرا موقع گرفتن پول چیزی نگفتین؟؟؟!!!!! چطوره که 1 دقیقه بیشتر از زمان سرویس نمیزارین ملت وصل بشن اینترنت بعد 1هفته قصد دارین ملت بی زبون رو سرکار بزارین!! تا این لحظه در بلاتکلیفی کامل به سر میبریم.
    مخابرات یک دزد به تمام معنی است.خاک بر سر ما که اعتماد میکنیم به این مخابرات دزد
    کلا ISP توی ایران یعنی پاتوق دزدا هر کدوم هم روش خاص خودشون رو دارن
    کاش میشد با شات گان بیفتیم توی این شرکتا رییساشون رو هدشات کنیم

6. 2 کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اسم مخابرات رو میشنوم ناخود آگاه یاد دزدها میفتم خیلی زور داره پول رو بهشون بدی و سرت کلاه بزارن بحث پولش نیست بحث سر اینه که ملت رو اسکول و خنگ فرض کردن اعتراض هم کنیم میگن مشکل از سایته خداااا به کی بگیم دردمونو
    هرچی که دولتی باشه دزدی توش بیشتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اسم مخابرات رو میشنوم ناخود آگاه یاد دزدها میفتم خیلی زور داره پول رو بهشون بدی و سرت کلاه بزارن بحث پولش نیست بحث سر اینه که ملت رو اسکول و خنگ فرض کردن اعتراض هم کنیم میگن مشکل از سایته خداااا به کی بگیم دردمونو
    هرچی که دولتی باشه دزدی توش بیشتره

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فداتشم چرا نمیری سراغ نت هوایی یک طرفه خیلی باصرفه هست با ماهی 50 تومن میتونی داشته باشی سرعت 2 مگ شو البته تجهیزرات خاص خودشو داره بنظرم از isp ها بهتره
    Last edited by LOVEFORLOVE; 23-07-2012 at 19:06.

داره خودمونی میشه adhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    غار علي بابا

پيش فرض

سلام دوستان کسانی که نامحدود تو قم رو تجربه کردن بگن از چه سرویسی از کدوم شرکت استفاده کردن ؟ راضی بودن یا نه؟ سرعتش چطور بوده ؟نامحدود رو برای قم پیشنهاد میکنن؟ میخوام بگیرم لطفا جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام از دوستان قمي كسي وايمكس مبين نت گرفته توي قم خوبه يا نه ؟ من مي خوام يه سرويسي داشته باشم كه حداقل دانلودش 70 به بالا باشه و توي طول روز از 100 - 70 كمتر نشه به نظر شما وايمكس بگيرم يا adsl ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •